Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Pani T pewnie zostanie u teściów, bo na wystawę jej nie wpuszczą :eviltong: A nie będę psa trzymać zamkniętego w samochodzie ;) No chyba, że zostawiłabym ją u Bogdana siostry, a to jest jakieś 2km od Okrąglaka (tam są wystawy jakby ktoś nie wiedział :eviltong:)

Posted

[quote name='dOgLoV']ej no ja bym chciała ją pogłaskać i wytarmosić :roll:[/QUOTE]

No to musisz zapytać moja szwagierkę czy mogę ją u nich zostawić na kilka godzin :diabloti:

A tak poważnie, to zawsze mogę Bogdana wygonić z psem do siostry, a ja z Theosiem na wystawę :) A po wystawie mógłby przyjechać po nas i sobie wtedy ją wytarmosicie wszyscy pokoleji :D:D:D

Posted

[quote name='magdabroy']No to musisz zapytać moja szwagierkę czy mogę ją u nich zostawić na kilka godzin :diabloti:

A tak poważnie, to zawsze mogę Bogdana wygonić z psem do siostry, a ja z Theosiem na wystawę :) A po wystawie mógłby przyjechać po nas i sobie wtedy ją wytarmosicie wszyscy pokoleji :D:D:D[/QUOTE]

nie chcesz nas poznać z Bodzianem ?? no ładnie ej :roll::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie chcesz nas poznać z Bodzianem ?? no ładnie ej :roll::eviltong:[/QUOTE]

Poznacie go, po wystawie :eviltong: A Angi na dworcu jak będziemy ją odbierać :)

W styczniu Bodzian będzie ustalał termin urlopu na następny rok, więc wtedy będzie wiadomo czy będziemy :)

Posted

masz problem, że nie lubisz. Piwo ze kupisz, a my te tanie piwo z netto :evil_lol: chociaż ja musiałabym być trzeźwa, bo potem będę wracać :p

ma tak ustalać na te dni :D :P innej opcji nie ma :mad:

Posted

[quote name='Angi']masz problem, że nie lubisz. Piwo ze kupisz, a my te tanie piwo z netto :evil_lol: chociaż ja musiałabym być trzeźwa, bo potem będę wracać :p

ma tak ustalać na te dni :D :P innej opcji nie ma :mad:[/QUOTE]

Tanie winko jest pyyyyyyyyyyycha :loveu:

Ustalić, a dostać zgodę to dwie różne sprawy :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ile masz??[/QUOTE]

do Opola tak? 389km:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Uuuuuuuuuuuuuu :(

A do Agnieszki, do Ostrowa Wielkopolskiego? Żeby Aga Cię zgarnęła do Opola ;)[/QUOTE]

234km:placz: