Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Cały weekend mnie nie ma i nikt za mną nie tęskni?! Co to ku*wa ma być się pytam? :P

Oglądał ktoś wczoraj Fakty? Mówili o Domu Samotnej Matki w Irlandii w Cork, prowadzony przez zakonnice, gdzie w szambie znaleźli kilkaset dziecięcych szkieletów :/ Wiecie, że książka o której Wam ostatnio pisałam, że czytam i polecam jest właśnie o tym? Myślałam, że to wyobraźnia Grahama Mastertona, a to się okazuje, że na faktach :/

Posted

Ja mało oglądam tv a co do książek nadal katuję Greja :D ale nie brzmi ciekawie to co napisałaś ....

w ogóle w weekend malo kto był na dogo , ja wczoraj dla dogo zrezygnowałam z czytania a poza mną i Olą nikogo nie było :/

Posted
12 godzin temu, *Magda* napisał:

Cały weekend mnie nie ma i nikt za mną nie tęskni?! Co to ku*wa ma być się pytam? :P

Oglądał ktoś wczoraj Fakty? Mówili o Domu Samotnej Matki w Irlandii w Cork, prowadzony przez zakonnice, gdzie w szambie znaleźli kilkaset dziecięcych szkieletów :/ Wiecie, że książka o której Wam ostatnio pisałam, że czytam i polecam jest właśnie o tym? Myślałam, że to wyobraźnia Grahama Mastertona, a to się okazuje, że na faktach :/

Magda podaj proszę tytuł tej książki o tym domu samotnej matki 

Posted
3 minuty temu, Patikujek napisał:

Dzięki,  jak będę w pl muszę poszukać 

Ja kupiłam w Carrefour ;)

2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Za 2,5 dnia świętujemy :P

No :)

Już mnie wzięło na wspominki i czytam co Wam wtedy pisałam :D

Posted

Wspomnienia, wspomnieniami, a moje dziecko od kilku dni tylko się przytula i przytula :loveu: Najczęściej do mnie i ciężko mi cokolwiek zrobić bez niego :D A jak nie przytula się do mnie, to przytula pieluszkę albo np. misia :)

DSC_2660.JPG.39256f41415937ca43353c7d7a1e6fb1.JPG

DSC_2661.JPG.9ef93f4594aebc8d78d0b40cb61848bd.JPG

DSC_2662.JPG.c37a59db7911ba6cdff78e87c9e3f1f0.JPG

DSC_2663.JPG.c172f21ba693308936bebf77cbef0b41.JPG

DSC_2667.JPG.b6592449e4078047def7271878f427c0.JPG