*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) teraz musisz dla równowagi mieć córeczkę , która bedzie robiła miny po mamusi :diabloti:[/QUOTE] Hej Aga :) Lepiej nie, bo mi aparat się zepsuje :evil_lol: [quote name='natija']witamy sie po sasiedku ;) :)fajny ten Twoj bbasek :)[/QUOTE] Witam, witam :) Bobasek, to już kawał chłopa ;) Ale dziękuję :) Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Lepiej nie, bo mi aparat się zepsuje :evil_lol: [/QUOTE] Taaaa od razu , matryca Ci pęknie :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Taaaa od razu , matryca Ci pęknie :eviltong:[/QUOTE] A bo to wiesz, jak nie wiesz :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']A bo to wiesz, jak nie wiesz :evil_lol:[/QUOTE] niczego nie można być pewnym ale jak u mnie nie pękła jeszcze to u Ciebie tym bardziej nie pęknie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Podziwiam Torę za cierpliwość :) I więcej nie mam :eviltong: Quote
natija Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 kogos chyba zabki swedza ;),ale widze ,ze Tore to nie wzrusza hihi :) Quote
Guest wolfheart Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1205_zpsbc6bf038.jpg AAAAAAAAAMM zaraz ugryzę Torkę!:evil_lol: Ma dziewczyna nerwy ze stali,swoją drogą. Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='natija']kogos chyba zabki swedza ;),ale widze ,ze Tore to nie wzrusza hihi :) [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1205_zpsbc6bf038.jpg AAAAAAAAAMM zaraz ugryzę Torkę!:evil_lol: Ma dziewczyna nerwy ze stali,swoją drogą. Torka nie wzruszona, ale Lumpek dziś nie wytrzymał :evil_lol: Tak go dziś złapał za kłaki, że ten nie mógł się wyrwać :shake: No i drapnął Theodorka na buzi :roll: Na szczęście delikatnie i nie było krwi ani płaczu ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Kaaasia']Cała trójca na zdjęcia się załapała :loveu:[/QUOTE] Czasem się zwierzaki załapią, bo to w końcu ich galeria :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 zdjęcia jak zawsze boskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']zdjęcia jak zawsze boskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękować :) Quote
natija Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']Torka nie wzruszona, ale Lumpek dziś nie wytrzymał :evil_lol: Tak go dziś złapał za kłaki, że ten nie mógł się wyrwać :shake: No i drapnął Theodorka na buzi :roll: Na szczęście delikatnie i nie było krwi ani płaczu ;)[/QUOTE] no koty chyba sa mniej wytrzymale ;)nawzejem jeszcze sie naucza na ile se moga pozwolic i na ile wytrzymac ;);) Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='natija']no koty chyba sa mniej wytrzymale ;)nawzejem jeszcze sie naucza na ile se moga pozwolic i na ile wytrzymac ;);)[/QUOTE] Lumpek boi się dzieci, więc i tak dobrze, że do Theodora sam przychodzi :multi: No i młody nie wie jeszcze jak się obchodzić ze zwierzętami :evil_lol: Ok, ja uciekam spać ;) Dobranoc i do juterka wszystkim :) Quote
Izabela124. Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1131_zps57cddbdd.jpg świetna mina :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry :) Dobry wieczór Marta :) [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_1131_zps57cddbdd.jpg świetna mina :evil_lol: Dzięki :) Wszyscy się zachwycają miną Theodora, a nikt nie pochwali mnie, jako fotografa, że takie fajne zdjęcie zrobiłam :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='magdabroy'] Wszyscy się zachwycają miną Theodora, a nikt nie pochwali mnie, jako fotografa, że takie fajne zdjęcie zrobiłam :mad::eviltong:[/QUOTE] Bo to na pewno fuksem Ci sie udało :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='dOgLoV']Bo to na pewno fuksem Ci sie udało :diabloti:[/QUOTE] Tak, każde zdjęcie, którym się zachwycacie, wyszło mi fuksem :eviltong: Quote
Recommended Posts