malagos Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nie znam tej Elenti - na dogo wg profilu użytkownika była ostatnio 3.03 i...cisza. Quote
E-S Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Szkoda, nie wiemy nawet, czy ta sunia jeszcze żyje .... Quote
Mery779 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A może ktoś jest z tych okolic Młochowa?Może mógłby się za tą sunią rozejrzeć? Tak mi szkoda tej kruszynki Quote
malagos Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wg Szukacza Młochów leży na południe od Warszawy, za Nadarzynem, przed Żabią Wolą. Quote
karolina_g_k Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Strasznie to przykre :( Taka malutka ślicznotka raz dwa znalazłaby dom. Czy ktos napisał prw do załozycielki watku? Quote
wtatara Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 takie fajne domki są w Warszawie dla małych piesków, nawet o nia miałam zapytanie Quote
Awit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A to już zrobiłaś jej ogłoszenia? Szkoda maleńkiej..... Quote
Elentia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Rany, nie spodziewałam się!!!! Dziękuję za informację prywatną :) zawsze czujni. Nie było mnie ostatnio dostępnej, w Młochowie też nie byłam bo mam urlop. Jutro napiszę więcej bo z tego co wiem z trzech dni wstecz to sunia jeszcze tam jest i koczuje. Ale jutro dowiem się nowszych wieści i napisze. Jeśli są jakieś zapytania od konkretnych osób to prywatnie podam telefon do Pani która bezpośrednio w Młochowie opiekuje się sunią. Nie ma ona dostępu do internetu. Jeszcze raz dziękuję za info i za podnoszenie wątku :D Quote
Elentia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Z tego co udało mi się dzisiaj jeszcze dowiedzieć droga SMS-ową, to że sunia znalazła dom!!!! Na próbę póki co ale trzymam kciuki aby to był kochający dom na zawsze!! Quote
Awit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dowiedz się o domku możliwie najwięcej, bo te "na próbę" to nieco dziwne. Od razu z góry ludzie zakładają, że pies ma tak i tak się zachowywać, a przecież pies musi dopiero nauczyć się życia w tym domku... Jak coś wyjdzie suni źle, jak zrobi siku czy kupę, to co na ulicę wróci? Może dobrze, gdybyś zostawiła im kontakt do siebie, żeby w razie czego Ciebie poinformowali, gdyby jednak jej nie chcieli. No i sprawa sterylki i żeby ona w ciąży nie była, bo jak jest to niech tną szybciutko.... Quote
kosu32 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Mery779']A może ktoś jest z tych okolic Młochowa?Może mógłby się za tą sunią rozejrzeć? Tak mi szkoda tej kruszynki[/QUOTE] Ja wczoraj podpytywałam znajomą z Młochowa a propos suczki, z uwagi na brak kontaktu z osobą zakładającą wątek. Miała mi załatwić numer telefonu, bo ponoć widziała ogłoszenia tej suczki rozwieszone w okolicy. Dziś weszłam na wątek i czytam że suczka ma dom. Maże jakieś konkrety? Quote
karolina_g_k Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A ja dzis w mojej lecznicy w Ursusie widziałam plakat suni z telefonem. Zaraz zadzwonie i dowiem sie o co chodzi. Edit Juz dzwoniłam. sunia jest u kobiety kochającej zwierzeta, w mieszkaniu. Pani, która szukała dla suni domu zajmuje się sterylizacja malutkiej. Wszystko w porządku :) Quote
Mery779 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 To kamień z serca że te maleństwo już ma domek... Quote
malagos Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Niespodziewanie dobre zakończenie, oby więcej takich było :) Quote
Awit Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Czyli ta pani ją zgarnęła z ulicy, szukała domu, wysterylizuje i zostawi sobie, tak? Super!! Quote
karolina_g_k Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Nie, nie. Ta pani zgarneła z ulicy, znalazla dom u sąsiadki. Odwiedza sunie i zalatwia jej sterylizacje :) Quote
coronaaj Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='malagos']Niespodziewanie dobre zakończenie, oby więcej takich było :) A ja dopiero tutaj weszlam...super... zajrzyjcie do Dudzi http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu?p=16519841#post16519841 Quote
Recommended Posts