Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']o rany, to niefajnie :/[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']fajna kurtka :)
pech po całości niestety:roll:można się wk*rwic[/QUOTE]

Już wczoraj jak jechaliśmy do znajomych, to auto nie chciało odpalić :mad: Ale za 3 czy 4 razem odpaliło ;) A dziś chyba z 15 razy próbowałam i nic :mad: Bałam się, że w końcu akumulator mi padnie :roll:
Koleś postawił diagnozę, że powiesiła się pompa paliwa. Bogdan wrócił z pracy i próbowaliśmy sami zdiagnozować i chyba koleś miał rację ;) Także teraz musimy kupić nową pompę i wymienić :roll:
Dobrze, że Thoeś to w miarę dobrze zniósł :)

Marta, chciałam inny kolor kurtki, ale czarna była pierwszą jaką dostałam w ręce w swoim rozmiarze, a ludzi oczywiście w Lidl'u było multum, więc odpuściłam szukania innego koloru i wzięłam czarną ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
Marta, chciałam inny kolor kurtki, ale czarna była pierwszą jaką dostałam w ręce w swoim rozmiarze, a ludzi oczywiście w Lidl'u było multum, więc odpuściłam szukania innego koloru i wzięłam czarną ;)[/QUOTE]

jak zwykle,dobrze że w ogóle zdobyłaś tą kurtkę :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Kurtka ładna ;)

no to miałas przygodę :roll:[/QUOTE]

Dzięki ;)

No :roll:
Chciałam dziś jechać po lekarzu kupić młodemu kozaki, ale już sobie odpuściłam. Poszukam czegoś w piatek, jak pojedziemy na zakupy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki ;)

No :roll:
Chciałam dziś jechać po lekarzu kupić młodemu kozaki, ale już sobie odpuściłam. Poszukam czegoś w piatek, jak pojedziemy na zakupy ;)[/QUOTE]

jak bys pojechala to Bogdan by bez obiadu dzisiaj był :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Byłam tam o 7:55 :diabloti:[/QUOTE]

a wtedy :przygotowani ,do startu...i dawaj kto pierwszy, ten ma kurtkę:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a wtedy :przygotowani ,do startu...i dawaj kto pierwszy, ten ma kurtkę:evil_lol:[/QUOTE]

Ja byłam z Thesoiem, więc chyba nikt się nie spodziewał, że ja na promocję wpadłam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja byłam z Thesoiem, więc chyba nikt się nie spodziewał, że ja na promocję wpadłam :diabloti:[/QUOTE]

dobry kamuflaż :cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja zaroz pójde bo w pracy spalam na stojąco :roll:[/QUOTE]

Ja teraz śpię na siedząco :evil_lol:

Więc dobranoc psiapsiółko :loveu: Dobranoc laseczki ;)

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://www.lidl.de/de/Skimode-ab-07-10[/URL] ta czarna ;)

Byłam umówiona u pediatry na 9 rano na szczepienie Theosia. Byłam tak około 8:50. Czekałam godzinę czasu, zanim Theosia zaszczepili :mad: Byłam taka zła, że już po pół godzinie się upomniałam, że my czekamy. Nie miałam dla niego jedzenia ani picia, a o 10 Theoś je drugie śniadanie :roll:
Jakby tego było mało, to jak wyszłam od lekarza, to okazało się, że auto nie chce mi odpalić :angryy: Kombinowałam ponad pół godziny, aż w końcu się poddałam i zadzwoniłam po ADAC (pomoc drogowa). Zanim koleś przyjechał, to była godzina 12,a Theoś już mi na rękach usypiał-dobrze, że nie płakał. Na szczęście obok parkingu gdzie stałam był Real, to kupiła Theosiowi jedzenie i picie zanim mi koleś przyjechał ;) Kolesiowi udało się odpalić auto i zanim dotarłam do domu, to była prawie godz. 13 :roll:[/QUOTE]
to tylko pozazdrościć tak cierpliwego i dzielnego synusia :)

Posted

U nas też są te kurtki w Lidlu, akurat dzisiaj gazetke dostałam... ale znając tutejszego Lidlu to i w piątek będzie ich pełno :-)

przeżyć z autem nie zazdroszczę... za to cierpliwego dziecka Tak ;-)

Posted

[quote name='agaga21']to tylko pozazdrościć tak cierpliwego i dzielnego synusia :)[/QUOTE]

[quote name='Franca81']Wspolczuje takiego poniedzialku.... Dobrze ze zakupy sie udaly i synus spisal sie na medal![/QUOTE]

[quote name='bira']U nas też są te kurtki w Lidlu, akurat dzisiaj gazetke dostałam... ale znając tutejszego Lidlu to i w piątek będzie ich pełno :-)

przeżyć z autem nie zazdroszczę... za to cierpliwego dziecka Tak ;-)[/QUOTE]

Ja się sama zdziwiłam, że tak to dobrze zniósł :crazyeye: W sumie to były dla niego 3h nudów ;)

Kasia, to Holendrzy z Hagi są inni niż ci z Venlo, bo połowa ludzi na promocjach, to Holendrzy :roll:

Posted

Ale ugotowałam pyyyyyyyyyyyyyyyyszną zupkę kalafiorową dla Theosia :loveu: [SIZE=1]Teraz żałuję, że ugotowałam tak mało, bo tylko dla niego na 2 dni [/SIZE]:roll:

[SIZE=2]Mam tyle jabłek, że nie wiem co z nimi robić [/SIZE]:hmmmm: Dziś zrobiłam 3L soku jabłkowo-marchewkowego ;) W czwartek chyba zrobię szarlotkę :p

Posted

[quote name='magdabroy']
[SIZE=2]Mam tyle jabłek, że nie wiem co z nimi robić [/SIZE]:hmmmm: Dziś zrobiłam 3L soku jabłkowo-marchewkowego ;) W czwartek chyba zrobię szarlotkę :p[/QUOTE]ja dziś popełniłam owoce z kruszonką. jagody, jabłka, maliny, kruszonka i do piekarnika. gorące, prosto z piekarnika z lodami śmietankowymi.....mmmmmmmmmmmmmmm....raz na jakiś czas można, co nie? ;)

same jabłka zapiekane z cynamonem też są pyszne :)