*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='natija']mmmm i jedne i drugie lubie:) A gdzie zniklas na godzinke;)[/QUOTE] My tylko takie jemy ;) Czasem trzeba się wykąpać ;) Tym bardziej, że jutro jedziemy do znajomych, więc... :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy'] Dawaj, dawaj ;) Złożysz ją z nami :) A boczuś zjedzony :eviltong: Chipsy też mam :)[/QUOTE] Jak boczku nie ma to se sami skladajcie :roll: :eviltong: ja mam fromage , taka lajtowa opcja na moja alergie :diabloti: [quote name='magdabroy'] Czasem trzeba się wykąpać ;) Tym bardziej, że jutro jedziemy do znajomych, więc... :evil_lol:[/QUOTE] ja tam czekam aż brud sam odpadnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Aga, zanim dojedziesz, to kupię świeży boczuś ;) No tak, częste mysie, skraca życie :evil_lol: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, zanim dojedziesz, to kupię świeży boczuś ;) No tak, częste mysie, skraca życie :evil_lol: Dobranoc ;)[/QUOTE] zanim ja dojade to boczek bedzie w tabletkach :diabloti: otóż to :lol: dobranoc ;) Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='natija']nie juz bdzie zielony;)[/QUOTE] lubie zielony kolor :diabloti: wyobraze sobie ze to winogrono albo kiwi :diabloti: Quote
łamAga Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='natija']ale smakowac bedzie inaczej ;)[/QUOTE] to na pewno :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']zanim ja dojade to boczek bedzie w tabletkach :diabloti: [/QUOTE] Obawiam się, że to całkiem możliwe :diabloti: Quote
łamAga Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='magdabroy']Obawiam się, że to całkiem możliwe :diabloti:[/QUOTE] a propos tych tabletek to aż sobie na youtubie poszukałam czeskiego filmu "goście":diabloti: przypomniało mi sie jak z pastylek robili galaretke i ją jedli :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :))))[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']My też się witamy w ciepłe popołudnie ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']Hej :)[/QUOTE] [quote name='natija']i my sie witamy:)[/QUOTE] Hej wszystkim :) Nie dawno wróciłam od znajomych :) I jestem lekko wstawiona, więc... proszę o wybaczenie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 wstawiona,a gdzie tam..nawet krzywo nie piszesz,dobrze jest:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='marta.k9080']wstawiona,a gdzie tam..nawet krzywo nie piszesz,dobrze jest:evil_lol:[/QUOTE] Ale wypiłyśmy 2 butelki wina, więc jakieś promile we krwi mam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 dopóki nie bredzisz jest ok:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='dOgLoV']piłaś przy dziecku ?? :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] Tatuś nie pił, więc w czym problem :eviltong: Cycem nie karmię, więc mogę się czasem napić % :) Quote
łamAga Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Ja tam bym opieke na was nasłała :diabloti: pewnie jeszcze Theosiowi do butelki polałyście :eviltong: Quote
Recommended Posts