Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane bardzo dziękuję za pomoc.
Sąsiadki znajomy zdecydował się naszego maluszka.
Kamień z serca mi spadł, bo nie mogłam o nim przestać myśleć.
Dziewczyna oczywiście będzie ze mną w kontakcie.
Mam nadzieję, że to będzie prawdziwy stały domek chłopaczka.
Sąsiadka na nową drogę życia zaopatrzyła w smyczkę wyciąganą,
ja poprosiłam by w razie gdyby jakieś problemy się pojawiły, by chłopak się kontaktował.
Oczywiście o adresatce, czipie, kastracji, długiej spacerowej smyczy rozmawiałyśmy i z nowym panem będzie rozmawiała.
A w ogóle mały załatwia się w domu w 1 miejscu a jak przyszłam to na mnie szczeknął i taki już pewniejszy siebie chodził dziś:-)

Maluszku powodzenia!!!

Posted

[quote name='Delph']Ufff... kamień z serca, bo już kombinowałam jak upchnąć u mnie trzecie futro :evil_lol:[/QUOTE]

a innego aktualne w drodze do schronu nie upchnęłabyś, mała sunia siwa lub czarna?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!!?p=16404882#post16404882[/URL]

Posted

ja z tych nerwów, zapomniałam: gratuluję nowego domku, mam nadzieję, że już na zawsze!!! pięknie wszystko się skończyło i mały nie musiał turlać się z dt do dt. Bardzo się cieszę!!!

a jak robi w jedno miejsce, to polecam podkłady higieniczne z apteki, 5-6 szutk za mniej więcej 7 zł, sprawdziłam - przyciągają psy do siusiania tam :)

Posted

Super wieści! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za malucha.:lol:

Tripti, te podkłady higieniczne z apteki... To jakiś rodzaj pieluch? Czy po prostu: "podkłady higieniczne" się to nazywa?

Posted

tak tak z apteki, nazwa podkłady higieniczne, to są takie maty w kształcie prostokąta, na wierzchu taka faktura jak w pieluszkach tylko płaska i chłonna, a od spodu taka jakby cerata nieprzemakalna. Kupkę się sprząta, siuski zawijasz i wyrzucasz, może mało ekologiczne, ale wcześniej próbowałam szczeniaki uczyć tak jak kota do kuwetki ze żwirkiem - bez rezultatu, a tutaj odkryłam przy ostatnim szczeniaku i działa, tzn sama nie odkryłam - poleciła mi anita_happy :)