Magolek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I na koniec ratytasik - Sabinka w fotelu, w którym Zulka musi się zwinąć, aby nie spaść. Zula lubi spać na folelu, a nie na swoim posłaniu. Sabina śpi albo na swoim posłaniu, albo na kanapie. Nie mam pojęcia jak weszła na ten fotel, bo z zejściem miała niemały problem. Nawet Zulka nie bardzo wiedziała co się dzieje i była trochę zdegustowana sytuacją, że Sabina zajęła jej fotel. :) Quote
jaanna019 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Co za uwodzicielskie spojrzenie na ostatniej fotce:loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jest piękna, uwodzicielska i... kochana, najkochańsza. Nasze cudo Sabulątko najdroższe. Quote
_Dunaj_ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Zaglądam z przyjemnością nie wiedziałam, że jest taki wątek, teraz zaznaczam, a potem poczytam, pewnie jutro bo zaraz do pracy, na szkolenie a wieczorem imprezka, do domu to tylko wpadnę zwierzaki dokarmic i pogłaskać dzis chłopaki w męskim gronie cały dzień Quote
Maryna Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jest absolutnie najpiękniejsza na świecie:-)),zaraz po moich;-)) Quote
docha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 mnie się podoba zdjęcie, na którym Zulka cierpliwe czeka aż Sabi zejdzie z jej miejsca. u mnie jest podobnie między kotami i Dosią i jej fotelem. Quote
_Dunaj_ Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Możemy się tak licytować w nieskończoność dla każdego z nas jego pies jest najpiękniejszy, ale Sabince trzeba przyznać że urodziwa i urokliwa jest Quote
Magolek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Relacja z jesiennego spacerku w lesie i na łące. Sabinka zawiera znajomość z żabką Próba zdjęcia kagańca Pod klonem Wywinięte uszka mam... Quote
Magolek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No, Pani, dasz tego smaczka czy nie?! Wiekopomna chwila!!! Sabinka wykonała siad i dała łapę - oto dowód dla potomności! :) "Kwiaty paproci" Quote
MiliVanili Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Jak dobrze, że jest z Wami! Z ogromną przyjemnością ogląda się takie zdjęcia :) Quote
Maryna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Wzruszyłam się.. Sabinka jest przesłodka i taka szczęśliwa:-)) Żeby wszystkie adopcyjne miały tak cudowne domy... Quote
_Dunaj_ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jeszcze jeden taki ma Tosiek, a gdyby nie zagrożenie, że mnie z domu wymeldują to już bym jechała po Luckiego albo Rewizora, bo u mnie same chłopaki są, ale spokojnie pracuję nad tym tylko to musi być tak że panowie powiedza bierzemy, a ja im no zwariowaliście. Ostanio tak u pewnej pani 8-my kot wylądował wzięty z lecznicy przez mężą, wcześniejsze jakoś same się przpłatały i ona nie wie skąd:) Mąż oczywiście całkiem przypadkiem musiał pojechać do lecznicy, bo ona była baaaaardzo zajęta Quote
Magolek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ponieważ to łąka zaraz za szkołą i ludzie o tej porze tam z dziećmi często chodzą na spacer, ale kawałek dalej już dziewczyny bez kagańca latały. Tylko tam takie chaszcze gęste, że zdjęć nie ma jak robić. :) Quote
docha Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 pełna odpowiedzialność, teraz rozumiem. przed chwilą byłam na wątku zagłodzonych białostockich dogów. trafiłam tam przez przypadek i takie wspaniałe wiadomości. ostatnio chciałam się Was zapytać co się dzieje z tą sprawą, nie wiedziałam, że mają swój wątek. Quote
Magolek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Tak, wyrok jest :) ale znając życie pewnie będzie apelacja od wyroku. Quote
Magolek Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zabawy z Zulą i koleżanką haszczanką Desti Kota-Psota pudełkowa panna Quote
Alla Chrzanowska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Kocham te dziewczyny jak własne. A Sabinka - boska. I taka kochana Quote
Magolek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Poznajemy też nowych kolegów. Kolega to czarny labek o wdzięcznym imieniu Wedel. Quote
Recommended Posts