*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):brzmi pysznie ale podziękuję ;) Ale możesz zrobić wersję bez pieczarek ;) Dodaj do duszenia serek topiony (śmietankowy) ;) Będzie miała bardzo delikatny śmietankowy posmak ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):Ale możesz zrobić wersję bez pieczarek ;) Dodaj do duszenia serek topiony (śmietankowy) ;) Będzie miała bardzo delikatny śmietankowy posmak ;) Ale u mnie tylko ja lubie wątróbkę wiec nie opłaca mi sie jej robić :shake: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Ale u mnie tylko ja lubie wątróbkę wiec nie opłaca mi sie jej robić :shake: U mnie tylko ja jem wątróbkę i sobie robię ;) Jakbym miała jeść tylko to co lubi Bogdan, to...:mad: Jak Theoś podrośnie, to go nauczę jeść wątróbkę, fasolkę po bretońsku itp. :) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie tylko ja jem wątróbkę i sobie robię ;) Jakbym miała jeść tylko to co lubi Bogdan, to...:mad: Jak Theoś podrośnie, to go nauczę jeść wątróbkę, fasolkę po bretońsku itp. :) a co Bodzian taki wybredny ??:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):a co Bodzian taki wybredny ??:diabloti: Strasznie :roll: Pieczeni, gulaszu nie zje :shake: Ale kluski śląskie z sosem chce :mad: A ten sos, to na czym mam mu zrobić?! Ja sosów z proszku nie lubię :angryy: Fasolka, groch, soczewica-to nie jest według niego jadalne :roll: Fasolkę je tylko szparagową ;) Zupy kapuśniak nie jadłam już chyba z 6 lat, bo on jej jeść nie będzie. A akurat zupy nie zamrożę, jakbym zrobiła więcej :shake: Wątróbki nie zje, itp. itd. :mad: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):Strasznie :roll: Pieczeni, gulaszu nie zje :shake: Ale kluski śląskie z sosem chce :mad: A ten sos, to na czym mam mu zrobić?! Ja sosów z proszku nie lubię :angryy: Fasolka, groch, soczewica-to nie jest według niego jadalne :roll: Fasolkę je tylko szparagową ;) Zupy kapuśniak nie jadłam już chyba z 6 lat, bo on jej jeść nie będzie. A akurat zupy nie zamrożę, jakbym zrobiła więcej :shake: Wątróbki nie zje, itp. itd. :mad: to mozemy sobie z nim ręce podać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):to mozemy sobie z nim ręce podać :evil_lol: A Sebek je więcej rzeczy? Może się zamienimy mężami :cool3: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):A Sebek je więcej rzeczy? Może się zamienimy mężami :cool3: Sebek je niby wiecej ale jest pyprą , każde najmniejsze tłuste coś wydłubuje z mięsa , wątróbki poza tym też nie tknie twierdzac ze to nie jadalne , ser żółty śmierdzi a jajka są obrzydliwe itd itd :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 To ja się nie zamieniam :shake: Już wolę tę moją marudę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):To ja się nie zamieniam :shake: Już wolę tę moją marudę :evil_lol: hihihihihihi :diabloti: wychodzi na to ze wszyscy faceci są marudni :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hihihihihihi :diabloti: wychodzi na to ze wszyscy faceci są marudni :evil_lol: No :evil_lol: A po tyle latach, to już wiem na co sobie mogę pozwolić i jak go po wkurwiać :diabloti: Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 moj zje wszystko :) a ja jadlam ostatni fasolke po bretonsku, pycha!:) Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 justysiek napisał(a):moj zje wszystko :) a ja jadlam ostatni fasolke po bretonsku, pycha!:) To dawaj mi Twojego Sebka :evil_lol: Ja sobie zrobię, jak będę miała miejsce w zamrażarce ;) Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):To dawaj mi Twojego Sebka :evil_lol: Ja sobie zrobię, jak będę miała miejsce w zamrażarce ;) a bierz sobie go:diabloti: a ja sobie wezme 2 psa:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 justysiek napisał(a):a bierz sobie go:diabloti: a ja sobie wezme 2 psa:evil_lol: To zapakuj go w karton i wyślij do mnie :D Ok laseczki, ja znikam do łóżeczka :hand: Quote
Majkowska Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Heheh a myslałam ze tylko mój tż taki wybredny, też tłuste mięso jest beeee Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Dobry wieczór Ola :) Trzeba coś mamie powyciągać z szuflady :evil_lol: Choć się poprzytulać :) A teraz zły wilk pożre dzieciaka :diabloti: Trzeba się ewakuować :D Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Będę udawała, że śpię, to może da mi spokój :evil_lol: Tora nie chce, to przytulę kotka :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Mamo, mamo, patrz gdzie jest kotek :p Dobranoc cioteczki :loveu: Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Jak ja mu zazdroszczę że od maleńkości ma styczność ze zwierzakami i to taka bliską styczność :loveu: jak Ty to robisz że masz takie czyste legowisko ?? :roll: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3650_zps13f4db43.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: dobranoc Theosiu :loveu::loveu::loveu::loveu: a tak w ogóle to do czego służy to coś co Theoś wyciągnął z szafy ?? :oops: Quote
Recommended Posts