Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzie masz linka do tego swojego? Swoją drogą to odważna jesteś - ja bym nie dała swojego numeru telefonu do ogłoszenia "oddam jorka gratis", wiadomo, że będzie stado czubów - lepiej jakiegoś tak-taka albo simplusa mieć, i jak pies znajdzie dom to kartę sim spuścić w kibelku :] Zobaczysz, jeszcze za rok będą do ciebie o te jorki dzwonić...

Posted

wiem, ale rozwalił mi się drugi telefon, nie problem w karcie tylko w aparcie telefonicznym, trzeci oddałam osobie która potrzebowala go bardziej niż ja no i suma sumarum... musialam podać swój telefon

Posted

OMG:crazyeye: W sumie nie pomogę, ale chociaż hopnę...Chyba faktycznie yorki wychodzą z mody, bo u nas też były, ale się rozlazły po domach (milutkie, malutkie, miejsca nie zajmują jak się pod łóżko z jamnikiem wsunie;)). Betbet, a co to za pluszaka masz w awatarze?

Posted

[quote name='Klaudia108']Czy suczki sa jeszcze do adopcji ?
Jestem z Malborka i bardzo bym chciała zaadoptować takiego pieska .
Czy trzeba je razem adoptować czy można 1 ?[/QUOTE]

A czy Ty wiesz na co sie piszesz...?:crazyeye: Yorki sa cholernie trudnymi psami...:razz:. I watpie,zeby je rozdzielono...:cool1:

Posted

Ponieważ takie jest życzenie osoby która je wykupiła z pseudohodowli, suczki wszędzie chodzą razem, śpią razem, wylizują sobie oczka i uszka nawzajem. Zdaniem opiekunki są ze sobą zżyte

Posted

[quote name='Klaudia108']Aby mój koki miał towarzysza zabaw . aby mu się nie nudziło w czasie gdy gdzieś wychodzę .[/QUOTE]

Koki to jest chlopiec? A czemu musi to byc akurat york,a nie np.mala WYSTERYLIZOWANA nierasowa sunia...?

Posted

Szukam różnych piesków i akurat trafiłam na tą sunię .
A Koki nie przepada za chłopcami więc szukam suczek .
Oczywiście tez może być kundelek lub inna mała rasa .
I w żadnym przypadku nie chodzi mi o rozmnażanie .

Posted

A jesteś pewna, że Koki będzie szczęśliwy mając konkurencje do twoich rąk i głasków? Mój pies by strasznie nieszczęśliwy, jak mu zafundowałam towarzyszkę, odżył dopiero, gdy towarzyszka znikła ...

Posted

3 tyg. temu zmarła mojej cioci suczka Lala ( shih tzu ) był z nią bardzo zżyty i gdy zdechła nie chciał się bawić gdy szliśmy do cioci nie było jej widac było że jest smutny dlatego szukam teraz mu koleżanki i 2 pieska dla mnie.

Posted

Betbet - i jak ida poszukuwania domkow? A ta wlascicielka nie mysli o sterylizacji tej mlodszej suni/ Teraz w marcu jest tzw.miesiac sterylkowy i weci robia sterylki taniej...Wiec moze warto skorzystac z tej okazji,zeby potem nie bylo problemu...No i bezpieczniej jest wydac sunie wysterylizowana.