Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

U mnie kontynuacja pięknej pogody :multi:

Rano na spacerku Torka wybawiła się z Kisi, a popołudniu byliśmy w lesie i spotkaliśmy wyżła szorstkowłosego, więc zabawa była na całego :)
I wszystko byłoby ładnie pięknie, gdyby nie fakt, że ani rano ani popołudniu nie miałam ze sobą aparatu :wallbash:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']normalnie loć Cię i patrzeć czy równo puchnie :mad:[/QUOTE]

z ust mi to wyjęłaś :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']I wszystko byłoby ładnie pięknie, gdyby nie fakt, że ani rano ani popołudniu nie miałam ze sobą aparatu :wallbash:[/QUOTE]

Zawsze jest tak, ze w najlepszych momentach nie ma się aparatu pod ręką, albo jest zbyt ciemno :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo mnie mąż wku*wił :angryy: Czasem się zastanawiam, po cholerę są faceci na świecie :diabloti:[/QUOTE]

ojojoj :roll: po to żeby wszystko za nas robili :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ojojoj :roll: po to żeby wszystko za nas robili :lol:[/QUOTE]

No to akurat dziś facet w moim życiu był zbędny, bo sama musiałam wszystko zrobić :angryy:

Idę spać, bo jedyne na co mam ochotę to iść ryczeć :roll:

Na razie dziewczyny ;) Milej pracy Aga :)

Posted

[quote name='magdabroy']No to akurat dziś facet w moim życiu był zbędny, bo sama musiałam wszystko zrobić :angryy:

Idę spać, bo jedyne na co mam ochotę to iść ryczeć :roll:

Na razie dziewczyny ;) Milej pracy Aga :)[/QUOTE]

Madziu nie przejmuj się jutro będzie lepiej :glaszcze::calus::calus::calus::calus:

dziekuje ;) dobranoc ;)

Posted

Coś lepiej jest ;)

Mam to do siebie, że mam długą pamięć i jeszcze kilka dni będę myśleć o wczorajszym dniu :roll:

Mam kilka spacerowych fot, więc wieczorem wrzucę :)