Itske Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Bardzo masz zmienne gusta moja koleżanko, yorki, briard:lol: Masz jakieś rzeczy dla dużego psa, smycz, obroża? Pożyczyć Ci? Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 obróżke miał na sobie, smycz mam, miski oddałam Stworkowi ale zakupię, karma będzie, podwózka jest. zwariuję:) Quote
gameta Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 gdzie masz linka do tego swojego? Swoją drogą to odważna jesteś - ja bym nie dała swojego numeru telefonu do ogłoszenia "oddam jorka gratis", wiadomo, że będzie stado czubów - lepiej jakiegoś tak-taka albo simplusa mieć, i jak pies znajdzie dom to kartę sim spuścić w kibelku :] Zobaczysz, jeszcze za rok będą do ciebie o te jorki dzwonić... Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 wiem, ale rozwalił mi się drugi telefon, nie problem w karcie tylko w aparcie telefonicznym, trzeci oddałam osobie która potrzebowala go bardziej niż ja no i suma sumarum... musialam podać swój telefon Quote
MagdaH Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 OMG:crazyeye: W sumie nie pomogę, ale chociaż hopnę...Chyba faktycznie yorki wychodzą z mody, bo u nas też były, ale się rozlazły po domach (milutkie, malutkie, miejsca nie zajmują jak się pod łóżko z jamnikiem wsunie;)). Betbet, a co to za pluszaka masz w awatarze? Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czy suczki sa jeszcze do adopcji ? Jestem z Malborka i bardzo bym chciała zaadoptować takiego pieska . Czy trzeba je razem adoptować czy można 1 ? Quote
Mgielka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Klaudia108']Czy suczki sa jeszcze do adopcji ? Jestem z Malborka i bardzo bym chciała zaadoptować takiego pieska . Czy trzeba je razem adoptować czy można 1 ?[/QUOTE] A czy Ty wiesz na co sie piszesz...?:crazyeye: Yorki sa cholernie trudnymi psami...:razz:. I watpie,zeby je rozdzielono...:cool1: Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Klaudio do adopcji tylko razem, suczkom zdarza się załatwić w domu, Brenda ma 2 lata a Mysia 7 miesięcy Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Że załatwiają się to nie problem . Ale szkoda że trzeba razem . Bo Mysia bardzo mi się spodobała . Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 a skąd wiesz, która to Mysia? Przecież nie są podpisane... Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Widać tak mi się wydaje że to ta z 2 zdjęcia . Wydaje sie mniejsza . Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Ja tam nie wiem która jest która:D No ale suma sumarum do adopcji tlyko razem Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aha . A czemu razem ? jaka jest przyczyna ? Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Ponieważ takie jest życzenie osoby która je wykupiła z pseudohodowli, suczki wszędzie chodzą razem, śpią razem, wylizują sobie oczka i uszka nawzajem. Zdaniem opiekunki są ze sobą zżyte Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aha .ok Ja poszukuje 1 pieska bo mam już 1 yorka. Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aby mój koki miał towarzysza zabaw . aby mu się nie nudziło w czasie gdy gdzieś wychodzę . Quote
Mgielka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Klaudia108']Aby mój koki miał towarzysza zabaw . aby mu się nie nudziło w czasie gdy gdzieś wychodzę .[/QUOTE] Koki to jest chlopiec? A czemu musi to byc akurat york,a nie np.mala WYSTERYLIZOWANA nierasowa sunia...? Quote
elkate Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wlaśnie, czemu? ! Yorki bardzo dobrze bawią się z kotem i to też może być świetny towarzysz dla Kokiego. Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Szukam różnych piesków i akurat trafiłam na tą sunię . A Koki nie przepada za chłopcami więc szukam suczek . Oczywiście tez może być kundelek lub inna mała rasa . I w żadnym przypadku nie chodzi mi o rozmnażanie . Quote
gameta Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A jesteś pewna, że Koki będzie szczęśliwy mając konkurencje do twoich rąk i głasków? Mój pies by strasznie nieszczęśliwy, jak mu zafundowałam towarzyszkę, odżył dopiero, gdy towarzyszka znikła ... Quote
Klaudia108 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 3 tyg. temu zmarła mojej cioci suczka Lala ( shih tzu ) był z nią bardzo zżyty i gdy zdechła nie chciał się bawić gdy szliśmy do cioci nie było jej widac było że jest smutny dlatego szukam teraz mu koleżanki i 2 pieska dla mnie. Quote
Mgielka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Betbet - i jak ida poszukuwania domkow? A ta wlascicielka nie mysli o sterylizacji tej mlodszej suni/ Teraz w marcu jest tzw.miesiac sterylkowy i weci robia sterylki taniej...Wiec moze warto skorzystac z tej okazji,zeby potem nie bylo problemu...No i bezpieczniej jest wydac sunie wysterylizowana. Quote
Betbet Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Nie wiem czy mysli, poki co sprawdza domy w okolicy. Quote
Recommended Posts