majqa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Borówko, jeśli jesteś na fb to wrzuć i Ty, proszę, zarówno w swój profil jak i w zakładkę dogo. Od przybytku głowa nie boli, nie wszyscy znajomi się pokrywają, a im większa reklama Fawora tym większe jego szanse. Quote
polubek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 witam po nieobecności, bosze ile się namnozyło tego wszystkiego. nie mam już siły czytać, mogłabym prosić o skrót wszystkego? ciotki plisssss Quote
Borówka16 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='majqa']Borówko, jeśli jesteś na fb to wrzuć i Ty, proszę, zarówno w swój profil jak i w zakładkę dogo. Od przybytku głowa nie boli, nie wszyscy znajomi się pokrywają, a im większa reklama Fawora tym większe jego szanse.[/QUOTE] Wrzucę z dwóch kont - z adopcyjnego wydarzenie i z mojego na tablicę go wrzucę. Quote
Magija Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Borówka16']Dziękujemy za allegro :loveu: :) Wydarzenie się już skończyło, jeśli możesz to proszę odnów :)[/QUOTE] prosiłam o link do wydarzenia nie mogę odnowić, chyba, że zrobisz mnie adminem wydarzenia co do badań - przykre, że wydarzenia odbijają się na psie czy w takim razie jakiekolwiek działania mające na celu znalezienie mu domu mają w ogóle sens? Czy też nie wyda, bo ma dość dogo? edit: wydarzenie dzięki naszej kochanej i niezastąpionej Majci Sk [url]http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=196237387086674[/url] Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Bardzo słuszne uwaga!!!! Miejmy nadzieje, że jednak nikt nie ma dość pomagania zwierzętom.... Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='polubek']witam po nieobecności, bosze ile się namnozyło tego wszystkiego. nie mam już siły czytać, mogłabym prosić o skrót wszystkego? ciotki plisssss[/QUOTE] Polubeczku w skrócie: Faworek ma bardzo chore oczy, mamy kasiorrę, chcemy pomóc, ale nie mamy pozwolenia kierownictwa, gdyż to uważa, że z psem wszystko jest ok. Tony ropy w oczach mają o tym świadczyć chyba! Wykorzystano nasze zdjęcia psa bez naszej zgody, zaś skorzystać z naszej pomocy nikt nie ma ochoty, bo jak się dowiedzieliśmy kierownictwo ma dość Dogomanii. Biorąc pod uwagę ostatnią aferę z zagrzebanymi psami pod płotem Medora zdaje się, że dostajemy rykoszetem....a dokładnie chory Faworek dostaje! Nie my grzebaliśmy dodam. Quote
polubek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 zrobię nowy banerek, czyżby te poprzednie co robiłam już nieaktualne? Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Nie, nie, ale ten musi być z innym tytułem. Sytuacja ZDROWOTNA się komplikuje! Quote
Onaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A u Czarodziejki ? Tam są właśnie takie staruszkowate ONkowate psiaczki. U Renaty5 chyba nie ma miejsc w domu, poza tym to nie jest mały psiak. W hoteliku u Gabi jest ok. 30kg psiak za chyba 360zł. Jest jeszcze hotelterier ale to Mielec. A ronja, nie wiem czy nadal przyjmuje psy ? No i u Ani w Brodnicy, ale duży psiak to chyba ok.400-450zł. Jeszcze Lilutosi ale to koło Wrocławia. A może u sylwiaso, koło Łowicza ? Quote
nika28 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U Czarodziejki chyba brak miejsc, zapytam. U sylwiaso też brak :( To są hoteliki najbliżej Łodzi. U Renatki byłoby super, ale tez chyba nie ma miejsc... Nigdzie nie ma miejsc :( Quote
Onaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A u nessca , koło Wrocławia. Ale to hotelik kojcowy. Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Popytamy gdzie się da, dzięki:) Ta cholerna pogoda się jeszcze popsuła! Zimno jest, wiatr. Mam nadzieje, że nasza bidula śpi już sobie w budzie skulony....:( Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 O, jest Ubocze, witamy zimną, nocną porą:) Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Cześć kochany Faworku! Tak mi smutno że nie widzą tego że potrzebujesz leczenia, a tyle osób chce Ci pomóc tutaj z całego serca. Trzymaj się psiaczku :-) Quote
chita Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 przylazłam z fb, dawno mnie zaden pies tak nie ujął...domu dac nie moge ale jesli jakos moglabym pomoc to dajcie znac:) Quote
Borówka16 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dziękuję serdecznie wszystkim za obecność na wątku oraz Magija i Majdze za FB ;) Kurcze, 400-450zł to też drogo, szczególnie, że nie mamy ani 1 deklaracji stałej! Aha - znalazłam opiekunkę wirtualną Faworka na FB, potwierdziła, że nią jest, acz rezygnuje już od tego m-c z bycia opiekunką, gdyż pogorszyła jej się sytuacja finansowa. Opisałam krótko obecny stan/sprawę psa i zaprosiłam na forum i do udziału w wątku, więc mam nadzieję, że się tutaj pojawi. Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Faworku bardzo wszyscy pragniemy żeby udało się Ci pomóc :-) Quote
majqa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='chita']przylazłam z fb, dawno mnie zaden pies tak nie ujął...domu dac nie moge ale jesli jakos moglabym pomoc to dajcie znac:)[/QUOTE] Chito, najlepsza pomoc to pomoc w ściągnięciu tu ludzi, rozpropagowaniu sprawy tego psiaka. Quote
Marycha35 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Czekam na odpowiedz z jednego miejsca i dostałam info o takim hoteliku: Mokry Nosek, jest tam cicho i spokojnie. Są boksy, ale psy mogą sobie swobodnie biegać po ogrodzie. Są dobierane pod względem zachowań i większość dnia spędzają na "wybiegu". Koszt - jeśli pies nie jest prywatny - to ok.12,-/doba. Hotelik jest w Teresinie (Szymanów), to ok 20km od Sochaczewa, a Sochaczew ok 70km od Łodzi Quote
Magija Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Marycha35']Czekam na odpowiedz z jednego miejsca i dostałam info o takim hoteliku: Mokry Nosek, jest tam cicho i spokojnie. Są boksy, ale psy mogą sobie swobodnie biegać po ogrodzie. Są dobierane pod względem zachowań i większość dnia spędzają na "wybiegu". Koszt - jeśli pies nie jest prywatny - to ok.12,-/doba. Hotelik jest w Teresinie (Szymanów), to ok 20km od Sochaczewa, a Sochaczew ok 70km od Łodzi[/QUOTE] Marycha a czy Ty mogłabyś zapytać Elki czy możesz zabrać Fawora na badania? Bo pomyślałam sobie, że może ona tak Borówce odpowiedziała Quote
nowa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Faworek trzymam za Ciebie kciuki. Na pewno się uda!!! Quote
Recommended Posts