Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, *Magda* napisał:

Spoko, spoko Aga ;) Jeszcze będziesz miała dość jego gadania, uwierz mi :D

Możliwe ale Stasia jak zapytasz " kto przyjechał na rolkach dzisiaj?" to odpowie " Seba" a Fabian ma w doopie to o co go pytasz a miedzy nimi jest różnica tylko 3 miesiecy :/

Posted

Nie porównuj ich do siebie :P Theodor też zaczął chodzić jak miał 16 miesięcy, a Hania od koleżanki, w wieku 9 miesięcy weszła do naszego domu na własnych nogach ;) To jest ponad pół roku różnicy :/ Każde dziecko jest inne :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie porównuj ich do siebie :P Theodor też zaczął chodzić jak miał 16 miesięcy, a Hania od koleżanki, w wieku 9 miesięcy weszła do naszego domu na własnych nogach ;) To jest ponad pół roku różnicy :/ Każde dziecko jest inne :P

Ojjjj tak , za to Stasiu jest powolny jak żółw a Fabian zapierdala jak mały samochodzik , wczoraj babka w biedronce zaczęła smiac sie w głos jak Fabian zaczął uciekać Sebkowi i mówi " ja nie moge ale On zasuwa , taki drobny a popitala jak nie wiem " nie mogła przestać sie śmiać hahahaha

Posted

Witam :)

Dziś już wiadomo jakiej płci jest rodzeństwo Zosi ;) Będzie dziewczynka :D Tak więc Theodor ma Zosię, a Nathan będzie miał "pannę Fasolkę" :)

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Witam :)

Dziś już wiadomo jakiej płci jest rodzeństwo Zosi ;) Będzie dziewczynka :D Tak więc Theodor ma Zosię, a Nathan będzie miał "pannę Fasolkę" :)

No i fajnie :)

Posted
39 minut temu, Aleksa. napisał:

No i fajnie :)

Widzę, że dziś lubisz pisać to zdanie :P

Wszyscy moi znajomi, którzy mają więcej niż jedno dziecko, mają dzieci tej samej płci :) I dziś, wiadomość od koleżanki, że Zosia będzie mieć siostrzyczkę, wcale mnie nie zaskoczyła :D

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Widzę, że dziś lubisz pisać to zdanie :P

Wszyscy moi znajomi, którzy mają więcej niż jedno dziecko, mają dzieci tej samej płci :) I dziś, wiadomość od koleżanki, że Zosia będzie mieć siostrzyczkę, wcale mnie nie zaskoczyła :D

Z tym zdaniem, to przypadek :D albo wpadło mi w głowe, bo siora tak gada ciągle :D

no niech będzie dziewczynka, je można w sukieneczki ubierać :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

W duchu, liczyłam trochę na chłopaka, bo mogłabym się "pozbyć" wielu rzeczy po Theodorze/Nathanie ;) A tak dupa :P

To odsprzedasz komuś obcemu i problem z głowy :P

Posted

Właśnie nie chce mi się bawić w jakieś sprzedaże itp. :/ Duże rzeczy typu wózek, komoda, łóżeczko, fotelik do auta, to mogę próbować ;) Ale ubranka chciałam komuś oddać. Chciałam to siostrze wcisnąć, ale ona nie planuje dzieci :/

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Mi na modzie nie zależy :P

no dobra to wróćmy do tematu ciuszków , musisz miec kolejnego chłopca to zniknie problem pozbycia sie ciuszków :P

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

To nie zmieni faktu, że po trzecim dziecku, coś z tymi ciuchami będę musiała zrobić :P

Może po trzecim nie było by już co oddawać :P