Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany, nie spodziewałam się!!!! Dziękuję za informację prywatną :) zawsze czujni. Nie było mnie ostatnio dostępnej, w Młochowie też nie byłam bo mam urlop. Jutro napiszę więcej bo z tego co wiem z trzech dni wstecz to sunia jeszcze tam jest i koczuje. Ale jutro dowiem się nowszych wieści i napisze. Jeśli są jakieś zapytania od konkretnych osób to prywatnie podam telefon do Pani która bezpośrednio w Młochowie opiekuje się sunią. Nie ma ona dostępu do internetu.

Jeszcze raz dziękuję za info i za podnoszenie wątku :D

Posted

Z tego co udało mi się dzisiaj jeszcze dowiedzieć droga SMS-ową, to że sunia znalazła dom!!!! Na próbę póki co ale trzymam kciuki aby to był kochający dom na zawsze!!

Posted

Dowiedz się o domku możliwie najwięcej, bo te "na próbę" to nieco dziwne.
Od razu z góry ludzie zakładają, że pies ma tak i tak się zachowywać, a przecież pies musi dopiero nauczyć się życia w tym domku...
Jak coś wyjdzie suni źle, jak zrobi siku czy kupę, to co na ulicę wróci?
Może dobrze, gdybyś zostawiła im kontakt do siebie, żeby w razie czego Ciebie poinformowali, gdyby jednak jej nie chcieli.
No i sprawa sterylki i żeby ona w ciąży nie była, bo jak jest to niech tną szybciutko....

Posted

[quote name='Mery779']A może ktoś jest z tych okolic Młochowa?Może mógłby się za tą sunią rozejrzeć?
Tak mi szkoda tej kruszynki[/QUOTE]

Ja wczoraj podpytywałam znajomą z Młochowa a propos suczki, z uwagi na brak kontaktu z osobą zakładającą wątek. Miała mi załatwić numer telefonu, bo ponoć widziała ogłoszenia tej suczki rozwieszone w okolicy. Dziś weszłam na wątek i czytam że suczka ma dom. Maże jakieś konkrety?

Posted

A ja dzis w mojej lecznicy w Ursusie widziałam plakat suni z telefonem. Zaraz zadzwonie i dowiem sie o co chodzi.

Edit
Juz dzwoniłam. sunia jest u kobiety kochającej zwierzeta, w mieszkaniu.
Pani, która szukała dla suni domu zajmuje się sterylizacja malutkiej.
Wszystko w porządku :)

• 2 weeks later...