Divi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jakie śliczne maleństwo normalnie się zakochałam, szkoda że nie mam większego mieszkania? Jestem bardzo ciekawa jak wizyta. Mała ma domek ? Quote
mysza2010 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [FONT=Times New Roman]Witam, ta piękna księżniczka już zaaklimatyzowała się w naszym domu, psoci i broi na całego [/FONT] [FONT=Times New Roman]:) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest super zdrowa i chyba już zapomniała o złych momentach w swoim króciutkim życiu. Robimy wszystko, żeby niczego jej nie zabrakło, a to co dostaje, żeby było jak najlepsze. W zamian dostajemy nieograniczoną jej miłość i towarzystwo na każdym kroku - nic więcej do szczęścia nam nie potrzeba [/FONT][FONT=Times New Roman]:)[/FONT][FONT=Times New Roman] W marcu nasza mała dama będzie uczestniczyła w szkoleniu dla szczeniąt. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiamy [/FONT] [FONT=Times New Roman]Psi rodzice [/FONT] [FONT=Times New Roman]A to parę zdjęć jak się jej teraz żyje:[/FONT] Quote
paoiii Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ooo no mysle ze malutkiem będzie tam jak w bajce! fajnie ze nowi własciciele na dogo :) gratuluje myszki! niech wam się dobrze razem zyje! Quote
2411magdalenka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 cieszę się, że mała tak fajnie trafiła ;) a mała sofa jest rozbrajająca ;) Quote
DoPi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No tak teraz bedę się kajać:oops:. Sorki ogromne, ale uciekł mi czas. Chciałam w piątek wejść w pracy na dogo, ale dogo nie chodziło mi cały dzień ( wyrzucą no normalnie mnie wyrzuca z tej roboty:cool3:). A po pracy od piatku do dzisiaj zdradzałam psiaki z .... festiwalem Shanties 2011 , czyli festiwalem pieśni żeglarskiej:loveu:. Wizyta wypadła super. Jak zobaczyliśmy wyprawkę zakupiona przez nowych właścicieli dla Myszki to szczęka (moja własna) mi opadła:evil_lol:. Pani Paulina od razu pierwszego dnia pojechała do dra Szpeyera uzyskac informację na temat karmienia i szczepień . Dr wpisał małej do książeczki szczepienie (to jeszcze z nami jak była), bo wtedy nie mieliśmy jeszcze jej książeczki. Myszka ma w nowym domku tone nowych zabawek, z którymi szaleje, nowy duży kontenerek do jazdy w samochodzie ( z materiału, nie z plastiku) gdy jedzie tylko z kierowcą, bo jak państwo jadą razem to Myszka siedzi na kolankach. No i sofę do spania. Mam nadzieję, że będziemy otrzymywać co jakiś czas informację z nowego domku Myszki, który witamy na dogo.:loveu: Quote
DoPi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 O matko , super zdjęcie. Moja niunia sliczna, nie wiedziałam, ze ma taki długi jezorek:loveu: a jak tam nauka czystości??:eviltong:i czy Mysza pozjadała juz wszystkie yorki na osiedlu??:evil_lol: Quote
mysza2010 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Yorki jeszcze żyją, ale codziennie się z nimi bawi i je ustawia :) Co do nauki... ze względu na temperaturę na zewnątrz idzie nam to wszystko powoli, a w mieszkaniu to raz się uda na matę, a raz zapomni :) wszystko jeszcze przed nami. Na te złe temperatury kupiliśmy kurtkę ocieplaną z polarem, ale Mysza jest niezadowolona, może fason się jej nie podoba. Z chodzenia na smyczy też jest niezadowolona, ale to wszystko przez to, że nie potrafię jej nie rozpieszczać i prawie na wszystko jej pozwalamy :) bo jak tego nie robić, kiedy ona jest taka słodka :) Quote
masza44 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dziękuję za domek dla malutkiego nietoperza!! Podobna z tymi uszkami do mojej Świnki tylko moja ma beżowe:) Z budowy i futerka też podobna. My mieliśmy problem z małą bo nie chciała wychodzić jak padał deszcz i jak spadł śnieg, ale jednak kubrak rozwiązał sprawę i teraz wychodzi nawet bez niego, tylko grunt to konsekwencja, jak nie chciała wychodzić brałam ją pod parasolem na rękach pod krzaczek tylko na siku:) i nie ma problemu teraz nawet w największą śnieżycę:) Pozdrawiam Quote
weszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Normalnie jak pączek w maśle :loveu: PS. Nowy domku ale proszę kochajcie Myszkę mądrze żeby nie wyrosła na rozbestwionego i znerwicowanego psa :razz: i nie zaczęły się kłopoty. To taka już moja prywatna obsesja, że szczeniak jest fajny i słodki i każdy mu dogadza i na wszystko pozwala a później jak podrośnie to zaczynają się problemy. Quote
Rumi. Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 weszka dobrze mówi :D A i założycielko wątku- zmień temat :) Quote
mysza2010 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a oto parę aktualnych zdjęć małej królewny Myszy :) Quote
Noelle Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cudaśna jest :loveu: szczęścia na zawsze maluchu :D Quote
sailor Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 super ekstra zdjęcia...Mysza nie mogła lepiej trafić:) Quote
DoPi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Muszę pogonic Sailora o zmiane tytułu:mad: Pani Paulino dziekujemy za zdjęcia i oczywiście proszę o dalsze relacje z wychowania sunieczki:loveu: Quote
mysza2010 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Myszka rośnie zdrowo i wesoło :) Bardzo szybko nauczyła się podstawowych rzeczy, dobrych zachowań na spacerze, jest grzeczna, choć trzeba przyznać bardzo rozpieszczona :) Jest wielką fanką dzieci, uwielbia się z nimi bawić. Już ma swoich psich kolegów i koleżanki, które spotyka w parku i goni z nimi bez pamięci :) A pogoda coraz bardziej sprzyja dłuższym wyprawom do parku. Nie ma żadnych problemu ze zdrowiem, a apetyt coraz większy :) Zapraszamy na kawę :) Quote
DoPi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a jak tam szczepienia?? na kawę chetnie wpadnę albo chociaz na spacerek z Mysztą . Na razie kicham , prycham więc nie chce zarażać, pozdrufka dla wzystkich Quote
mysza2010 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 dziś ostatnie szczepienie :) zapraszamy zawsze dużo zdrowia życzymy :) Quote
Recommended Posts