Aleksa. Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Na tych zdjęciach widać, że Theo do Ciebie podobny, ale Nathan.. Cały tatuś :P Quote
łamAga Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Theos jak był w wieku Nathana też był czysty tatuś :P Quote
*Magda* Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Cały weekend mnie nie ma i nikt za mną nie tęskni?! Co to ku*wa ma być się pytam? :P Oglądał ktoś wczoraj Fakty? Mówili o Domu Samotnej Matki w Irlandii w Cork, prowadzony przez zakonnice, gdzie w szambie znaleźli kilkaset dziecięcych szkieletów :/ Wiecie, że książka o której Wam ostatnio pisałam, że czytam i polecam jest właśnie o tym? Myślałam, że to wyobraźnia Grahama Mastertona, a to się okazuje, że na faktach :/ Quote
*Magda* Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 11 minut temu, Aleksa. napisał: Może niegrzeczna byłaś? :P Ja??? Quote
Aleksa. Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja??? nieee..ja xd Quote
łamAga Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Ja mało oglądam tv a co do książek nadal katuję Greja :D ale nie brzmi ciekawie to co napisałaś .... w ogóle w weekend malo kto był na dogo , ja wczoraj dla dogo zrezygnowałam z czytania a poza mną i Olą nikogo nie było :/ Quote
Patikujek Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 12 godzin temu, *Magda* napisał: Cały weekend mnie nie ma i nikt za mną nie tęskni?! Co to ku*wa ma być się pytam? :P Oglądał ktoś wczoraj Fakty? Mówili o Domu Samotnej Matki w Irlandii w Cork, prowadzony przez zakonnice, gdzie w szambie znaleźli kilkaset dziecięcych szkieletów :/ Wiecie, że książka o której Wam ostatnio pisałam, że czytam i polecam jest właśnie o tym? Myślałam, że to wyobraźnia Grahama Mastertona, a to się okazuje, że na faktach :/ Magda podaj proszę tytuł tej książki o tym domu samotnej matki Quote
*Magda* Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 5 godzin temu, Patikujek napisał: Magda podaj proszę tytuł tej książki o tym domu samotnej matki "Siostry krwi" Quote
*Magda* Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 3 minuty temu, Patikujek napisał: Dzięki, jak będę w pl muszę poszukać Ja kupiłam w Carrefour ;) 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Za 2,5 dnia świętujemy :P No :) Już mnie wzięło na wspominki i czytam co Wam wtedy pisałam :D Quote
Aleksa. Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Ja na takie wspomnienia nie mam czasu, bo jade do pracy :P Quote
*Magda* Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Wspomnienia, wspomnieniami, a moje dziecko od kilku dni tylko się przytula i przytula :loveu: Najczęściej do mnie i ciężko mi cokolwiek zrobić bez niego :D A jak nie przytula się do mnie, to przytula pieluszkę albo np. misia :) Quote
*Magda* Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Dzięki :* Mam nowe zdjęcia słodziaka, ale sobie poczekacie :P Quote
łamAga Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 26 minut temu, *Magda* napisał: Dzięki :* Mam nowe zdjęcia słodziaka, ale sobie poczekacie :P dlaczego ? ;( Quote
*Magda* Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: dlaczego ? ;( A dlaczego nie? :P Quote
łamAga Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :P Quote
Recommended Posts