Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Inga weszłam przez link który podałas na bazarku. Brak mi słów? Kolejne potwierdzenie że głupota ludzka nie ma granic. Już różne głupie powody słyszałam żeby uśpić psa, ale to ... To już przekracza wszelką głupotę. Mam nadzieję, że ich obecne postępowanie jest szczere i prawdziwe. Quote
inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Hej Ciotaski, zapraszam na nowy, romantyczny bazarek dla Rudego i Kudłatka http://www.dogomania.pl/threads/2043...31.03-do-21.00 bazarek robię pierwszy raz w moim długim życiu, więc proszę o opinię na temat przygotowania. Jeśli ten powiedzie się, będę mogła robić furę bazarków i wspomagać inne pieski, nie tylko te dwa pieszczochy Quote
arabiansaneta Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A jak teraz funkcjonuje Borys? Czy jego właściciele jakoś sobie dają radę i nie mają już głupich pomysłów? Quote
yuki Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Gdyby się cos złego działo to od razu bym wiedziała, mam stały kontakt z chłopakiem który całą sprawę pouszył. Jeśli cokolwiek złego będzie się dziać, dowiem się o tym od razu, stąd wnioskuję, że wszystko ok :) moge dla pewności zapyać rzecz jasna ;) Quote
Recommended Posts