Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matahari81 napisał(a):
nie gadasz sama do siebie:) ja jestem cos mi ostatnio net szwankuje normalnie mnie wywala ale jestem:)

No dobra tak chciałam sobie pomarudzić;)

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dobra, wystawie jej w takim razie - tylko potrzebuję informacji o niej, podobnych jak w przypadku Dinki.

Ps. Wyczyściłam skrzynkę :evil_lol:

Skrzynkę masz zawalona i telefon w szafie czy co?
Nadal nie mam pomysłu co do imienia.... wołam ją "sunia" lekarz powiedział mi,że tam nazywali ją "suka":shake:
Jest pogodna ma około roku, uważam,że zaaklimatyzuje się jako pies domowy jak i podwórkowy. Jak tylko odrośnie jej sierść będzie pewnie jeszcze piękniejsza:diabloti:
Chcesz więcej zdjęć na maila?

Posted

MaDi napisał(a):
Skrzynkę masz zawalona i telefon w szafie czy co?
Nadal nie mam pomysłu co do imienia.... wołam ją "sunia" lekarz powiedział mi,że tam nazywali ją "suka":shake:
Jest pogodna ma około roku, uważam,że zaaklimatyzuje się jako pies domowy jak i podwórkowy. Jak tylko odrośnie jej sierść będzie pewnie jeszcze piękniejsza:diabloti:
Chcesz więcej zdjęć na maila?

Szpadaj, już wyczyściłam :lol: telefon ma dziś dzień nie-działania :evil_lol:
Chcę więcej zdjęć i więcej info, nt chodzenia na smyczy, kontaktu z człowiekiem, czy w domu mogą być dzieci, stosunek do psów/kotów, jak znosi transport samochodem, czy zna miasto (tzn nie wpada w panike) jak reaguje na nowe sytuacje, czy bardzo drze ryja, jak zostaje sama :evil_lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Szpadaj, już wyczyściłam :lol: telefon ma dziś dzień nie-działania :evil_lol:
Chcę więcej zdjęć i więcej info, nt chodzenia na smyczy, kontaktu z człowiekiem, czy w domu mogą być dzieci, stosunek do psów/kotów, jak znosi transport samochodem, czy zna miasto (tzn nie wpada w panike) jak reaguje na nowe sytuacje, czy bardzo drze ryja, jak zostaje sama :evil_lol:

To mi dowaliłaś:crazyeye:
Na smyczy chodzi i jak na wiejskiego burka jestem dla niej pełna podziwu.
Co do psów nie ma teraz z nimi bezpośredniego kontaktu ale mijałam jakieś na spacerze i się nie rzucała.
Stosunek do dzieci i kotów nieznany.
Samochodem jechała pewnie tylko raz w swoim życiu ale było kilkaset kilometrów i zarówno ona jaki i lekarz są cali:evil_lol:
Reks drze ryja a ona patrzy tylko.
Nie panikuje na widok obcych czy samochodów.
Ładnie wybrnęłam:diabloti:?

Posted

MaDi napisał(a):
To mi dowaliłaś:crazyeye:
Na smyczy chodzi i jak na wiejskiego burka jestem dla niej pełna podziwu.
Co do psów nie ma teraz z nimi bezpośredniego kontaktu ale mijałam jakieś na spacerze i się nie rzucała.
Stosunek do dzieci i kotów nieznany.
Samochodem jechała pewnie tylko raz w swoim życiu ale było kilkaset kilometrów i zarówno ona jaki i lekarz są cali:evil_lol:
Reks drze ryja a ona patrzy tylko.
Nie panikuje na widok obcych czy samochodów.
Ładnie wybrnęłam:diabloti:?

Te same pytania zadałam u Dinki :evil_lol:

Posted

assa napisał(a):
jestem i ja, a może zamiast Florki to Flora? (tak nieśmiało zapytam-wiem nowa jestem a już się panoszę):cool3:

Powiem raczej średnio nowa:)
Flora hmmm... ładnie.

Posted

MaDi napisał(a):
Widzę,że gadam sama do siebie....

Ale gadasz całkiem niegłupio, więc nic się nie martw :D Za to jak zaczniesz sama ze sobą dyskutować, to dopiero będzie jazda :evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):
Ale gadasz całkiem niegłupio, więc nic się nie martw :D Za to jak zaczniesz sama ze sobą dyskutować, to dopiero będzie jazda :evil_lol:

Zawsze to jakiś pomysł na życie.

Posted

muzzy napisał(a):
A wracając do Pieczarkowej, to widać jakąś poprawę, czy jeszcze na to za wcześnie?

Niestety jeszcze za wcześnie:(

Posted

muzzy napisał(a):
Ważne, że jest pod dobrą opieką, więc niedługo na pewno sierściucha zacznie odrastać :)

Mam taką nadzieję.