Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I na koniec ratytasik - Sabinka w fotelu, w którym Zulka musi się zwinąć, aby nie spaść. Zula lubi spać na folelu, a nie na swoim posłaniu. Sabina śpi albo na swoim posłaniu, albo na kanapie. Nie mam pojęcia jak weszła na ten fotel, bo z zejściem miała niemały problem. Nawet Zulka nie bardzo wiedziała co się dzieje i była trochę zdegustowana sytuacją, że Sabina zajęła jej fotel. :)

2819ce5b5317ff16.jpg

5a6278393f04aeba.jpg

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam z przyjemnością nie wiedziałam, że jest taki wątek, teraz zaznaczam, a potem poczytam, pewnie jutro bo zaraz do pracy, na szkolenie a wieczorem imprezka, do domu to tylko wpadnę zwierzaki dokarmic i pogłaskać dzis chłopaki w męskim gronie cały dzień

Posted

mnie się podoba zdjęcie, na którym Zulka cierpliwe czeka aż Sabi zejdzie z jej miejsca. u mnie jest podobnie między kotami i Dosią i jej fotelem.

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze jeden taki ma Tosiek, a gdyby nie zagrożenie, że mnie z domu wymeldują to już bym jechała po Luckiego albo Rewizora, bo u mnie same chłopaki są, ale spokojnie pracuję nad tym tylko to musi być tak że panowie powiedza bierzemy, a ja im no zwariowaliście. Ostanio tak u pewnej pani 8-my kot wylądował wzięty z lecznicy przez mężą, wcześniejsze jakoś same się przpłatały i ona nie wie skąd:) Mąż oczywiście całkiem przypadkiem musiał pojechać do lecznicy, bo ona była baaaaardzo zajęta

Posted

Ponieważ to łąka zaraz za szkołą i ludzie o tej porze tam z dziećmi często chodzą na spacer, ale kawałek dalej już dziewczyny bez kagańca latały. Tylko tam takie chaszcze gęste, że zdjęć nie ma jak robić. :)

Posted

pełna odpowiedzialność, teraz rozumiem.
przed chwilą byłam na wątku zagłodzonych białostockich dogów. trafiłam tam przez przypadek i takie wspaniałe wiadomości. ostatnio chciałam się Was zapytać co się dzieje z tą sprawą, nie wiedziałam, że mają swój wątek.

• 3 weeks later...