Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nufka napisał(a):
Witam, jestem dumna włascicielką Borysa. Mam nadzieję,że dołącze do waszego grona. strasznie sie denerwuję, to pierwszy raz

Witamy:-)super,że jesteś

Posted

Nufka napisał(a):
Witam, :multi:jestem właścicielką Borysa, mam nadzieję, że dołączę do waszego grona, strasznie jestem zdenerwowana...............

Ależ nie ma powodu :)
Cieszymy się, że jesteś z nami :loveu: Na pewno szybko sie rozgościsz. Ucałowania dla Boryska :)
PS. To pisałam ja, Aneta, która miała okazję Was poznać jeszcze w Jurowcach.

Posted

Nufka napisał(a):
Witam, :multi:jestem właścicielką Borysa, mam nadzieję, że dołączę do waszego grona, strasznie jestem zdenerwowana...............

Witaj, ciesze się bardzo, ze jesteś i bedziemy miały informacje z pierwszej ręki o naszym ulubieńcu, a przy okazji poznasz naszą dożą i n ie tylko dożą rodzinę :) Wpadnij też na inne wątki :)

Posted

Nufka napisał(a):

Witam serdecznie i cieszę się bardzo,że BORYSEK mam cudowny domek

Posted

:multi:Dziękuję wam wszystkim za serdeczne przywitanie, nie odezwałam sie wcześniej bo dopiero wróciłam z pracy, a właściwie po pracy siedziałam jeszcze na policji , bo musiałam zgłosić zaginięcie mojego wychowanka, wyszedł rano do szkoły, a potem przepadł.
Musiałam się jeszcze wyściskać z Borysem, teraz też siedzi przy komputerze i przeszkadza mi pisać.
Jeszcze raz witam wszystkich

Posted

:multi: Witam chciałam podesłać zdjęcia Borysa,/ Rysia, Ryszarda / jak zażywa mkapieli słonecznej na balkonie, ale nie umiem./poczekam aż przyjdzie syn ,to mi pomoże/. A swoją drogą, mam ciągle obawy, czy mi z tego balkonu nie zeskoczy.....

Posted

Nufka napisał(a):
:multi: Witam chciałam podesłać zdjęcia Borysa,/ Rysia, Ryszarda / jak zażywa mkapieli słonecznej na balkonie, ale nie umiem./poczekam aż przyjdzie syn ,to mi pomoże/. A swoją drogą, mam ciągle obawy, czy mi z tego balkonu nie zeskoczy.....

Iwonko! A czy on głupi? Gdzie mu będzie lepiej??? A na zdjęcia poczekamy!

Posted (edited)

Alla Chrzanowska napisał(a):
Ania próbowała kilkakrotnie, ale się jej nie udało, a to ona zakładała wątek.

trzeba zrobić zaawansowaną edycję i wówczas można zmienić

pierwszy post robi się : edytuj post potem edycja zaawansowana i tam jest na górze tytuł i można zmieniać do woli ;)

Edited by psi
Posted

psi napisał(a):
trzeba zrobić zaawansowaną edycję i wówczas można zmienić

pierwszy post robi się : edytuj post potem edycja zaawansowana i tam jest na górze tytuł i można zmieniać do woli ;)

Psi!
Ale to nie do mnie, a do założycielki wątku:)

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Psi!
Ale to nie do mnie, a do założycielki wątku:)

Tak wiem ;) może potem Ania wejdzie przeczyta i zmieni tytuł :)