Awit Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Cioteczki kochane bardzo dziękuję za pomoc. Sąsiadki znajomy zdecydował się naszego maluszka. Kamień z serca mi spadł, bo nie mogłam o nim przestać myśleć. Dziewczyna oczywiście będzie ze mną w kontakcie. Mam nadzieję, że to będzie prawdziwy stały domek chłopaczka. Sąsiadka na nową drogę życia zaopatrzyła w smyczkę wyciąganą, ja poprosiłam by w razie gdyby jakieś problemy się pojawiły, by chłopak się kontaktował. Oczywiście o adresatce, czipie, kastracji, długiej spacerowej smyczy rozmawiałyśmy i z nowym panem będzie rozmawiała. A w ogóle mały załatwia się w domu w 1 miejscu a jak przyszłam to na mnie szczeknął i taki już pewniejszy siebie chodził dziś:-) Maluszku powodzenia!!! Quote
Delph Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ufff... kamień z serca, bo już kombinowałam jak upchnąć u mnie trzecie futro :evil_lol: Quote
tripti Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Delph']Ufff... kamień z serca, bo już kombinowałam jak upchnąć u mnie trzecie futro :evil_lol:[/QUOTE] a innego aktualne w drodze do schronu nie upchnęłabyś, mała sunia siwa lub czarna? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!!?p=16404882#post16404882[/URL] Quote
Isadora7 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 bardzo się cieśze ja dzisiaj wyjątkowo późno na dogo i takie piękne wieści Quote
tripti Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja z tych nerwów, zapomniałam: gratuluję nowego domku, mam nadzieję, że już na zawsze!!! pięknie wszystko się skończyło i mały nie musiał turlać się z dt do dt. Bardzo się cieszę!!! a jak robi w jedno miejsce, to polecam podkłady higieniczne z apteki, 5-6 szutk za mniej więcej 7 zł, sprawdziłam - przyciągają psy do siusiania tam :) Quote
curry Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Super wieści! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za malucha.:lol: Tripti, te podkłady higieniczne z apteki... To jakiś rodzaj pieluch? Czy po prostu: "podkłady higieniczne" się to nazywa? Quote
tripti Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 tak tak z apteki, nazwa podkłady higieniczne, to są takie maty w kształcie prostokąta, na wierzchu taka faktura jak w pieluszkach tylko płaska i chłonna, a od spodu taka jakby cerata nieprzemakalna. Kupkę się sprząta, siuski zawijasz i wyrzucasz, może mało ekologiczne, ale wcześniej próbowałam szczeniaki uczyć tak jak kota do kuwetki ze żwirkiem - bez rezultatu, a tutaj odkryłam przy ostatnim szczeniaku i działa, tzn sama nie odkryłam - poleciła mi anita_happy :) Quote
Recommended Posts