*Magda* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 U mnie kontynuacja pięknej pogody :multi: Rano na spacerku Torka wybawiła się z Kisi, a popołudniu byliśmy w lesie i spotkaliśmy wyżła szorstkowłosego, więc zabawa była na całego :) I wszystko byłoby ładnie pięknie, gdyby nie fakt, że ani rano ani popołudniu nie miałam ze sobą aparatu :wallbash: Quote
Majkowska Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']ani rano ani popołudniu nie miałam ze sobą aparatu :wallbash:[/QUOTE] no zawaliłaś totalnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 normalnie loć Cię i patrzeć czy równo puchnie :mad: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']normalnie loć Cię i patrzeć czy równo puchnie :mad:[/QUOTE] z ust mi to wyjęłaś :mad: Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']I wszystko byłoby ładnie pięknie, gdyby nie fakt, że ani rano ani popołudniu nie miałam ze sobą aparatu :wallbash:[/QUOTE] Zawsze jest tak, ze w najlepszych momentach nie ma się aparatu pod ręką, albo jest zbyt ciemno :roll: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Hej wszystkim :)[/QUOTE] i to wszystko ?? a jakieś wytlumaczenia dlaczego nie mialas aparatu itd ??:mad::eviltong: Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']i to wszystko ?? a jakieś wytlumaczenia dlaczego nie mialas aparatu itd ??:mad::eviltong:[/QUOTE] Bo nie wzięłam :eviltong: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Bo nie wzięłam :eviltong:[/QUOTE] to nie jest usprawiedliwienie :mad: Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']to nie jest usprawiedliwienie :mad:[/QUOTE] Pechozol :eviltong: Jestem wku*wiona, więc mnie nie dobijaj i się nie czepiaj :mad: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Pechozol :eviltong: Jestem wku*wiona, więc mnie nie dobijaj i się nie czepiaj :mad:[/QUOTE] a dlaczegóż to ?? :glaszcze: Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a dlaczegóż to ?? :glaszcze:[/QUOTE] Bo mnie mąż wku*wił :angryy: Czasem się zastanawiam, po cholerę są faceci na świecie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Bo mnie mąż wku*wił :angryy: Czasem się zastanawiam, po cholerę są faceci na świecie :diabloti:[/QUOTE] ojojoj :roll: po to żeby wszystko za nas robili :lol: Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj :roll: po to żeby wszystko za nas robili :lol:[/QUOTE] No to akurat dziś facet w moim życiu był zbędny, bo sama musiałam wszystko zrobić :angryy: Idę spać, bo jedyne na co mam ochotę to iść ryczeć :roll: Na razie dziewczyny ;) Milej pracy Aga :) Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']No to akurat dziś facet w moim życiu był zbędny, bo sama musiałam wszystko zrobić :angryy: Idę spać, bo jedyne na co mam ochotę to iść ryczeć :roll: Na razie dziewczyny ;) Milej pracy Aga :)[/QUOTE] Madziu nie przejmuj się jutro będzie lepiej :glaszcze::calus::calus::calus::calus: dziekuje ;) dobranoc ;) Quote
Izabellaa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Nie przejmuj się faceci czasami mają to do siebie że nie da się z nimi żyć, no ale bez nich też nie dobrze ;) Jutro będzie lepiej :) Dobranoc Quote
*Magda* Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Coś lepiej jest ;) Mam to do siebie, że mam długą pamięć i jeszcze kilka dni będę myśleć o wczorajszym dniu :roll: Mam kilka spacerowych fot, więc wieczorem wrzucę :) Quote
panbazyl Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 oj tam - bedzie ok, albo przestan chłopu prać i gotować (mój sie w ten sposób nauczyl gotować :diabloti:). Quote
Recommended Posts