Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tutaj wstawiam chociaz cząstke nowych zdjątek Togusia z dzisiejszej sesji
Czesanie,mizianie, oporządzanie, hoho, zajęło nam troszke czasu,ale jak widac było warto

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę Kasia, że mnie uprzedziłaś chciałam wstawić te same zdjęcia:evil_lol: . W takim razie wstawię jeszcze jedno, które mi się podobało:loveu: .
Dzięki kochanej cioci Kasi, nasz Toguś wypiękniał i widać w pełni jaki z niego przystoiny chłopak.

Posted

wiadomo,ludzie sie boją tego czego nie znają, wiec puki nie poznaja dobrze tej rasy i innych bojowych to sie boja i kieruja sie opinia jaka stworzyli jej inni nie ,,obeznani" ale nie wiedzą co tracą :) pieski sa cudowne i łagodne jak baranki

Posted

Ostatnio do schroniska pzryszedł pan który zaczał opowiadac o swoim dobku
wczesniej jak zobaczyl rotka opowiadal o rotku
dziwne dla mnei tylko to ze trzyma dwa takie psy... no ale co tam
do góry Toguś
oby wiecej takich ludiz ktorzy maja odwage

Posted

Gdyby Togo miał kopiowane uszy i ogon już dawno znalazł by dom. Ludzie uważają, że kopiowane dobki wyglądają ładniej, groźniej itp. Dla większości liczy się jedynie wygląd zwierzaka:angryy: , a nie jego charakter.

Posted

Bo ludzie są płytcy! I niestety w życiu też ładny ma lepiej!
Togo jest wspaniałym psem i życzę mu wspaniałego domu, bo na taki zasługuje! Takiego, który nie bedzie zwracał uwagi, że jest niekopiowany!
Apropo kopiowania w cywilizowanych krajach nie ma już kopiowanych dobermanów.

Posted

Ja tak zauważyłam ze Togusiowi nawet nie pasowałoby te kopiowanie,bo by wyglądal własnie na takiego groźnego psa,a on jest spokojny jak baranek i przymilasny i zabawowy i wogule cudny i tyle...
HOP..

Posted

Jak ja ze swoim ,,morderca" zaczne sie bawić to umieram,ale ze śmiechu,wiec to zeczywiście mordercy :) . A jak ktos patrzy tylko na wygląd psa i nie chce nawet poznac jego wnetrza to nie zasługuje na takiego pieska jak Togus,moze los tak chciał i nie kopiowany jest dlatego aby znalazł człowieka na jakiego zasługuje

Posted

Pewnie ze lepiej poczekać,tak samo mysle o sprawie Nerusia,nie bedziemy nikomu na siłe psa pakować,jak ktos nie chce takiego cudnego przyjaciela to widocznie nie wie co w życiu ważne,ich strata ;p
Hopaj

Posted

Myślę że mogę podzielić sie opinia bo miałam dobermanke 8 lat tylko, odeszła niestety -to cudowne psy, wrodzona inteligencja, proponuję literaturę którą sama nabyłam zanim psa kupiłam 8 lat temu nie było dogomani płaciłam duże pieniądze by mieć takiego psa, dziwię sie że tak mało jest miłośników tej rasy, to wrażliwe psy na chłód, niebywale spostrzegawcze np zauważają zmiany takie jak przemeblowanie, obronne i wybieraja przewodnika tylko jednego w rodzinie, resztę domowników tylko tolerują, są przekochane, przytulanki z takim psem spokojnie wieczorem wychodzę na spacer, w górę Toguś taki piękny naturalny dobek, musisz do domku, zauważy Cię ten jeden właściwy pan......

Posted

Ja się pod tym mogę tylko rękoma i nogami podpisać - mój też zauważa przemeblowanie, zwłaszcza że niedowidzi:p:p:p

Tooooguś, biegnij na pierwszą stronę po domek!

Taka wspaniała rasa! Musisz mieć wspaniały domek!