Istar19 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Hehe Sznaps wie co dobre...po ponad roku spania na deskach musiał wypróbować materac ^^ świetnie że z Pimpkiem się dogadują, oby tak zostało :) dziwne..w schronisku nie miał problemów z dzieleniem się jedzeniem...ale może trzy psy zaglądające do miski to już za dużo :D mam nadzieje że mu to przejdzie. I Sznapik..nie niszcz domu bo gdzie będziesz mieszkać :mad: Quote
saphira18 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Katarzyna Starkiewicz'] Sznaps znalazł sposób, żeby psy nie wyjadały mu z miski - sika do swojej miski. [/QUOTE] a to dobre:evil_lol: ja bym na to nie wpadła;) fajnie że na bieżąco mamy wieści z nowego domu:multi: Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Przeżywa lęk separacyjny,wszystkie ze schronu to mają bidulki. Quote
Istar19 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 już wieczór..mam nadzieje że Sznapik nie zdemolował mieszkania... mam dwa zdjęcia za które bardzo dziękuje! jeszcze z wczorajszego wieczoru, Sznapik grzeczny śpi na podłodze...teraz już wiemy że on tylko chciał uśpić czujność właścicieli i sprawiać pozory grzecznego psa co na łóżka nie wchodzi :D [img]https://lh3.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZt6Drs1I8I/AAAAAAAAGwc/srA04yZO37Q/s640/Zdj_cie0081.jpg[/img] i zdjęcie z dzisiaj, spacer w plener, widać jak jest wpatrzony w właściciela ;) [img]https://lh4.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZt6EHpcncI/AAAAAAAAGwg/nhTkIQZyj5Q/s640/zdj_cie0083.jpg[/img] dobranoc! Quote
Perełka1 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Łobuz Sznapik:diabloti: już śpi. Dzisiaj był w parku a tam wszędzie nowe zapachy i nowe wrażenia. Bardzo lubi straszyć przechodzących ludzi - ale to w ramach jego zabawy, nie ze złej woli. Zdarzają mu się niekontrolowane wyskoki, może z nadmiaru nagromadzonych emocji, wtedy trzeba przywołać go do porządku. Ogólnie jest bardzo kochany i wybaczam mu wszystkie grzechy. Nawet to jak wchodzi na stół w kuchni albo chce, żeby go nosić na rękach.Teraz kolejna próba pozostawienia go samego w domu. Z jego zachowania wynika, że mieszkał w domu. W momencie ubierania się, zakładania butów i brania kluczy zaczyna biegać i skakać po mieszkaniu. A Istar wie, jak Sznaps pięknie skacze (agility). No i najważniejsze informacje Sznaps ma już dwie nowe koleżanki: Megi i Tosię (podobne do Tajgi). Sznaps zapewnia Istar, że już nie będzie rozrabiał:evil_lol:Dobranoc Quote
wilczy zew Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Fajna relacja,najbardziej spodobał mi się pomysł Sznapsa aby go nosić:D Quote
Istar19 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 dobrze czytać takie wieści :) Ale żeby nosić tego bydlaka?..hmm...ja go tyko do boksu musiałam "wrzucać" ciężki jest^^ dziękuje za cierpliwość dla tego małego nicponia i jestem pewna że szybko się państwo z jego wyskokami uporają ! dobrego dnia życzę :) Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 eh słów nie trzeba...wystarczy jedno zdjęcie...sami popatrzcie na tego zaspanego baranka ^^ [img]https://lh4.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZ187JaSF5I/AAAAAAAAGxc/zNA4jR5c7uc/s640/Zdj_cie0090.jpg[/img] Quote
leonarda Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ślicznie baranek wygląda:) I nawet nie zżera legowiska! Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 super wiesci, lezka w oku sie kreci :) oby tylko lek separacyjny nie byl tak silny, jak u mojej Quote
saphira18 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Marzena ma kolejne zdjęcia:) pewnie wklei jak przybędzie do domu:) Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Ania coś się wygadała! ?:P zdjęcia po kolacji :) z nowych wieści..Sznapsik to mały złodziej... ciągle kradnie ze stołu -.-...żeby tylko nie było..ja go tego nie uczyłam :P Poza tym jest tak kochany i tak potrafi się patrzeć że nie w sposób mówić mu nie... kto go znal w schronie ten wie :) i z dobrych wieści do przekazania Sznapsowi, proszę mu powiedzieć na dobranoc :) Tajga zaraz po sterylizacji jedzie do domu!!! Quote
saphira18 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tylko nie mówić że podrywała nowego podopiecznego Marzeny (Hermesa):evil_lol: ja wygadałam się?:eviltong: tylko troszkę uprzedziłam:cool3: ale wiesz z dobrymi wieściami tak jest:razz: Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 no bo Hermes taki troooooooooche podobny..może jej się pomyliło ?:P Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 zdjęcia...jak widać Sznapik przejął kanapę...A biedny Pimpek (to Pimpek prawda?) musi zadowolić się podłogą... [img]https://lh6.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZ35ZzQtp6I/AAAAAAAAGyA/06VN0zkF__I/s640/Zdj_cie0099.jpg[/img] [img]https://lh4.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZ35ZQotIoI/AAAAAAAAGx4/eZ2OInCupVI/s640/Zdj_cie0102.jpg[/img] proszę mu to wybaczyć...w końcu ma miękko po tylu miesiącach na deskach i betonie... a to się nazywa szczęśliwy pies :D [img]https://lh5.googleusercontent.com/_YYXwOyBO9LY/TZ35Zq69XBI/AAAAAAAAGx8/LG3ieGuyCOM/s640/Zdj_cie0095.jpg[/img] ciągle ciężko mi uwierzyć w szczęście Sznapsa...czy dlatego tyle czekał na swój dom? by trafić do takiego mega super ?;) Quote
Perełka1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Sznaps zawdzięcza wszystko swojej opiekunce:lol:, która go odwiedzała ,opiekowała się nim i włożyła wiele pracy na wątku Sznapsa. Sznaps obiecuje, że :diabloti: nie będzie już wchodził na kuchenkę ani nie będzie opierał łapek na poręczy balkonu ani drapał drzwi. P.S. Jak mi się uda zrobić zdjęcie Sznapsa w czasie snu to je poślę. Sznaps śpi na boku z podniesioną tylnią łapą. Quote
leonarda Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Katarzyna Starkiewicz'] Sznaps obiecuje, że :diabloti: nie będzie już wchodził na kuchenkę ani nie będzie opierał łapek na poręczy balkonu ani drapał drzwi. [/QUOTE] Ależ oczywiście, i wszyscy w to wierzą:eviltong: Quote
Santiel Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jak napisałem Marzenie na gg ze jak narazie, w nowym domu, ze Sznapsa to glownie owca wychodzi :) KanapOwca :) Nic tylko czekać jak zostanie fanatycznym wyznawca KKK - Kapcie - Kocyk - Kanapa ;) Co do kuchenki, moze chcial tylko paru cenny rad odnosnie gotowania udzielic? Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Sznaps ..ja Cie błagam normalnie....nie rób głupot!! kto mi potem uwierzy że pies grzeczny...SPOKOJNY ! jak mi taka reklamę robisz ;) zapraszam na wątek Hermesa :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/205657-Hermes-dumne-imi%C4%99...zagubionego-w-%C5%9Bwieci-psa...on-tylko-pragnie-kocha%C4%87!?p=16657469#post16657469[/url] Quote
pralinka94 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Hah szczerze mówiąc, to tak właśnie sobie wyobrażałam Sznapsa w domu! :D Nie w żadnej budzie, tylko na kanapie! :) Quote
savahna Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przepraszam, czy znacie kogoś z Bełchatowa. Zaginęła tam Tosia (suczka z mojego banerku) pojechała na ds...:shake: Quote
Istar19 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 niestety ja nikogo nie znam...trzymam kciuki by sunia się odnalazła! Quote
saphira18 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Sznapsik kucharz:D to dobre... a był taki grzeczny:evil_lol: a psocić mu się zachciało:eviltong: Quote
Istar19 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jutro mija tydzień od kiedy Sznapi jest w domu! mam nadzieje że "bilans zysków i strat" jest na plusie :roll::dog: Quote
Recommended Posts