łamAga Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 piękne zdjęcia :loveu: a ile tam muszelek :crazyeye::loveu: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 dOgLoV napisał(a):piękne zdjęcia :loveu: a ile tam muszelek :crazyeye::loveu: Dzięki ;) Tak, muszli tyle, że stopy bolą :evil_lol: Quote
bira Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Widzę, że ci biali samochodowi obsrańcy dzisiaj Scheve okupowali ;-) U nas dzięki bogu mew jak na lekarstwo było :-) Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 bira napisał(a):Widzę, że ci biali samochodowi obsrańcy dzisiaj Scheve okupowali ;-) U nas dzięki bogu mew jak na lekarstwo było :-) Wczoraj umyliśmy auto i dziś nie była ani jednej kooopy :multi: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 moje tez sie prosi o umycie:mad: a foteczki ladne,masz szczescie:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):moje tez sie prosi o umycie:mad: a foteczki ladne,masz szczescie:eviltong: To na myjnie ;) Jutro będą ładniejsze :loveu: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):no to bede czekac:roll: Może się doczekasz :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Tak wyglądałem rok temu... ...a tak wygląda dziś :loveu: Quote
agaciaaa Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Wszystkiego naaaaj naj naaaaj dla Teosia, spełnienia marzeń!!!! :new-bday: Quote
Guest wolfheart Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Najlepszego Theoś!:BIG::BIG::BIG: super foteczki plażowe:p Quote
Oscar Patric Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Theo,wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort: Quote
bira Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Sto kolorowych latek dla Teosia :-) Niesamowite jak dzieci się zmieniają :-) Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Kiedy to zleciało :roll: Wszystkiego Najlepszego :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
*Magda* Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Dziękuję za życzonka dla Theosia :loveu: A teraz reszta wczorajszych fotek ;) Męczymy tatę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 OOO jest nasza blondynka:razz: pasuje Ci :p a Theoś wygląda uroczo w kapeluszu:p Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Theos caly tata ;) wszystkiego najlepszego:multi: Quote
*Magda* Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):OOO jest nasza blondynka:razz: pasuje Ci :p a Theoś wygląda uroczo w kapeluszu:p Bo jestem naturalną blondynką, więc musi pasować :eviltong: Dzięki :) natija napisał(a):Theos caly tata ;) wszystkiego najlepszego:multi: W końcu to jego syn :diabloti: Dziękuję :) bira napisał(a):Mały kowboj :-) Tylko kapelusz trochę za duży :evil_lol: Quote
Recommended Posts