Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tam oj tam :D masz przecież jeszcze tyyyyle czasu, więc nie masz co się spieszyć :)

a wilk jest rewelacyjny :) pastelami go zrobiłaś, że tak cudownie Ci wyszedł?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-xaedKilDLQA/T2JdzKsSbSI/AAAAAAAABlw/8Qc7jO_yWQA/s640/wolfuuuu.jpg[/URL]
Wow przepiekne!

Chcialam zobaczyc Twoja aukcje z podpisy ale aukcja zakonczona :([/QUOTE]

Dziękuję :lol:
Link już działa :)

[quote name='kalyna']oj tam oj tam :D masz przecież jeszcze tyyyyle czasu, więc nie masz co się spieszyć :)

a wilk jest rewelacyjny :) pastelami go zrobiłaś, że tak cudownie Ci wyszedł?[/QUOTE]

Taaak, ja zawsze mam tyyyyyyyle czasu...
A wilk jest rysowany w Photoshopie tabletem ;)

[quote name='dOgLoV']jeju jakie te prace piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Posted

[QUOTE=makot'a;18846300]
Taaak, ja zawsze mam tyyyyyyyle czasu...
A wilk jest rysowany w Photoshopie tabletem ;)
[/QUOTE]
wooow nie spodziewałam się :o
to ty takie cuda nawet na tablecie umiesz robić :o
[quote name='deer_1987']Kusisz mnie kusisz ale kogo z czworki by tu wybrac? :razz:[/QUOTE]
Zacznij od Niuni a potem całą resztę, pojedynczo albo hurtowo :)

Posted

Kurczę, przejrzałam sobie Twoje prace na digarcie i doszłam do wniosku, że marnujesz się na architekturze! Bo powinnaś być na ASP! ;)

Posted

[quote name='daguerrotype']Kurczę, przejrzałam sobie Twoje prace na digarcie i doszłam do wniosku, że marnujesz się na architekturze! Bo powinnaś być na ASP! ;)[/QUOTE]

Myślę nad pójściem na ASP, ale nie mogę się zebrać do tego co roku :D
Ale to tylko w ramach własnej satysfakcji, bo zdecydowanie to co chcę robić to jednak architektura :D
A na architekturze i tak w zasadzie ciągle rysuję, więc... ;)

Posted

[quote name='daguerrotype']W takim razie się nie marnujesz :smile: ale naprawdę masz wielki talent ;-)[/QUOTE]

Dziękuję, cieszę się, że się podobają te moje mazaje :oops:;-)

[quote name='Chantell']Ależ gromadka kochana i faktycznie jak Nitka :d tylko ma wiecej białego xd
Będę zaglądać. Jejuuuu ile bierzesz za takie cuda? Jakbym tak chciała swoje kundle? :smile:[/QUOTE]

Gromadki zawsze są kochane :loveu:

Ceny są różne, w zależności od tego, co że tak powiem - "rynek podyktuje".
Aktualnie jest 95zł za A3, 49zł za A4.
Dostępne są też formaty większe - A2, B2, albo B1.
Aktualnie jest akurat drożej, niż było dotychczas, ale zawsze można myśleć o jakichś dogomaniackich upustach :evil_lol:

Poza tym, jak trochę stanę na nogi finansowo to pewnie znowu trochę ceny w dół polecą, aktualnie jestem niestety kompletnie spłukana... a nawet lekko zadłużona u współlokatorów :lol:

[quote name='deer_1987']Tylko ze mnie stac na 1-2 tylko :([/QUOTE]

Jak wyżej :D

Posted

oj tak, stado jest super :D
pamiętam jak był czas kiedy mieliśmy dwa bernardyny rodowodowe, przerośnięte, które ważyły koło 100kg :o ;d to była jazda dopiero :)
zaraz pw pójdzie

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-xaedKilDLQA/T2JdzKsSbSI/AAAAAAAABlw/8Qc7jO_yWQA/s640/wolfuuuu.jpg[/url] --- wow, jaki masz talent :crazyeye: Cuudo :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Aaa widzisz to nie doczytalam ze to a3 mi starczy a4 :razz: a bedziesz na nie tez miec aukcje?[/QUOTE]

Aukcja A4 jest już od dwóch dni :)
U mnie w sygnaturze link :)

Posted

[QUOTE=makot'a;18855199]Aukcja A4 jest już od dwóch dni :)
U mnie w sygnaturze link :)[/QUOTE]
Dziekuje :) Wczesniej tylko ta jedna widzialam :diabloti: to poczekam na wyplate i zamawiam

Posted

[quote name='deer_1987']Dziekuje :) Wczesniej tylko ta jedna widzialam :diabloti: to poczekam na wyplate i zamawiam[/QUOTE]
i koniecznie się pochwal dziełem :)

w sumie to ciekawa jestem jak wyjdzie Ci portret psiaków, które znamy z dogo :) oj trzeba dobrą reklamę zrobić :)

w sumie A4 to takie małe nie jest, a i ramkę się też znajdzie :)

Posted

[quote name='kalyna']i koniecznie się pochwal dziełem :)

w sumie to ciekawa jestem jak wyjdzie Ci portret psiaków, które znamy z dogo :) oj trzeba dobrą reklamę zrobić :)

w sumie A4 to takie małe nie jest, a i ramkę się też znajdzie :)[/QUOTE]

Hehe, ja od kilku lat pracuję w zasadzie tylko na B2, więc wszystko poniżej wydaje mi się mikroskopijne, jak na to patrzę xD

[quote name='betty_labrador']makota masz talencik :D[/QUOTE]

A ja mam wieści niesamowite dla Was.
Pamiętacie - miałam swego czasu trzy psy. Ale już nie mam trzech psów.

Mam dwa psy...

...i świnkę wietnamską :mad:

Otóż przedwczoraj kilka godzin taplaliśmy się z Bartkiem w wątróbce, robiąc własnej roboty smaczki dla Nitki, bo niestety jest to pies absolutnie nie działający bez nagród, a szkoda nam jej nerek, dając jej kupną karmę z masą SOLI na spacerach.

Żeby zrobić te "ciasteczka" wątróbkę trzeba przemielić przez maszynkę do mięsa.
My w Krakowie nie mamy maszynki do mięsa, więc wątróbkę "mieliliśmy ręcznie". Ja najpierw robiłam to krojąc ją bardzo drobniutko nożem, a potem dodatkowo ją nim ugniatałam na desce. Bartek wpadł na szybszą metodę - zgniatanie wątróbki ręcznie :diabloti:
Tak więc przegnietliśmy ponad kilogram kurzej wątróbki "gołymi ręcyma", zaciapaliśmy tym całą kuchnię, całych siebie i wszystko co się dało zaciapać tą brązową mazią...

A Nitka chyba usłyszała, że nie chcemy, żeby jadła sól, więc postanowiła zadbać o to we własnym zakresie i pod naszą nieuwagę podczas jedzenia kolacji zwinęła z blatu kuchennego pół kilograma parówek* :mad:
W folijkach rzecz jasna :p

Co więcej - była już tego dnia po swojej porcji kurczaka, oraz po całkiem sporej garści nowych, wątróbkowych smaczków!
Ona ma czarną dziurę w żołądku!

Dopiero wtedy dotarło do nas, że nie mamy psa, tylko świnkę wietnamską!
Całe szczęście, że ta świnka tak dobrze radzi sobie w kontaktach z psami i możemy wyprowadzać ją na spacery do parku, żeby się pobawiła z pieskami!

Także ja znikam z dogomanii, idę się zarejestrować na jakimś forum posiadaczy świnek :p
Żegnajcie!

Nie kradła nam nic ze stołów, nawet zostawiona sama w kuchni z surowym, rozmrażającym się dla niej mięskiem. Można było zostawić ją siedzącą na krześle tuż obok talerza z obiadem.... a kiedyś kradła wszystko, nawet jeśli byliśmy w tym samym pomieszczeniu!
No ale chyba za bardzo ją chwaliliśmy ostatnio :diabloti:

Posted

Wyścigi na Błoniach
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-bTQf9RoFUWU/T2z3zBShrJI/AAAAAAAAidw/zF2EQWcQTOA/s836/P1110534.jpg[/IMG]

Czarne, białe i rude
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ytgMNpLgGEs/T2z2eW2SS_I/AAAAAAAAidw/-DmlnWqVcG4/s640/P1110493.jpg[/IMG]

"Lubię Makotę :loveu:"
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zPdKAHIuuxQ/T2z4VUEuKZI/AAAAAAAAidw/LVWq7IzVR9A/s800/P1110544.jpg[/IMG]

"Ja też :iloveyou:"
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-tUQSuLbovtg/T2z4iscHmsI/AAAAAAAAidw/zawJ1V4jP7g/s912/P1110545.jpg[/IMG]

I na koniec słodka mordka Niteczki:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-J7J6obFIPqI/T2z3uxna59I/AAAAAAAAidw/Ylm19neKsg0/s912/P1110531.jpg[/IMG]

Posted

świnka wietnamska :D :D :D
padłam :D

po prostu kobieta lubi jeść i nie martwić się o wagę :)
ale prawdziwy szacun za pieczenie ciastek dla Nitki, bo mnie to wiecznie motywacji brakuje :roll:

a zdjęcia pt. wszyscy kochają Makotę :lol:

Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-bTQf9RoFUWU/T2z3zBShrJI/AAAAAAAAidw/zF2EQWcQTOA/s836/P1110534.jpg[/url] fajnie Niteczka wygląda na tym zdjęciu :)