*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Franca81']Alez idealnie trafilam na fotki futer i przystojniaka. Az ciezko sie nie usmiechnac jak sie patrzy na wesolego Theosia. :loveu:[/QUOTE] Ciesz się, bo rzadko się zdarza, że cała trójka trafia na dogo w jednym czasie :evil_lol: A Theoś się ciągle cieszy ;) Dziś zaliczył kilka upadków na spacerze, a wstawał i cieszył się jakby dostał cukierka :roflt: Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Coś ostatnio wieje taką nudą na dogo, że chyba trzeba pomyśleć o jakiejś przerwie :diabloti:[/QUOTE] wyciąglas mi te słowa z ust :eviltong: to ile robimy tej przerwy ?? zdaże przeczytać wszystkie części Pottera ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='dOgLoV']wyciąglas mi te słowa z ust :eviltong: to ile robimy tej przerwy ?? zdaże przeczytać wszystkie części Pottera ?? :diabloti:[/QUOTE] Znowu pełna synchronizacja myśli :diabloti: Ale jak zrobimy przerwę od dogo, to będę Cię molestować email'ami :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Znowu pełna synchronizacja myśli :diabloti: Ale jak zrobimy przerwę od dogo, to będę Cię molestować email'ami :evil_lol:[/QUOTE] spoko , ja i tak sprawdzam e-maila raz na tydzień :diabloti: zbańczyły byśmy na sms-ach :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko , ja i tak sprawdzam e-maila raz na tydzień :diabloti: zbańczyły byśmy na sms-ach :diabloti:[/QUOTE] To sprawdzałabyś częściej :mad: Codziennie :eviltong: Szkoda kasy na sms'y :roll: Trudno, zostajemy na dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']To sprawdzałabyś częściej :mad: Codziennie :eviltong: Szkoda kasy na sms'y :roll: Trudno, zostajemy na dogo :evil_lol:[/QUOTE] No dobra , zostajemy :diabloti: a Angi mnie próbowała obudzić telefonem jak spałam a teraz na dogo jej nie ma :mad: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Tylko coś mnie już nie cieszy wchodzenie tutaj tak jak kiedyś :shake: Ciebie obudzić sms'em :crazyeye: Kawał tygodnia :roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Trudno, zostajemy na dogo :evil_lol:[/QUOTE] wygląda na to,że od dogo nie da się uwolnić:diabloti: ja trzy dni netu nie miałam i byłam bliska wariacji Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko coś mnie już nie cieszy wchodzenie tutaj tak jak kiedyś :shake: Ciebie obudzić sms'em :crazyeye: Kawał tygodnia :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] coraz mniej sie tu dzieje , ale spadnie śnieg to ludzie częściej będą tu zaglądac ;) nooo mnie bomba atomowa by nie obudziła :diabloti: [quote name='marta.k9080']wygląda na to,że od dogo nie da się uwolnić:diabloti: ja trzy dni netu nie miałam i byłam bliska wariacji[/QUOTE] bo to tak działa , jak mamy dostęp to siedzimy i sie gapimy czy ktos cos napsał bo pisac sie samemu nie chce a jak nie mamy neta to tyle rzeczy od razu jest do napisania :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='dOgLoV']coraz mniej sie tu dzieje , ale spadnie śnieg to ludzie częściej będą tu zaglądac ;) bo to tak działa , jak mamy dostęp to siedzimy i sie gapimy czy ktos cos napsał bo pisac sie samemu nie chce a jak nie mamy neta to tyle rzeczy od razu jest do napisania :diabloti:[/QUOTE] To się okaże :roll: Muszę coś pogrzebać w ustawieniach netu, zniknie mi net i wtedy zatęsknię za dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']To się okaże :roll: Muszę coś pogrzebać w ustawieniach netu, zniknie mi net i wtedy zatęsknię za dogo :evil_lol:[/QUOTE] to na pewno , mi ostatnio zniknął net na 5 min a juz miałam przerażenie w oczach :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Znikam poczytać książkę, a potem spać :eviltong: Jednym życzę miłej (ostatniej) nocki, a innym kolorowych snów :p Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Znikam poczytać książkę, a potem spać :eviltong: Jednym życzę miłej (ostatniej) nocki, a innym kolorowych snów :p[/QUOTE] dziekuję :) miłego czytania ;) też znikam sie szykować do pracy ;) Quote
Franca81 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Ciesz się, bo rzadko się zdarza, że cała trójka trafia na dogo w jednym czasie :evil_lol: A Theoś się ciągle cieszy ;) Dziś zaliczył kilka upadków na spacerze, a wstawał i cieszył się jakby dostał cukierka :roflt:[/QUOTE] No wlasnie sie ciesze! I nie ma to jak pozytywne szkolenie. ;) Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']to ja chociaż się przywitam :))) Cześć :) [quote name='Franca81']No wlasnie sie ciesze! I nie ma to jak pozytywne szkolenie. ;) Ćwiczyłam na zwierzyńcu, a teraz testuję na dziecku :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 dOgLoV napisał(a): bo to tak działa , jak mamy dostęp to siedzimy i sie gapimy czy ktos cos napsał bo pisac sie samemu nie chce a jak nie mamy neta to tyle rzeczy od razu jest do napisania :diabloti: dokładnie :evil_lol: Hej Magda :) Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 przez chwilę miałam nerwa,bo mi net nie działał :mdleje: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):przez chwilę miałam nerwa,bo mi net nie działał :mdleje: Znowu miałabyś odwyk :diabloti: A ja mam kiepski dzień :roll: i zaszyłabym się w łóżku z książką :loveu: Szkoda, że moje dziecię ma inne plany niż ja :mad: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 nie chcę odwyku,lubię moje uzależnienie:diabloti: co chwilę wyrzuca mnie z netu eh,wysłałam mamę do Play'a ,żeby zapytała czy jutro przynieść modem,bo to chyba w nim leży problem:mad: a jaką książkę czytasz,albo chcesz przeczytać?:razz: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Czytam jedną z książek Danielle Steel ;) Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 A to się wydarzyło jakieś 8-10km od mojego miejsca zamieszkania :roll: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/22-letni-polak-zastrzelony-przez-policje-w-holandii/82578 Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 magdabroy napisał(a):Czytam jedną z książek Danielle Steel ;) nie czytałam chyba jej książek:oops: ja uważam ,że za występek musi być surowa kara,choć czasami policja też przegina:roll: ps.widzę,że to z mojego województwa był ten chłopak Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie czytałam chyba jej książek:oops: ja uważam ,że za występek musi być surowa kara,choć czasami policja też przegina:roll: ps.widzę,że to z mojego województwa był ten chłopak Ona pisze romanse ;) Na tvn24.pl jest krótki materiał na ten temat ;) Pytanie tylko, czy musiał tak szybko użyć broni :roll: Quote
Recommended Posts