LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! http://www.dogomania.pl/threads/201126 Quote
MaDi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dinka okazał się bardzo fajnym psiakiem i spokojnie może zamieszkać w domu. Quote
muzzy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MaDi']Dinka okazał się bardzo fajnym psiakiem i spokojnie może zamieszkać w domu.[/QUOTE] Ale nadal jest suczką? :) Quote
MaDi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='muzzy']Ale nadal jest suczką? :)[/QUOTE] Żyjesz:diabloti: Tak jest suczką. Quote
muzzy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='MaDi']Żyjesz:diabloti:[/QUOTE] Taaa... Ale wczoraj życie było ciężkie :D Mam nadzieję, że u Was ok, ale z tym to już zapraszam na wątek Dropka, coby nie na temat tutaj nie pisać :) Quote
MaDi Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='muzzy']Taaa... Ale wczoraj życie było ciężkie :D Mam nadzieję, że u Was ok, ale z tym to już zapraszam na wątek Dropka, coby nie na temat tutaj nie pisać :)[/QUOTE] U nas bardzo dobrze:) Quote
muzzy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 MaDi napisał(a):Wczoraj sunia została wysterylizowana. I jak się czuje? Doszła już do siebie? Quote
MaDi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 muzzy napisał(a):I jak się czuje? Doszła już do siebie? Tak to dzielna bestia. Quote
MaDi Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 muzzy napisał(a):MaDi, co u Dinki? Trąba jestem;) Zostaje na stałe w DT i ma do koleżeństwa maleńkiego DONka. Quote
muzzy Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 MaDi napisał(a):Trąba jestem;) Ładnie, ale proponuję jednak zostać przy MaDi :evil_lol: MaDi napisał(a):Zostaje na stałe w DT i ma do koleżeństwa maleńkiego DONka. Super! :) Oby jak najwięcej takich dobrych i w miarę szybkich zakończeń :) Dzięki za info! Quote
Recommended Posts