Pipi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ale jak, nową ankietę? a co z głosami juz oddanymi? Lemoniada, czy glosy beda przeniesone do nowej ankiety? Quote
Lemoniada Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Raz jeszcze przepraszam za zamieszanie, a osoby, które już oddały swój głos, proszone są o zrobienie tego ponownie:oops: Pipi, w ankietach nic nie można zmienić niestety, już pytałam kiedyś o to modów :( Quote
Pipi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Bardzo mi przykro, aż nie wiem co powiedzieć. To jest niesprawiedliwe. Duzo ludzi ktorzy oddali na mnie glos wyjechalo juz na urlop. Mialam szansę, teraz nie wiem jak to bedzie. Bardzo czekalam na to glosowanie. Psów ciagle przybywa. Mam koty i to wcale nie malo. . . .nie wiem???? do du** to wszystko. Od poniedzialku taka wiadomośc. [B]Proszę Rusiec i Przyborówko, aby poczekaly do nastepnego razu na glosowanie. Ja czekalam i mimo, ze bylam zgloszona miesiac temu, zrezygnowalam i czekalam. Proszę, nie robcie mi tego!!!!![/B] Quote
Lemoniada Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Może po prostu w tamtym wątku i zamieszczę sprostowanie co do Przyborówka. Na razie oddano tylko jeden głos na Kruszewo, to też będzie nie fair w stosunku do głosującego, ale może ta osoba zgodzi się na takie rozwiązanie? Raz jeszcze przepraszam za całe to zamieszanie... Quote
Pipi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Rozumiem, bo kazdemu moze sie zdarzyc. Nie myli sie ten, kto nic nie robi. Tylko, ze moje szanse na waygraną mogą być teraz o wiele mniejsze, a tak bardzo mi zależy. No ale jesli nie mozna juz nic zrobic, to trudno. Bedw tylko prosic na moim watku o oddanie na mnie glosu jeszce raz, tych ktorzy juz glosowali. Szkoda, ze tak wyszlo, no ale moze martwie sie na zapas? Lemoniada, trudno sie mowi, ja rozumiem, tylko żal i obawa zostaje. Quote
Lemoniada Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Już kończę mieszać. Aktualna jest pierwsza wersja ankiety: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec[/URL]! Czy osoba, która oddała głos na schronisko w Kruszewie mogłaby się ujawnić i powiedzieć, na kogo w zwiazku z moją pomyłką chce przenieść swój głos? Pipi, myślę, że pomimo mojego roztrzepania nie masz się czego obawiać :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jeśli się odrazu ukazują wyniki w ankiecie to znaczy,że co? Sorry,ale się trochę pogubiłam. E/W Quote
Lemoniada Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='waldi481']Jeśli się odrazu ukazują wyniki w ankiecie to znaczy,że co? Sorry,ale się trochę pogubiłam. E/W[/QUOTE]A oddawałaś już głos w tym miesiącu? Obowiązuje pierwsza wersja ankiety, w której sporo osób już zagłosowało :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Może TŻ głosował.. Bo rozumiem,że jak się ukazują wyniki to dowodzi to,że już głos oddano??? E/W Quote
Molli Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Pipi, według wpisu z 3 lipca masz 44 zwierzaki po opieką. Rozumiem, że potrzeba Tobie karmy, ale co z innymi osobami. Np. pani Wanda (Przyborówko+Rusiec) ma około 500 zwierząt (PSY I KOTY) Ale ma również inne zwierzęta kozy, owce, kuc... I do pomocy tylko 3 wolontariuszy... Teraz wakacje, zwierząt przybywa. Nie ma za co budować nowych kojców, karma też znika w błyskawicznym tempie... I nadal uważasz, że jest to nieuczicwe? "Nasze" schronisko i tak ma zmniejszone szanse, na Ciebie już wczoraj sporo osób zagłosowało. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A nie przypadkiem dla Pipi było obiecane poparcie? Elżbieta Quote
Molli Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='waldi481']A nie przypadkiem dla Pipi było obiecane poparcie? Elżbieta[/QUOTE] Jakie poparcie? Z tego co wiem, to poparcie jest później na ankiecie właściwej KrakVetu i dostaje je osoba, która miała najwięcej głosów w ankiecie na dogo/miau. Quote
pikola Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='waldi481']A nie przypadkiem dla Pipi było obiecane poparcie? Elżbieta[/QUOTE]Tak bylo,potwierdzam.Swoj glos oddalam na Pipi! Quote
Merys Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='waldi481']A nie przypadkiem dla Pipi było obiecane poparcie? Elżbieta[/QUOTE] Ano bylo, ja glosuje na Pipi. Quote
Pipi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Molli']Pipi, według wpisu z 3 lipca masz 44 zwierzaki po opieką. Rozumiem, że potrzeba Tobie karmy, ale co z innymi osobami. Np. pani Wanda (Przyborówko+Rusiec) ma około 500 zwierząt (PSY I KOTY) Ale ma również inne zwierzęta kozy, owce, kuc... I do pomocy tylko 3 wolontariuszy... Teraz wakacje, zwierząt przybywa. Nie ma za co budować nowych kojców, karma też znika w błyskawicznym tempie... I nadal uważasz, że jest to nieuczicwe? "Nasze" schronisko i tak ma zmniejszone szanse, na Ciebie już wczoraj sporo osób zagłosowało.[/QUOTE] Molli, nie zrozumiałas. Oczywiscie, ze pomoc jest potrzebna każdemu i p. Wandzie rownież. Chodzilo mi o to ze ankieta druga miala byc i trzebabylo oddac glosy jeszcze raz. Zrobilo mi sie smutno, bo byl weekend i ludzie mieli czas, to glosowali. Uzbieralo sie duzo glosow i zmartwilam sie, ze juz za drugim razem tak nie bedzie. Teraz skoro wszystko wróciło do normy, uwazam, ze jest ok i wszyscy w ankiecie mamy równe szanse. Nie pisalam, ze nieuczciwym jest, ze Rusiec i przyborowko bierze udzial, no cos Ty. Quote
Agnezia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='waldi481']A nie przypadkiem dla Pipi było obiecane poparcie? Elżbieta[/QUOTE] Co miesiąc wałkowanie tego samego. Ktoś komuś coś obiecał a potem są nieporozumienia. Bez urazy dla nikogo, ale ta ankieta jest po to żeby wybrać kandydata i głosuje tu mnóstwo dogomaniaków, którzy nikomu nic nie obiecywali. Kierują się własnymi ocenami i upodobaniami. Przez takie obiecywanie dogomania jest stale podzielona a w krakvecie coraz więcej dzikich kandydatów. Bo pewnie też ktoś komuś coś obiecał... Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 To jest własnie nagminne na dogomanii-złosliwość.Sorry,ale z uwagi,że wychodzę do pracy nie mam możliwości szukać kiedy,kto i gdzie obiecał coś Pipi.Osobiście będę się bardzo dziwił jak wybrany zostanie Przybórówek-bo ja pamiętam sprawę Szafira.A Wy nie?A może nie powinno sie przypominać sprawy Szafira?Dobrze jest nic nie pamiętac nie?A osoby,które pamiętają zawsze można zbanować. Miłego dnia wszystkim życze i obiecuję,że nie będę się więcej odzywał tak jak moja wife. EOT Waldemar Quote
Agnezia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ankieta jest po to żeby wybrać kandydata. Każdy może się przedstawić jak chce i opisać swoich podopiecznych. A złośliwość będzie stałym elementem zaraz po rezygnacji, która pojawia się skoro co miesiąc dyskutujemy na ten sam tema. Możesz mi oczywiście pokazać post gdzie ktos obiecał Pipi zwycięstwo ale czy ta osoba jest wszechmogąca? Jasne jeśli zachęci mnóstwo osób żeby zagłosowały to obietnica ma pokrycie. Ale jedna osoba nie może obiecać w imieniu reszty głosujących dogomaniaków bo właściwie po co wtedy byłaby ankieta? Quote
Czoko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 W dalszym ciągu jest nieaktualny tytuł wątka i nikt nowy nie zwróci na niego uwagi :placz: Quote
Evelin Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Przenieście się na wątek lipcowy....tam jest aktualne głosowanie... [url]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec[/url]! Oddałam swój głos na Pipi... Quote
Czoko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wiem - ja od zawsze znam ten wątek i biorę udział w głosowaniach co miesiąc od kilku lat ale mam na myśli całkiem nowe osoby, które mogłyby na to zwrócić uwagę! Quote
Pipi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Agnezja, jesli dobrze zrozumialam co napisalas, to chce powiedziec, ze ja nie jestem dzikim kandydatem. Jestem tu kilka lat i duzo ludzi poznalo mnie osobiscie. Bardzo potrzebuje pomocy i skoro mogę, to o nią wystąpiłam. Nikt nie obiecywał mi wygranej, tylko poparcie w glosowaniu w lipcu. Dlaczego zawsze na dogomanii muszą byc jakies nieporozumienia. W czerwcu bardzo ładnie glosowalismy i obeszlo sie bez awantur. Czy nie moze byc teraz tak samo? Kazdy ma prawo zaglosowac na swojego kandydata, kazdy potrzebuje pomocy, bo inaczej by nas tu nie było. Nigdy nie wiadomo kto potrzebuje jej bardziej. Glosujmy spokojnie i bez jakiejs zazdrosci, niecheci. Jesli nie wygram bedzie mi przykro, ale to nie koniec świata. Bede probowac znowu. Bede pomagac jak do tej pory. Quote
Molli Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [I][B]P. Wanda prowadzi 2 przytuliska oddalone od siebie o ok. 100 km. Jedno znajduje się w Przyborówku k.Poznania, natomiast drugie w Ruścu k.Wągrowca. Samych psów jest ok. 500 Do tego dochodzą koty i inne zwierzęta (np. kozy, owce...) W schronisku jest jedynie 3 wolontariuszy :[ Brakuje dosłownie wszystkiego: rąk do pracy, kojców, bud, pieniędzy, karmy i wiele innych rzeczy... Ale przede wszystkim domów. Adopcje stoją w miejscu. Schronisko pęka w szwach. Wakacje się zaczęły - przychodzi masa nowych zwierząt... Karma znika w tempie błyskawicznym, brakuje przede wszystkim karmy dla szczeniąt i kociąt. KAŻDY GŁOS NA WAGĘ ZŁOTA!!![/B][/I] Quote
Agnezia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Pipi']Agnezja, jesli dobrze zrozumialam co napisalas, to chce powiedziec, ze ja nie jestem dzikim kandydatem. Jestem tu kilka lat i duzo ludzi poznalo mnie osobiscie. Bardzo potrzebuje pomocy i skoro mogę, to o nią wystąpiłam. Nikt nie obiecywał mi wygranej, tylko poparcie w glosowaniu w lipcu. Dlaczego zawsze na dogomanii muszą byc jakies nieporozumienia. W czerwcu bardzo ładnie glosowalismy i obeszlo sie bez awantur. Czy nie moze byc teraz tak samo? Kazdy ma prawo zaglosowac na swojego kandydata, kazdy potrzebuje pomocy, bo inaczej by nas tu nie było. Nigdy nie wiadomo kto potrzebuje jej bardziej. Glosujmy spokojnie i bez jakiejs zazdrosci, niecheci. Jesli nie wygram bedzie mi przykro, ale to nie koniec świata. Bede probowac znowu. Bede pomagac jak do tej pory.[/QUOTE] Na szczęście źle zrozumiałaś :) Moja wypowiedź nie miała na celu uderzać w któregokolwiek kandydata a w sam proces obiecywania poparcia i zdziwienia, że ktoś może głosować inaczej. Pipi powodzenia :) Quote
Recommended Posts