Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nano']no szkoda, bo chetnie bym Was poznała... :( no i Fawinka i Kresie oczywiście też :D[/QUOTE]

Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie taka okazja :) Ciekawe co to za tajemniczy obserwator Faworkowy ;)

Posted

[quote name='tana']Nano no szkoda :( Pisałaś o obserwatorze ;)
Nika!!! A Ty będziesz? :):):)[/QUOTE]

W sobotę mi pasuje, chyba że znowu choroba mnie rozłoży :angryy:
Już byłam zdrowa, a dzisiaj znowu gorączka :-(
No ale mam nadzieję że w sobotę uda mi się być u Faworka :)

A na tablicy.pl Faworek ma najwięcej wyświetleń ze wszystkich ogłaszanych przeze mnie psiaków :) Ponad 1000... Może w końcu ktoś się odezwie...

Posted

Sprawdzaj, sprawdzaj... choć i ja nie wiem, jak to u mnie będzie. :-( :roll:
Na pt., nie dało się inaczej, mam u swojej Królewny Mani ciachanie guzów na sutkach, potem zacznie się jazda z noszeniem po schodach, wyprowadzaniem, fochami, próbą ucieczki przeplatanej z chęcią ugryzienia nas i znów będzie rzut nietykalności, czyli do obsługi cwaniara dopuści tylko mnie.

Faworro!!! 3maj się chłopie daleko od kości!!! :roll: Nie kombinuj, błagam, bo utknie i będzie cyrk. :shake:

Posted

Może poczekajmy jeszcze na Marysie i Izę, zobaczymy czy tez im pasuje :) I mam nadzieję, że Nikuś dasz radę :):)

Zaktualizowałam trochę 1wszy post ;) tzn dopisałam do tego co już było. Może mi coś podpowiecie to pozmieniam/dopiszę. A co robimy z tytułem? Zmieniamy?
Zamówiłam dla Faworka kolejny worek karmy tym razem na allegro, żeby już nie ciągnąć z madzika ;) Zdecydowałam, że spróbuje jeszcze innej karmy Arion Multi-vital, z nadzieją, że może uda się Fawince troszkę przytyć. Poza tym widze, żę już strasznie jest Regalem znudzony. Już od dawna traktujemy sucha karmę jedyne jako dodatek do gotowanego żarcia, a nie daj boże jak wrzuce do miski same suchary :););) Fawek zabija spojrzeniem... Zobaczymy jak mu ta nowa bedzie smakowała;)

Posted

[quote name='majqa']Sprawdzaj, sprawdzaj... choć i ja nie wiem, jak to u mnie będzie. :-( :roll:
Na pt., nie dało się inaczej, mam u swojej Królewny Mani ciachanie guzów na sutkach, potem zacznie się jazda z noszeniem po schodach, wyprowadzaniem, fochami, próbą ucieczki przeplatanej z chęcią ugryzienia nas i znów będzie rzut nietykalności, czyli do obsługi cwaniara dopuści tylko mnie.

Faworro!!! 3maj się chłopie daleko od kości!!! :roll: Nie kombinuj, błagam, bo utknie i będzie cyrk. :shake:[/QUOTE]

O nieeee Iza...:( Ja Ciebie błagam, przyjedź!!!!

Posted

Będę się starała. :-) Daj Boże, że się uda. Nie mogę tylko już przeciągać struny z Manią. :-(
Aaaa, zaraz Ci smaruję PW z subst. czynnymi ;-), może wpadniesz na myśl z jakimś lekiem na seducho dla mojego Faksia.

Posted

[quote name='tana']O nieeee Iza...:( Ja Ciebie błagam, przyjedź!!!![/QUOTE]

Dołączam to tej ogromej prośby, a raczej błagania :-) staraj się bardzo :-)
A ja się zastanawiałam gdzie wywiało Izę ;-) a tu nagle się pojawiała :-)
Marycha wie o sobocie i czekała na Ciebie czy będziesz mogła no i reszcie czy pasuje bo ja mogę przyjechać właściwie w każdy weekend tylko najlepiej właśnie sobota :-)
A teraz bawcie się dobrze, a ja idę spać :-) Dobranoc miłych snów wszystkim stworzeniom 2-nożnym i 4-łapnym ;-)

Posted

Dziewczynki mnie sie sunia pochorowała! Rozwolnienie i wymioty, coś skubnęła też pewnie. A taka smutna jest, wtula się we mnie i oczami prosi pomóż. Mam nadzieję, że do soboty ogarnę sytuację!!! Milutko byłoby się spotkąć z Wami.
A Fawinka grzyb kochany odkurzaczowy!!! Oj, co te gałgany mają z podjadaniem syfości! OJ OJ OJ. Dobrze Aneczko, że już jest ok i że zareagowałaś szybko:) DZIĘKUJEMY:):):)
Izuś jak coś bardzo proszę zabierz ewentualne latary do Ani, mam 4 chętnych co się dopytują, a że kiedy i czemu tak długo!!!;)

Posted

Maryś, może to przełożyć jeszcze o tydzień, jeśli by wszystkim pasowało? Do soboty owszem, czasu trochę jest ale jak sunia będzie dalej bidna to jej przecież nie zostawisz. Wycałuj od nas jej schorowanego pychola... :-(

Posted

Dziękuje Izuś, no już sama nie wiem, nie chce Wam rozwalić spotkania! Będę donosić, jak Filecik. Jeśli dziś jej nie przejdzie do południa walę do weta. Do tego mamy jeszcze zwrot z adopcji jednej suni 4 miesięcznej, tej od szczeniaków:( Ale i tak Pani się ładnie zachowała, zadzwoniła, walczyła o sunię, ale niestety kot ma na nią alergię: duszność, staki ostre. Więc jeszcze ta bida, gdzie ją trzymać teraz????? Błagam:(

Posted

To chyba trzeba przełożyć na następny tydzień nasze spotkanie. Iza z Manią, a Marysia z Filecikiem szaleją:( Fajnie by było gdybyśmy wszystkie były. No chyba, że dacie radę ;) Psiaki! Kurować się tam. Pańcie chcą się rozerwać ;);)

Posted

Usiłowałam przesunąć operację Mani na środę lub czwartek ale dooopa blada (a mnie chodzi o konkretny zestaw operatorów ;-)). Musi być piątek i lekko nie będzie, bo na bank pójdzie steryd, a po nim będę biegać z Manią na rękach na siku.

Posted

[quote name='Iljova']Widzę że psiaki biedne są więc uważam że najlepszym wyjściem jest przełożyć to spotkanie.
Nie ma sensu na siłę kombinować
jak psiaki trzeba kurować.[/QUOTE]
Ale czy Ty byś mogła nas odwiedzić tydzień później, czy klops? :-(

Posted

Dziewczyny znacie z dogo osobę o nicku zuzka z Łodzi
Jeśli tak to :
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a"]http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a[/URL]