Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Boruś wyszło tak:
zrobione 38,3 km i Toyota moja spaliła 7,6 na 100km. Czyli licząc 5 zł za litr to około 15 zł za podróż. Tak???[/QUOTE]
Ok, czyli liczę 15zł za transport, to w takim razie przelej mi to pozostałe 5zł dla równego rachunku :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Pamietasz Nikuś jaki smutas to był w boksie? A teraz bronił suni na spacerku!!!!! Kocham go:)[/QUOTE]

To jest taka ciapa, ten nasz Faworek :loveu:
Wspaniały pies, nadal nie mogę zrozumieć, dlaczego ktoś go wywalił :angryy:

Ale teraz już będzie tylko lepiej :loveu:

Posted

Maryś - już ślę :):):) Oj, literówkę z tym 'po 10zł' zrobiłam, ale w poście z rozliczeniem jest dobrze ;)
Ania, rozwalasz mnie tymi fotami, cudowne! :) Ja tylko czekam na moment, aż ogłosisz, że Faworek to pies pościelowy :loveu: :D

Posted

jakie piękne fotki Faworka,aż miło popatrzeć:)
Dziewczyny Borówka pytała mnie o karmę...a więc moje zdanie jest takie,że szkoda wydawać kasę na RC,bo to jest droga karma,a wcale nie najlepsza i często mało różniąca się od dobrych,a tańszych karm.Jeśli o mnie chodzi to mam dojście do karm po cenie hurtowej i myślę,że można by wybrać między Bozitą,Joserą,a Acaną czy Regalem.
Co Wy na to?Ja załatwię bez problemu;)

Posted

Do pościeli to on jednak nadal za bardzo cuchnie smrodek kochany:) Kreska już go przyjęła do stada... tylko troche traci cierpliwość jak Faworcio podchodzi do JEJ kanapy;) Ale uszy burudneeeeee jejciu i śmierdzą niesamowicie. W ogóle macie szczęście, że tego nie czujecie. Mokry Fawor... co za perfuma!!!

Posted

Hi, hi Aniu, trzymajcie się! Te uszy to mu wet musi ładnie wyczyścić, bo boję się, że one swoim życiem żyją...Kreseczka kochana:)
Ludziki wypowiadajcie się co do karmy.

Posted

[quote name='madzik770']jakie piękne fotki Faworka,aż miło popatrzeć:)
Dziewczyny Borówka pytała mnie o karmę...a więc moje zdanie jest takie,że szkoda wydawać kasę na RC,bo to jest droga karma,a wcale nie najlepsza i często mało różniąca się od dobrych,a tańszych karm.Jeśli o mnie chodzi to mam dojście do karm po cenie hurtowej i myślę,że można by wybrać między Bozitą,Joserą,a Acaną czy Regalem.
Co Wy na to?Ja załatwię bez problemu;)[/QUOTE]
madziku pięknie dziękujemy, coś na bank wybierzemy dla smrodka kochanego:)

Posted

[quote name='madzik770']jutro zadzwonię do przedstawiciela i dowiem się dokładnie o cenę.Worki są 2,5kg ;7,5kg ;13,5kg i 18kg[/QUOTE]
Dzięki Madzia, czekamy na info :)

[quote name='Marycha35']To poprosimy info ile co kosztuje:) DZIĘKI!
Boruś przelałam Ci kasiorrę:)[/QUOTE]
Ok, jak dojdzie to napiszę ;)