agaga21 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a to dobrze :) miałam nadzieję, że to nic poważnego. Quote
ageralion Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Zoladek mu siadl poprosu, od dogadzania :evil_lol: Byl/jest w szoku, ze tak mozna jesc :diabloti: Quote
gagatekk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 aj... przepraszam, ale ostatnio mam takie zamieszanie z bazarkowymi wątkami, że aż wstyd napisać, ale zapomniałam napisać co u Fafluna. chłopak został odrobaczony, miał badaną krew. problem jest w tym, że pochłania wszystko co się da... prawdopodobnie to był bardzo mocny ból brzucha. chłopak jest obserwowany i ma przykaz chodzenia na spacery w kagańcu. swego czasu jadł zgniłe liście... zjadł pół gumowego hantla, plastik, balon i nie wiadomo co jeszcze... wszystkie zabawki zostały zabrane i jest cały czas kontrolowany, co mu się nie podoba, ale co zrobić mała kara musi być. z kagańcami jest problem bo ma wielgachny pychol i te wspaniały gluty, którymi obdarowuje każdego :D znalazłam kaganiec fizjologiczny, myślę że taki będzie najlepszy. starałam się znaleźć sklep z tym cudem ale nikt nic nie wie na ten temat i w sklepach robią wielkie oczy. Kezno ma regularne masaże :) ogólnie chłopak jest troszkę rozpuszczony postaram się w weekend zrobić nowe fotki i dodać na forum Quote
agaga21 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agata, czy twoi rodzice są nadal dt czy już raczej ds? Quote
kamilqax95x Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agaga21 napisał(a):agata, czy twoi rodzice są nadal dt czy już raczej ds? o to samo chciałam zapytać ;) Quote
gagatekk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agaga21 napisał(a):agata, czy twoi rodzice są nadal dt czy już raczej ds? dt, choć moja mama wyje za nim i ojciec też czuje miętę. musimy nad nimi popracować. są typem ludzi rozpuszczających i trzeba nauczyć ich konsekwencji. Kenzo jest typem psa który powinien mieć przewodnika z jajami, a nie kogoś kto pozwala mu robić to co chce. moja mama z nim sobie nie razi... na spacerze to Kezno prowadzi mamę. poza tym chwilowo zwaliliśmy się do nich i nie mogą zabrać go do domu bo jest moje towarzystwo plus ich jamnik 14 letni. Asia popracuje nad moim tatą i nauczy go jak rozsądnie prowadzić Kenzo tak sobie myślę, że moi rodzice są traktowani przeze mnie tragicznie :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a to gdzie kenzo teraz mieszka? bo ja myślałam, że wlaśnie u nich. Quote
gagatekk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 u taty w pracy. jest cały czas pod opieką, w ciepłym pomieszczeniu Quote
kamilqax95x Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agaga21 napisał(a):a to gdzie kenzo teraz mieszka? bo ja myślałam, że wlaśnie u nich. Agata Dymer napisał(a):u taty w pracy. jest cały czas pod opieką, w ciepłym pomieszczeniu Kenzo jet stróżem, albo przynajmniej miał nim być ;) Quote
agaga21 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Agata Dymer napisał(a):u taty w pracy. jest cały czas pod opieką, w ciepłym pomieszczeniu aaa, to nie doczytałam wcześniej. Quote
gagatekk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kamilqax95x napisał(a):Kenzo jet stróżem, albo przynajmniej miał nim być ;) siedzi i ogląda tv :D a jak ma iść na dwór to robi wielkie kocie oczy i zazwyczaj zostaje w domku :D leniuch Quote
kamilqax95x Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Agata Dymer napisał(a):siedzi i ogląda tv :D a jak ma iść na dwór to robi wielkie kocie oczy i zazwyczaj zostaje w domku :D leniuch Mój kot oglada telewizje :D lubi filmy o ptakach na Animal Planet, ale najbardziej lubi bajki nie wiem czemu no i reklamy ;) Quote
gagatekk Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 kamilqax95x napisał(a):Mój kot oglada telewizje :D lubi filmy o ptakach na Animal Planet, ale najbardziej lubi bajki nie wiem czemu no i reklamy ;) buhahaha no co Ty u mnie Oktan mecze ogląda... Quote
kamilqax95x Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Agata Dymer napisał(a):buhahaha no co Ty u mnie Oktan mecze ogląda... Prawdziwy facet ;) Quote
gagatekk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 zrobię mały off i zaproszę Was na bazarki dla Nadziei http://www.dogomania.pl/threads/223720-wyprzeda%C5%BC-TOREBEK-dla-Nadzei-Amstaffa-do-4.03 http://www.dogomania.pl/threads/223730-BezCeny-bazarek-part-2-dla-Nadziei-Amstaffa-do-5.03?p=18748370#post18748370 http://www.dogomania.pl/threads/223723-ANTYKWARIAT-mega-TANIO!!!-dla-Nadziei-Amstaffa-do-4.03./page2 http://www.dogomania.pl/threads/223660-dla-XeLek-i-eLek-r%C3%B3%C5%BCne-fajne-ciuszki-Nadzieja-Amstaffa-do-4.03.?p=18749891&posted=1#post18749891 Quote
gagatekk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 leni się :D po week postaram się dodać nowe fotki Quote
ageralion Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Poniewaz ostatnio byl telefon o Kenzo, przez co Agata miala meeega awanture w domu, ze sie nad psem znecamy i chcemy mu robic sieczke z mozgu, zabrac go od ludzi ktorzy go kochaja i inne podobne argumenty ludzi zakochanych po uszy w psie, tata Agaty zostaje stalym opiekunem Kenzolka i na dniach dostanie do podpisania papiery adopcyjne :) Quote
gagatekk Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 hehehehe no my wyrodne i wstrętne :D mam fotki ale z tel, muszę w końcu ojcu wytłumaczyć jak działa aparat ;) co jestem u nich jest wieczór i wszędzie jest czarno Quote
agaga21 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ageralion napisał(a):Poniewaz ostatnio byl telefon o Kenzo, przez co Agata miala meeega awanture w domu, ze sie nad psem znecamy i chcemy mu robic sieczke z mozgu, zabrac go od ludzi ktorzy go kochaja i inne podobne argumenty ludzi zakochanych po uszy w psie, tata Agaty zostaje stalym opiekunem Kenzolka i na dniach dostanie do podpisania papiery adopcyjne :) fantastyczne wiadomości! bardzo się cieszę :) Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ageralion napisał(a):Poniewaz ostatnio byl telefon o Kenzo, przez co Agata miala meeega awanture w domu, ze sie nad psem znecamy i chcemy mu robic sieczke z mozgu, zabrac go od ludzi ktorzy go kochaja i inne podobne argumenty ludzi zakochanych po uszy w psie, tata Agaty zostaje stalym opiekunem Kenzolka i na dniach dostanie do podpisania papiery adopcyjne :) Super wiadomości!!!!:lol: No Agata, ciesz się że tata lania Ci nie sprawił za znęcanie się nad psem i robienie mu sieczki z mózgu:diabloti:, a jeszcze dziewczynom by się dostało:evil_lol:. Super, ucałuj tatusia;) Quote
gagatekk Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 hahahha jest mega obrażony na mnie i moje wielkie szczęście było takie, że jak do niego zadzwoniłam była 300km od domu :D więc jak krzyczał mogłam odłożyć tel i poczekać aż skończy no ale moja mama się nasłuchała potem :D ogólnie wesoło Quote
fioneczka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pamiętam jak byłam w hotelu dosłownie chyba 2-3 dni po tym jak Kenzo przyjechał, Marek nawet smyczy mu jeszcze od szelek nie odpinał jak zostawiał go w pokoju po spacerze bo mówił że protestuje i okazuje swoje niezadowolenie. Jak wyprowadził go na wybieg czułam respekt, był na smyczy, podszedł powąchał ale dotknąć go to trochę się bałam (no i Marek nie pozwolił). Pamiętam jak Marek mówił że po nocy wszedł do pokoju żeby chłopaka na spacer zabrać i że strasznie śmierdziało, obejrzał pokój i stwierdził że to bąki ;) ... się okazało jednak że to nie bąki, jak mu łóżeczko chciał zaścielić :evil_lol: Kenzuś przykrył "wpadkę" kołderką :evil_lol: fajnie że tak się potoczyły losy chłopaka !! Quote
gagatekk Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 hahahahahah teraz sadzi bąki i chrapie w nocy, a o wyjście do wc prosi. jest przesłodki. moja mama specjalnie do niego jeździ prawie codziennie i zawsze ma coś w torbie. Kenzo uwielbia słodycze, mimo że rodzice mieli wykład na temat podkarmiania i tak robią swoje, bo on tak pięknie prosi i za przysmak zrobi wszystko :D poza tym ma prywatnego masażystę w weekendy :) taki to ma dobrze ;) od razu przychodzi kładzie się i czeka na masowanko schudł bo bardzo dużo biega ostatnio ku zaskoczeniu wszystkich znalazł karton zabawek i wybrał sobie mega wielkiego królika, ale go męczył. jak zabił pluszaka przytargał kolejnego. lata z nim po parku, rzuca, kopie ubaw po pachy. on wielki Faflun zwany również Panem Poważnym bawi się jak mały szczeniak :) najlepsze jest to, że ma schowane zabawki w swoje prywatne kryjówki. na dniach postaram się dodać fotki. tylko najpierw niech ten mój tatuś nauczy się obsługiwać aparat Quote
Recommended Posts