kalyna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 oj tam oj tam :D masz przecież jeszcze tyyyyle czasu, więc nie masz co się spieszyć :) a wilk jest rewelacyjny :) pastelami go zrobiłaś, że tak cudownie Ci wyszedł? Quote
łamAga Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 jeju jakie te prace piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
makot'a Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='deer_1987'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-xaedKilDLQA/T2JdzKsSbSI/AAAAAAAABlw/8Qc7jO_yWQA/s640/wolfuuuu.jpg[/URL] Wow przepiekne! Chcialam zobaczyc Twoja aukcje z podpisy ale aukcja zakonczona :([/QUOTE] Dziękuję :lol: Link już działa :) [quote name='kalyna']oj tam oj tam :D masz przecież jeszcze tyyyyle czasu, więc nie masz co się spieszyć :) a wilk jest rewelacyjny :) pastelami go zrobiłaś, że tak cudownie Ci wyszedł?[/QUOTE] Taaak, ja zawsze mam tyyyyyyyle czasu... A wilk jest rysowany w Photoshopie tabletem ;) [quote name='dOgLoV']jeju jakie te prace piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękuję :lol: Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Kusisz mnie kusisz ale kogo z czworki by tu wybrac? :razz: Quote
kalyna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [QUOTE=makot'a;18846300] Taaak, ja zawsze mam tyyyyyyyle czasu... A wilk jest rysowany w Photoshopie tabletem ;) [/QUOTE] wooow nie spodziewałam się :o to ty takie cuda nawet na tablecie umiesz robić :o [quote name='deer_1987']Kusisz mnie kusisz ale kogo z czworki by tu wybrac? :razz:[/QUOTE] Zacznij od Niuni a potem całą resztę, pojedynczo albo hurtowo :) Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='kalyna'] Zacznij od Niuni a potem całą resztę, pojedynczo albo hurtowo :)[/QUOTE] Tylko ze mnie stac na 1-2 tylko :( Quote
dagg Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Kurczę, przejrzałam sobie Twoje prace na digarcie i doszłam do wniosku, że marnujesz się na architekturze! Bo powinnaś być na ASP! ;) Quote
makot'a Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='daguerrotype']Kurczę, przejrzałam sobie Twoje prace na digarcie i doszłam do wniosku, że marnujesz się na architekturze! Bo powinnaś być na ASP! ;)[/QUOTE] Myślę nad pójściem na ASP, ale nie mogę się zebrać do tego co roku :D Ale to tylko w ramach własnej satysfakcji, bo zdecydowanie to co chcę robić to jednak architektura :D A na architekturze i tak w zasadzie ciągle rysuję, więc... ;) Quote
Doginka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ale cudne te Twoje prace:loveu: Jestem pod wrażeniem:klacz: Quote
dagg Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 W takim razie się nie marnujesz :) ale naprawdę masz wielki talent ;) Quote
Chantell Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ależ gromadka kochana i faktycznie jak Nitka :d tylko ma wiecej białego xd Będę zaglądać. Jejuuuu ile bierzesz za takie cuda? Jakbym tak chciała swoje kundle? :) Quote
makot'a Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='daguerrotype']W takim razie się nie marnujesz :smile: ale naprawdę masz wielki talent ;-)[/QUOTE] Dziękuję, cieszę się, że się podobają te moje mazaje :oops:;-) [quote name='Chantell']Ależ gromadka kochana i faktycznie jak Nitka :d tylko ma wiecej białego xd Będę zaglądać. Jejuuuu ile bierzesz za takie cuda? Jakbym tak chciała swoje kundle? :smile:[/QUOTE] Gromadki zawsze są kochane :loveu: Ceny są różne, w zależności od tego, co że tak powiem - "rynek podyktuje". Aktualnie jest 95zł za A3, 49zł za A4. Dostępne są też formaty większe - A2, B2, albo B1. Aktualnie jest akurat drożej, niż było dotychczas, ale zawsze można myśleć o jakichś dogomaniackich upustach :evil_lol: Poza tym, jak trochę stanę na nogi finansowo to pewnie znowu trochę ceny w dół polecą, aktualnie jestem niestety kompletnie spłukana... a nawet lekko zadłużona u współlokatorów :lol: [quote name='deer_1987']Tylko ze mnie stac na 1-2 tylko :([/QUOTE] Jak wyżej :D Quote
Chantell Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 oj tak, stado jest super :D pamiętam jak był czas kiedy mieliśmy dwa bernardyny rodowodowe, przerośnięte, które ważyły koło 100kg :o ;d to była jazda dopiero :) zaraz pw pójdzie Quote
Ty$ka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-xaedKilDLQA/T2JdzKsSbSI/AAAAAAAABlw/8Qc7jO_yWQA/s640/wolfuuuu.jpg[/url] --- wow, jaki masz talent :crazyeye: Cuudo :loveu: Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Aaa widzisz to nie doczytalam ze to a3 mi starczy a4 :razz: a bedziesz na nie tez miec aukcje? Quote
makot'a Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='deer_1987']Aaa widzisz to nie doczytalam ze to a3 mi starczy a4 :razz: a bedziesz na nie tez miec aukcje?[/QUOTE] Aukcja A4 jest już od dwóch dni :) U mnie w sygnaturze link :) Quote
taxelina Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [QUOTE=makot'a;18855199]Aukcja A4 jest już od dwóch dni :) U mnie w sygnaturze link :)[/QUOTE] Dziekuje :) Wczesniej tylko ta jedna widzialam :diabloti: to poczekam na wyplate i zamawiam Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witamy się po raz pierwszy :) śliczne psiaczki.. będziemy zaglądać:D pozdrawiamy, Quote
kalyna Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='deer_1987']Dziekuje :) Wczesniej tylko ta jedna widzialam :diabloti: to poczekam na wyplate i zamawiam[/QUOTE] i koniecznie się pochwal dziełem :) w sumie to ciekawa jestem jak wyjdzie Ci portret psiaków, które znamy z dogo :) oj trzeba dobrą reklamę zrobić :) w sumie A4 to takie małe nie jest, a i ramkę się też znajdzie :) Quote
makot'a Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='kalyna']i koniecznie się pochwal dziełem :) w sumie to ciekawa jestem jak wyjdzie Ci portret psiaków, które znamy z dogo :) oj trzeba dobrą reklamę zrobić :) w sumie A4 to takie małe nie jest, a i ramkę się też znajdzie :)[/QUOTE] Hehe, ja od kilku lat pracuję w zasadzie tylko na B2, więc wszystko poniżej wydaje mi się mikroskopijne, jak na to patrzę xD [quote name='betty_labrador']makota masz talencik :D[/QUOTE] Dziękuję :lol: A ja mam wieści niesamowite dla Was. Pamiętacie - miałam swego czasu trzy psy. Ale już nie mam trzech psów. Mam dwa psy... ...i świnkę wietnamską :mad: Otóż przedwczoraj kilka godzin taplaliśmy się z Bartkiem w wątróbce, robiąc własnej roboty smaczki dla Nitki, bo niestety jest to pies absolutnie nie działający bez nagród, a szkoda nam jej nerek, dając jej kupną karmę z masą SOLI na spacerach. Żeby zrobić te "ciasteczka" wątróbkę trzeba przemielić przez maszynkę do mięsa. My w Krakowie nie mamy maszynki do mięsa, więc wątróbkę "mieliliśmy ręcznie". Ja najpierw robiłam to krojąc ją bardzo drobniutko nożem, a potem dodatkowo ją nim ugniatałam na desce. Bartek wpadł na szybszą metodę - zgniatanie wątróbki ręcznie :diabloti: Tak więc przegnietliśmy ponad kilogram kurzej wątróbki "gołymi ręcyma", zaciapaliśmy tym całą kuchnię, całych siebie i wszystko co się dało zaciapać tą brązową mazią... A Nitka chyba usłyszała, że nie chcemy, żeby jadła sól, więc postanowiła zadbać o to we własnym zakresie i pod naszą nieuwagę podczas jedzenia kolacji zwinęła z blatu kuchennego pół kilograma parówek* :mad: W folijkach rzecz jasna :p Co więcej - była już tego dnia po swojej porcji kurczaka, oraz po całkiem sporej garści nowych, wątróbkowych smaczków! Ona ma czarną dziurę w żołądku! Dopiero wtedy dotarło do nas, że nie mamy psa, tylko świnkę wietnamską! Całe szczęście, że ta świnka tak dobrze radzi sobie w kontaktach z psami i możemy wyprowadzać ją na spacery do parku, żeby się pobawiła z pieskami! Także ja znikam z dogomanii, idę się zarejestrować na jakimś forum posiadaczy świnek :p Żegnajcie! _______________________________________________________ * A Nitka przez ostatnie miesiące zrobiła się już taka grzeczna, że nosiłam się z zamiarem napisania tutaj, jaki mi się dobrze wychowany "piesek" zrobił. Nie kradła nam nic ze stołów, nawet zostawiona sama w kuchni z surowym, rozmrażającym się dla niej mięskiem. Można było zostawić ją siedzącą na krześle tuż obok talerza z obiadem.... a kiedyś kradła wszystko, nawet jeśli byliśmy w tym samym pomieszczeniu! No ale chyba za bardzo ją chwaliliśmy ostatnio :diabloti: Quote
Zadora Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Wyścigi na Błoniach [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-bTQf9RoFUWU/T2z3zBShrJI/AAAAAAAAidw/zF2EQWcQTOA/s836/P1110534.jpg[/IMG] Czarne, białe i rude [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ytgMNpLgGEs/T2z2eW2SS_I/AAAAAAAAidw/-DmlnWqVcG4/s640/P1110493.jpg[/IMG] "Lubię Makotę :loveu:" [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zPdKAHIuuxQ/T2z4VUEuKZI/AAAAAAAAidw/LVWq7IzVR9A/s800/P1110544.jpg[/IMG] "Ja też :iloveyou:" [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-tUQSuLbovtg/T2z4iscHmsI/AAAAAAAAidw/zawJ1V4jP7g/s912/P1110545.jpg[/IMG] I na koniec słodka mordka Niteczki: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-J7J6obFIPqI/T2z3uxna59I/AAAAAAAAidw/Ylm19neKsg0/s912/P1110531.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 świnka wietnamska :D :D :D padłam :D po prostu kobieta lubi jeść i nie martwić się o wagę :) ale prawdziwy szacun za pieczenie ciastek dla Nitki, bo mnie to wiecznie motywacji brakuje :roll: a zdjęcia pt. wszyscy kochają Makotę :lol: Quote
betty_labrador Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 hehe, pozdrow świnke w kształcie beagla :P (nowa rasa? :P ) fajne fotki, a najbardziej podoba mi sie wyścig na błoniach :D Quote
dagg Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-bTQf9RoFUWU/T2z3zBShrJI/AAAAAAAAidw/zF2EQWcQTOA/s836/P1110534.jpg[/url] fajnie Niteczka wygląda na tym zdjęciu :) Quote
Recommended Posts