Oscar Patric Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 doberek Magduś,pięknej i cudownej niedzieli:) Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 agaga21 napisał(a):nie będzie mnie w poniedziałek i jutro chyba też, więc już dziś najlepsze życzenia roczkowe dla theosia :) :BIG::BIG::BIG::new-bday: Dziękuję w imieniu Theosia :calus: natija napisał(a):moczy dupe teraz pewnie w morzu:diabloti: Wypraszam sobie, takie słownictwo w mojej galerii :mad: dOgLoV napisał(a):Magda pewnie się opala :cool3: natija napisał(a):zjarana pewnie jak murzyn:diabloti: Kurcze, mam tak zjarane plecy i dekolt, że będę cierpieć :roll: Dobry wieczór laseczki :) Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 no nareszcie;)no to kefirku potrzebujesz:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):no nareszcie;)no to kefirku potrzebujesz:diabloti: Mam w lodówce, ale wolę go wypić niż kłaść na plecy :eviltong: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 no to bedziesz cierpiec:diabloti: masohistka:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):no to bedziesz cierpiec:diabloti: masohistka:eviltong: Czasem miło cierpieć przez samą siebie :D Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 tak,przynajmniej TZ nie powie a nie mowilem:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 dOgLoV napisał(a):oooo widzisz jednak było smażing :diabloti: No :evil_lol: natija napisał(a):tak,przynajmniej TZ nie powie a nie mowilem:evil_lol: On ma gorzej niż ja :diabloti: Quote
bira Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dOgLoV napisał(a):na komuni :diabloti: hejka ;) Jak zwał tak zwał ;-) Wpadłam zobaczyć czy masz już dzisiejsze zdjęcia a tutaj dupa... Kiedy cos wstawisz? Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 bira napisał(a): Wpadłam zobaczyć czy masz już dzisiejsze zdjęcia a tutaj dupa... Kiedy cos wstawisz? Jak nadrobię dzisiejsze zaległości i pomniejszę foty ;) Może za jakąś godzinkę :) Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):oj to dzisiaj beda jeki w sypialni:evil_lol: Ale nie z takich powodów jak być powinny :evil_lol: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ale za to jakie beda:cool3::diabloti: a moze sprobuj i tak za plecy go,ale bedzie stekal:diabloti:albo z pazurkami w chwili uniesienia:evil_lol::eviltong: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):ale za to jakie beda:cool3::diabloti: a moze sprobuj i tak za plecy go,ale bedzie stekal:diabloti:albo z pazurkami w chwili uniesienia:evil_lol::eviltong: Ty jesteś niewyżyta :diabloti: bira napisał(a):Ja zmniejszam, ale idzie i jak krew z nosa... Ja zaraz wrzucę ;) Quote
Recommended Posts