Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz kupię 2 cegiełki dla Bolusia :) Najważniejsze, że tak dzielnie wszystko znosi - myślę, że wola życia to podstawa (przykład poparzonego Kubusia).
Na allegro jestem pod innym nickiem, jakby co.

Posted

Sfora Husky właśnie kupiła 20 cegiełek :D Tylko proszę Cię BUDRYSEK jak będziesz miała czas to proszę prześlij mi fotkę jakąś ładną Bolusia która nie była publikowana i nie będzie, którą będę mogła wysyłać jako cegiełkę :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Sfora Husky właśnie kupiła 20 cegiełek :D Tylko proszę Cię BUDRYSEK jak będziesz miała czas to proszę prześlij mi fotkę jakąś ładną Bolusia która nie była publikowana i nie będzie, którą będę mogła wysyłać jako cegiełkę :)

Nie trzeba greatmadwomen :) Cały czas czytamy wątek. Również na naszej stronie ogłosimy apel z prośba o wpłaty na leczenie, tylko muszę mieć jakiś nr konta:)

Posted

[quote name='Julia84']Proszę o informację - tu na wątku - kto rozsyła ostatecznie nr konta do zbierania pieniędzy, bo z tego co widzę Avilia coś już wysyłała i najlepiej by było żeby się tym zajmowała jedna osoba - nie będzie wtedy zamieszania.
Trzeba też prowadzić rozliczenia na początku wątku (tym bardziej ze są tez zbierane pieniądze przez fb) - zeby nie było sytuacji takich jak na wątku spalonego Kuby.

Ja samozwańczo wysyłam na FB, będę tego pilnować.
Na dogo rozsyła Budrysek.

Caromina - podam na priv na Sforze.

Posted

caromina napisał(a):
Nie trzeba greatmadwomen :) Cały czas czytamy wątek. Również na naszej stronie ogłosimy apel z prośba o wpłaty na leczenie, tylko muszę mieć jakiś nr konta:)

dziękujemy, za aukcję to do mnie przelewaj lub przez płacę z allegro, tu nie ma różnicy. A co do konta na które można przelewać normalne wpłaty to BUDRYSEK prześle. A co do zdjęcia to i tak prześlę wszystkim na koniec więc to żadna różnica.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
A co do zdjęcia to i tak prześlę wszystkim na koniec więc to żadna różnica.

Jest różnica... Bo im więcej ludzie zobaczą (zwłaszcza te bardziej drastyczne) tym bardziej ich złapie los psiaka za serce... i więcej cegiełek się sprzeda.

Posted

uważasz że tak drastyczne mam wstawić? podałam linki bo uznałam za zbyt drastyczne....
A w moim poście chodziło o zdjęcie jako cegiełkę że i tak wyślę na koniec wszystkim więc jeden mail więcej to żadna różnica

Posted

Dziękujemy :loveu: Najlepiej przez płacę z allegro albo napisz do mnie podam swoje konto, po zakończonej aukcji dopiero wpłacę na konto BUDRYSKA, tak będzie mi łatwiej liczyć i patrzeć kto wpłacić a kto nie.

Posted

BUDRYSEK wcześniej pisała że z nerwów zapomniała się zapytać lecz myślę że to szybko zrobi, lecz ja bym się nie łudziła że operacja wyjdzie mniej niż 800zł...

Posted

jest jest :) napewno już coś poszło na konto BUDRYSKA bo było dużo zapytań o konto tu i na FB i z allegro cegiełkowego na tą chwilę jest zakupionych cegiełek za sumę 145zł :)

Posted

Dziewczyny, próbuję zrobić banner dla Bolusia, ale nie działa :-( Ściągnęłam banner maker, coś tam już pogrzebałam, ale co z tego, jak nie działa :placz: Pomóżcie, proszę. Rozumiem, że teraz trzeba wstawić odnośnik, ale jak to potem zapisać, w jakim formacie?

Posted

Nie napiszę, co myślę o właścicielu psa, który pogryzł Bolusia....
Słyszałam już niejedną opowieść o właścicielach psów,
którzy z satysfakcją podjudzali psa do ataku na małe psiaki czy koty...

Obrażenia Bolusia są znaczne, więc pewnie
rachunek za zabieg też nie będzie mały.
Budrysek nie może zostać sama z rachunkiem za operację.
Uratowała Bolusiowi życie w sytuacji,
kiedy pewnie wiele osób odwracało głowy, udając,
że nie widzą ledwo idącego, umierającego psiaka...
Bolusiu, piesku, walcz dzielnie, trzymam kciuki :thumbs::thumbs:.
Budrysku, poproszę Cię o konto, prześlę coś po niedzieli.

Posted

Widząc takie psie nieszczęście chyba nie da sie zwierzaka zostawić.

Ech, szkoda, że nie macie takich wetów jak Ci, którzy trafiają się we Wrocławiu, na klinikach. Takie bidy często operują za cene materiałów (znajoma operowała ciężko potrąconego psa - miał przemieszczone wszystkie organy, połamaną większość żeber, miednice i tylne łapy. operacje - w sumie 3, miały kosztować 1800zł, zapłaciła tylko 500. My, lecząc psy przytuliskowe, też płacimy mniej)

Posted

[quote name='Kerian']Dziewczyny, próbuję zrobić banner dla Bolusia, ale nie działa :-( Ściągnęłam banner maker, coś tam już pogrzebałam, ale co z tego, jak nie działa :placz: Pomóżcie, proszę. Rozumiem, że teraz trzeba wstawić odnośnik, ale jak to potem zapisać, w jakim formacie?

ten powinien działać, dzięki :) poczęstowałam już się