Jump to content
Dogomania

Właściciele się zreflektowali, Borys nie będzie uśpiony !!!!!!!Jest bezpieczny!!!

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuj tak:
Zaznacz mój banerek z psiakiem (żeby się zaświecił na niebiesko) i kliknij "kopiuj", a potem wejdź na swój profil i go sobie wklej :evil_lol:

Posted

Agmarek ja tak robię i nic.... klikam i kopiuj grafikę i kopiuj adres URL , co robię źle ?

Dodzwoniłam się : to co ma Borys, czyli rozszczepieni kręgów szyjnym na pewnym odcinku jest wrodzone, Ci ludzie sobie teraz pewnie wyrzucają że nigdy nie pomyśleli że psa może coś boleć !!!! Jutro kolega jedzie do nich na rozmowę, by jeszcze raz wszystko przemyśleli, mogą choćby szelki założyć. on ma w każdym razie juz taki odruch i tyle, ma to nabyte, ale może da się go tego oduczyć, to nie jego wina przecież:( Jeśli nadal będą chcieli go uśpić to zabieramy stamtąd choćby nie wiem jak !

Posted

inga.mm napisał(a):
Yuki - dzielna
Borys - dzielnik
dotychczasowy dom - iloraz poniżej 0

to tak matematycznie rzecz ujmując

No niestety :( coś będę wiedzieć to od razu napiszę

Posted

yuki napisał(a):
Agmarek ja tak robię i nic.... klikam i kopiuj grafikę i kopiuj adres URL , co robię źle ?

Yuki zaznacz ten mój baner na niebiesko! Tak jakbyś chciała go przenieść, skopiować...nie wiem jak Ci to jeszcze inaczej wytłumaczyć.
Klikasz w jego lewym górnym rogu i trzymając wciśnięty klawisz myszki przeciągasz w stronę prawego dolnego rogu.
Jak Ci się zaświeci na niebiesko to weź tylko "kopiuj" bez żadnych adresów url i takich tam. Zaznacz samo "kopiuj".

inga.mm napisał(a):
Yuki - dzielna
Borys - dzielnik
dotychczasowy dom - iloraz poniżej 0

Zgadzam się z Tobą w 100% :-(

Posted

Agmarku ja tak robię :) naprawdę , aż taka ciemna nie jestem :P i ja nie mam samej opcji kopiuj... tylko te co napisałam.

Posted

Dzwonił do mnie kumpel!!!!Dziewczyny ludzie przemyśleli swoje zachowanie i są bardzo źli na siebie za to że nigdy nie wpadli na to , by zrobić Boryskowi badanie !!!! Odwołali eutanazję, nie oddadzą go już nigdzie, naprawdę straszne mają pretensje do siebie, zmieniam tytuł wątku!!!! :multi::multi::multi:

Dziękuję wszystkim za wsparcie! szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ....

Posted

znaczy jakiego obrotu?
Że idioci zmądrzeją?
Czy, że nas szlag trafi?
Może trzeba ich uświadomić, że prawie do linczu swoim kretyńskim pomysłem doprowadzili.
Sorry, ale nadal jestem wq...wiona, że tak łatwo im przyszło taką decyzję podjąć.
A co do weta, to i tak zrobiłabym mu szambo (wychowałam się na wsi, dobrze pamiętam, jak śmierdziało wszystko po wizycie szambochlajki). Niechby powąchał zapachu szamba w jakie sam chciał wpaść.

Proszę o wspomożenie w szukaniu domku dla MIMI http://www.dogomania.pl/threads/2032...EBNA.-RADOMSKO

Posted

Inga oni naprawdę nie są z siebie dumni, dostali nieźle po tyłku, jest im strasznie głupio i przykro, żę chcieli mu coś takiego zrobić, ale nie współczuję im, bo przez własną głupotę zabiliby swojego wiernego przyjaciela, towarzysza życia. Mój kolega trzyma rękę na pulsie, nie pozwoli by mu się krzywda stała, jest czujny! Jutro idę z nim na spacer, to pewnie jeszcze będziemy o tym rozmawiać.

Powiedział mi coś za to innego jak teraz rozmawialiśmy
Był dziś w miejscowości Bytów, jakiś facet który paręnaście lat temu szkolił psy, na swojej własnej posesji miał jakąś pseudo i zagłodził 14 psów, zjadały się nawzajem, 1 rottek przeżył, Boże jeśli jesteś dlaczego nie grzmisz!!!! z sił opadłam ....

Posted

niestety, też znam takie przypadki.
Ja bym tych drani pozabijała i jeszcze medal sobie przyznała.
Cóż, jeśli mamy takie kurewskie prawodawstwo, to daje większe prawa sadystom i zwyrodnialcom niż normalnym ludziom, a co dopiero zwierzętom.

Yuki, zgłoś jutro temat do przeniesienia na inne forum, ale dopiero po rozmowie z kolegą.
Musisz być na 100% pewna, że to koniec szaleństwa tych ludzi.
A weta i tak bym zgnoiła.Cięta jestem na niego

Posted

niestety, też znam takie przypadki.
Ja bym tych drani pozabijała i jeszcze medal sobie przyznała.
Cóż, jeśli mamy takie kurewskie prawodawstwo, to daje większe prawa sadystom i zwyrodnialcom niż normalnym ludziom, a co dopiero zwierzętom.

Amen , zgadzam się Inga w 100 procentach .

Poproszę o przeniesienie, ale faktycznie jeszcze się wstrzymam, dla pewności.

Posted

yuki napisał(a):
Amen , zgadzam się Inga w 100 procentach .

Poproszę o przeniesienie, ale faktycznie jeszcze się wstrzymam, dla pewności.

I niech kolega ma na nich oko, bo ja jestem jak ten niewierny Tomasz i takim ludziom do końca nie umiem już zaufać.

A co do weta, jak już ktoś pisał, on się wybroni, bo pies był agresywny i ugryzł. Nikt nie będzie wnikał z jakiej przyczyny :(