Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małgoś, teraz masz dwa piękne psy, a Alla spokojne serce- wspaniale

( na marginesie, sporo śniegu jest jeszcze u Was, a za moim oknem już wiosna )

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jeszcze było tak biało, a dziś już szaro, buro i baaaardzo "błotno". Dziewczyny ze spaceru wróciły całe upaćkane. Zulka prosto do wanny poszła, bo u niej niższe "zawieszenie" niż u Sabinki, i cały brzuchol też był w błocie; Sabince "pęcinki" musiałam umyć, bo zabłociłyby i swoje posłania, i moje łóżko. :evil_lol:

Posted

[quote name='docha']a Zulka nie jest zazdrosna? przyznam, że Zulka mi b. do gustu przypadła :)[/QUOTE]
Zulka jest przecudowna:) A Sabinka ma "pęcinki" niczego sobie. I to spojrzenie...

Posted

[quote name='docha']a Zulka nie jest zazdrosna? przyznam, że Zulka mi b. do gustu przypadła :)
Trochę jest, jak Sabinka przychodzi poprzytulać się, to Zulka też włazi na mnie, ale to jedyny objaw. Wyjadają sobie z misek, śpią razem, na łące brykają razem, a jak zbliża się jakiś pies Zula "eskortuje" Sabinkę jakby chciała ją ochraniać. Kotka na razie obchodzi ją z daleka i siedzi na parapecie okna.

Sabinka w swoim domu

c52e0b5736a0a017med.jpg

Sabinka od pierwszej chwili opanowała kanapę

c122fca0f25478bamed.jpg

Mam, a właściwie miałam zabawkę

fe3211bdce395caemed.jpg

Odpoczywam sobie

5d171dd6b0b29215med.jpg

• 2 weeks later...