łamAga Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A od czego jest poziomica? :P a widzisz , mam nawet takie coś :P Quote
*Magda* Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: a widzisz , mam nawet takie coś :P Co z tego, że masz jak nie wiesz jak użyć :P Quote
łamAga Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 17 minut temu, *Magda* napisał: Co z tego, że masz jak nie wiesz jak użyć :P wiem :P ale nie pomyslalam :P musze Sebka na takie pulki namowic na prawde pojemne , jutro zrobie u mamy foty jak nie zapomne i Wam pokaze ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Ja chyba idę spać :/ Bo jak nie, to jutro znowu zasną na podłodze :D Tobie też radzę się już położyć :P Quote
łamAga Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja chyba idę spać :/ Bo jak nie, to jutro znowu zasną na podłodze :D Tobie też radzę się już położyć :P Quwa wlasnie sobie kawe zrobilam :P wypije i pokimam troche ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 To pij kawę i spać :P Ja dziś przez to spanie na podłodze, byłam potem taka nie ogarnięta, że w ciągu całego dnia tylko jedną kawę wypiłam :D Quote
łamAga Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: To pij kawę i spać :P Ja dziś przez to spanie na podłodze, byłam potem taka nie ogarnięta, że w ciągu całego dnia tylko jedną kawę wypiłam :D Ale przyznaj że takie spanie na podlodze jest fajne :D Szkoda ze Bodzian Was nie naszel i Wam foty nie trzasnal :D:P Quote
*Magda* Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Dobrze, że na tej macie i głowy na miśku :) No następna! Mariolka też chciała fotę :D Ok, dobranoc laska ;) Odezwij się jutro na WhatsApp'ie :* Quote
Aleksa. Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Moje dziecko nie wypiło mleka na noc...albo najedzony albo taki stres.. :/ więc nie pośpi do rana :/ Quote
łamAga Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Dobrze, że na tej macie i głowy na miśku :) No następna! Mariolka też chciała fotę :D Ok, dobranoc laska ;) Odezwij się jutro na WhatsApp'ie :* Bo to zdjecie bylo by mega :D :P odezwe sie na pewno ;* ;) Dobranoc ;) 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Moje dziecko nie wypiło mleka na noc...albo najedzony albo taki stres.. :/ więc nie pośpi do rana :/ Pewnie ze stresu ;( moje dziecko dzisiaj tez jest na sluzbie , pierwszy raz spi u babci , bardziej ja to przezywam niz On :P Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 13 minut temu, Aleksa. napisał: Co taaaam ? :D A nic :P Młodsze dziecko śpi, starsze ogląda bajką, a rodzice właśnie zjedli kebaby :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 idźcie z tymi kebabami . A mi Bogdan nie przywiózł capsalona :( Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: idźcie z tymi kebabami . A mi Bogdan nie przywiózł capsalona :( Nic nie mówiłaś, że chcesz :P Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Sam mógł pomyśleć :D Masz za duże wymagania :P Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Któregoś dnia się sama przekonasz, że myślenie nie jest najlepszą stroną facetów :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Któregoś dnia się sama przekonasz, że myślenie nie jest najlepszą stroną facetów :D To raczej nie prędko :D Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Spokojnie ;) Przyjdzie wtedy kiedy się tego nie spodziewasz ;) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 13 minut temu, *Magda* napisał: Spokojnie ;) Przyjdzie wtedy kiedy się tego nie spodziewasz ;) Okaże się, czy w ogóle :D Quote
*Magda* Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Przeżyłaś dopiero lekko ponad 20 lat, więc masz czas :P Quote
Recommended Posts