Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie kameralnej. Biedne i smutne to psie...imię, ogłoszenia, banerek na dobry początek przydałyby się i rozpęd w działaniu, bo psina czeka tak długo.
Oczywiście domek, ale już widze przynajmniej jedną zakochana w bezimiennym i to taką, która ma ...podobną suczkę....

[B]Aneta,[/B] skrzynka...posprzątać

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja jestem na zaproszenie danka4u1:)Jestem pewna,że gdzieś,czytając to forum,widziałam identycznego psa,chyba już w hotelu.Chyba u Ulka12. Ta biała grzywka jest taka szczególna.Przeczytałam historię.Koniecznie trzeba temu biedakowi odmienić los!Melduję się do pomagania!Tylko niewiele jeszcze potrafię,ale w czym będę mogła, pomogę. Musi się udac!

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie na wątek biedaka :) :) :).

Ja jakoś ostatnimi czasy trochę zwątpiłam czy uda mu się pomóc.
Dobiła mnie ta sytuacja z jego schroniskowym kolegą :(.
Jeśli chodzi o fotki to mam tylko te stare, a to które jest na początku wątku to jest najnowsze. Więcej lepszych zdjęć narazie nie będzie bo jest , nie wiem jak to ując, trudny dostęp do psiaka.
Gdyby udało się go wyciągnąć do dt to tam by dopiero można się nim zająć, porobić ładne zdjęcia, zaobserwować jak się zachowuje, co lubi, do jakiego domku się nadaje. A tymczasem kolejna zima upływa mu w schroniskowym boksie.
Nie mam też za bardzo pomysłu na jakiś ładny tekst do ogłoszeń, może ktoś będzie miał jakiś pomysł.
Piesek nie ma też żadnych aktualnych ogłoszeń.

Posted

Cioteczki kto jest z Ostrołeki potrzebna pomoc od dwoch tygodni biega tam pies z butelka na głowie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTROŁĘKA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja[/url]

Posted

[quote name='Dogo07']Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie na wątek biedaka :) :) :).

Ja jakoś ostatnimi czasy trochę zwątpiłam czy uda mu się pomóc.
Dobiła mnie ta sytuacja z jego schroniskowym kolegą :(.

Dogo, nie poddawajmy się! Jemu trzeba pomóc. Wiem, jest trudno, nie ma dojścia do psiaka ale... to się musi zmienić.
Czy dt u jednej z dogomanek wchodzi w rachubę? Były jakieś wstępne rozmowy.
A może znajdzie się jakaś osoba, która zechciałaby przetrzymać naszego biedaczka?

(Banerek pozwoliłby wyjść Bubu z cienia. Kurcze, nie jestem dobra w te klocki.)

Posted

Nie jestem też dobra w te klocki banerkowe...rozsyłam watek, ale jakoś nie wiele odzewu.
Martwi mnie bardzo, że psina chyba wpada w depresję, jest zrezygnowana i nie najmłodsza. Powinien szybko opuścić schron.
Kameralna pyta o ewentualny dt u jednej z dogomanek ? Chyba coś opuściłam, czytając wątek.

Posted

[quote name='Szarotka']To moze jakies sprawozdanie z tego co sie dzieje??[/QUOTE]Dołączam się do prośby.A banerek by się rzeczywiście przydał dla rozreklamowania watku, bo tu niestety zbyt mało nas.

Posted

Ojej!A tu taka cisza:(Ten biedak chyba nawet na tym forum odchodzi w zapomnienie:(Nie pozwólmy na to dziewczyny!Proszę!Ja tu sama nic nie zrobię,bo jeszcze nie wiem jak,ale sie pilnie uczę.Ale jak Was zabraknie,to klapa:(Proszę,róbmy coś!Ja pomoge,tylko niech ktoś tym pokieruje, poprowadzi!

Posted

[quote name='danka4u1'][B]Kameralna pyta o ewentualny dt u jednej z dogomanek ? Chyba coś opuściłam, czytając wą[/B]tek.[/QUOTE]

[quote name='kazik132'][B]Dołączam się do prośby..... banerek[/B] by się rzeczywiście przydał dla rozreklamowania watku, bo tu niestety zbyt mało nas.[/QUOTE]

Pusto tutaj i głucho. Rozsyłam zaproszenia na watek, ale odzew, jak widzicie zerowy...Chyba powinnyśmy zacząć zbierać kasę na DT, szukać domu i szybko wyciągać starutka ze schronu...

Posted

[quote name='danka4u1']Pusto tutaj i głucho. Rozsyłam zaproszenia na watek, ale odzew, jak widzicie zerowy...Chyba powinnyśmy zacząć zbierać kasę na DT, szukać domu i szybko wyciągać starutka ze schronu...[/QUOTE]
Jestem zdecydowanie ZA danka4u1, tylko,że jak nas tak mało,to chyba niewiele możemy.No,ale od czegoś trzeba zaczać.

Posted

Biedulko witam z samego rana!u mnie w hoteliku mam identycznego psiaka ma na imię Elmo jak zobaczyłam fotkę to nie mogłam uwierzyć!Psinko cioteczki już Cię wypatrzyły,będzie dobrze!

Posted

[quote name='Szarotka']To moze jakies sprawozdanie z tego co sie dzieje??[/QUOTE]

Osoba, która kiedyś zaglądała do psiaka, teraz niestety nie może, stąd utrudniony dostęp do aktualnych wieści i zdjęć psiaka.

Posted

[quote name='danka4u1']Pusto tutaj i głucho. Rozsyłam zaproszenia na watek, ale odzew, jak widzicie zerowy...Chyba powinnyśmy zacząć zbierać kasę na DT, szukać domu i szybko wyciągać starutka ze schronu...[/QUOTE]

Możliwe że znalazł by się DT ale narazie czekamy jak rozwinie sie sytuacja. Potrzebne byłoby wtedy wsparcie na ewentualne leczenie czy veta, karme.
Tamten piesek też czekał na pomoc ale biedak sie nie doczekał. Był taki kochany, uległy, ostatnio zdominowany przez inne psy z boksu, tylko nieśmiało z budy wyglądał, tak sie cieszył jak zobaczył życzliwą osobe co go odwiedziła, i tak bardzo czekał na pomoc od człowieka, dlatego wtedy mu założyłam watek, bo tylko wyciagniecie ze schroniska mogło psiakowi pomóc, ... a po kilku dniach watku okazało sie że nie żyje, to było straszne, że właśnie z ręki człowieka ... zginął :(.

Dlatego niewiele pisze, ale prosze nie zostawiajcie tego biedaka. Musimy mu pomóc. Właśnie też dlatego że tamtemu sie nie udało, prosze.

Posted

Jestem i ja.
Banerek zrobiłam wczoraj pierwszy w życiu, Paulinka z mojego podpisu, nie żadne cudo, ale jeśli chcecie to mogę spróbować.

On jest jeszcze młody, czy potrzebuje staruszkowego DT? Bo jeśli tak, to Czarodziejka, Renatka (Lionees)...
A jak nie, to u yumanji są dobre ceny, ale kojce.