Nikus Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Super:) Fotki potwierdzają to co pisałaś:) Jazda na pleckach to ulubione zajęcie Miki:) Bardzo się cieszymy:) Quote
obraczus87 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 świetne fotki :) Piekna jest dziewczynka :) Quote
Soema Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Wariatka :mdleje: nie no ja nie mogę.. jakie toto jest szczęśliwe :) wstawisz na FB?:) Quote
jola_li Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Obiecałam Mikuni grosik w kwietniu - jest kwiecień, jestem ja ;-). Rozumiem, że wpłata na Stowarzyszenie? Quote
Soema Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='jola_li']Obiecałam Mikuni grosik w kwietniu - jest kwiecień, jestem ja ;-). Rozumiem, że wpłata na Stowarzyszenie?[/QUOTE] Tak :) dziękujemy! Czekamy na wieści co dalej.. kiedy operacja. Bo Wariatka póki co czuje się świetnie.. ehh.. moi weci mnie nastraszyli, że jak się ruszy guza 'matkę' to potem jest tragedia.. oby nie . Quote
jola_li Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Oby obawy weterynarzy się nie sprawdziły :-(... Przepraszam - utknęłam "na bazarku" i dopiero dziś zrobiłam przelew... Quote
Soema Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Bardzo dziękujemy :) Mika wygrała los na loterii.. raz, że nikt jej nie utłukł tylko przerzucił nam przez siatkę i w końcu przestała być maszynką do rodzenia, a dwa że trafiła do Ani i w normalnych warunkach żyje i dochodzi do siebie. Mam nadzieję, że jeszcze kilka fajnych lat przed nią :) Quote
Soema Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Jolu! Doszło 20zł od Ciebie! Dziękujemy! :Rose: Quote
jola_li Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Soema napisał(a):Jolu! Doszło 20zł od Ciebie! Dziękujemy! :Rose: Żałuję, że więcej pomóc nie mogę :-(. Quote
Soema Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 jola_li napisał(a):Żałuję, że więcej pomóc nie mogę :-(. Dzięki wsparciu od Was i z FB możemy być spokojni o kolejną operację, jeśli chodzi o finanse. Reszta zależy od Mikuni. Quote
chita Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Soema napisał(a):Dzięki wsparciu od Was i z FB możemy być spokojni o kolejną operację, jeśli chodzi o finanse. Reszta zależy od Mikuni. czyli bedzie dobrze;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Zabieg zapewne zrobię jakoś w połowie maja...teraz sama idę pod nóż;) i nie będę mogła dźwigać, a Mikę trzeba by znosić , bo mieszkam na pietrze. Sunia czuje się bardzo dobrze. Soema przyjedzie teraz , to się weźmiemy za upiększanie brudasów-będzie kąpiel, czesanko hehe Quote
Nikus Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 No to teraz Aniu trzymamy za Ciebie :thumbs::thumbs::thumbs: i wszystko musi być ok:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Zakończył się bazarek mój na Mikę- dam znac ile się uzbierało po wszystkich wpływach. Dostałam tez wsparcie na psiaki bdt , czekam jeszcze na jedną wpłatę i rozdzielę na Mikę i Kleksa. W czwartek /piątek podskoczę z Miką do weta, chcę zrobić badania krwi i chyba ekg- dzisiaj z wetem pogadam, bo sunia nadal pokasłuje, a to na pewno nie od przeziębienia już. Może to być sercowe np... Kupiłam niuni nową , śliczną obróżkę z serduszkiem;) Ale założę po kąpieli. Quote
Soema Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cholera.... ten kaszel. Oby to nie było serce..:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Mika po badaniach. Po osłuchaniu okazało się iż są szmery w oskrzelach, temperatura troszkę podwyższona....cały czas siedzi w niej podziębienie. Zrobiliśmy tez ekg i wyszło nam iż rytm zatokowy nieregularny związany z migotaniem przedsionków, powiększenie lewej komory. Niunia dostaje przez 14 dni antybiotyk Marbocyl oraz na serduszko Benakor. Za miesiąc kontrola ponowna, odsłuchamy i zobaczymy , jezeli bedzie ok to leki zostaną odstawione. W piątek robimy jeszcze badanie krwi. Kwotowo dowiem się w piątek ile wyjdzie za to wszystko. aaa i MIKA przytyła 2 kilo....wazy 18,5 lalalalal nie wiem jak ona to robi- jest jak bambaryłka, a ja na prawdę dawkuję jej jedzonko...mało dostaje.... Quote
Soema Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ania wrzucisz to na FB? 18 kilo....:mdleje: to jeszcze więcej niż u nas :grins: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wrzucę. No jak ona w czasie , gdy ma biegać leży , to co się dziwić:evil_lol: A tak w ogóle wiekowo , to niunia ma jakieś 8 lat.... Dostałam wsparcie dla psiaków w bdt- 50zł wędruje na konto Miki. Przeznacze to na przeciwkleszczowy preparat i na jakies tam inne wydatki nie fakturowe. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Z bazarku uzbierało się 35zł. Na krew pojadę dopiero w tym tygodniu, ostatnio na nic czasu nie mam. Kaszel nadal jest, no, ale leki jeszcze dostaje... Nadawałaby się przed kominek;) Quote
Recommended Posts