Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi rodzice maja jakąś porzadna rocznice slubu w tym roku, nie wiem kiedy ani która.. <wstydnis>ale jakk przyleca do polski mieli robic odnowienie slubu :P ale jednak nie robia, tylko uroczysty obiad :P

Posted

Może 25-lecie?!

My z Bogdanem mamy dwie rocznice ślubów i się już kiedyś śmiałam, że jeszcze 3-ci raz weźmiemy ślub ;) Właśnie o odnowienie ślubów chodziło :)

Posted

No właśnie Nathan bardzo się uspokoił ;) Co oznacza, że zbiera siły :) Jutro kończę 38 tydzień. Theodor urodził się w 39 tygodniu. Jest bardzo prawdopodobne, że scenariusz się powtórzy i teraz też poród nastąpi w 39 tygodniu. A więc już lada moment :D

A Theodor niby się cieszy. Ale tak naprawdę, jego prawdziwą reakcję poznamy dopiero jak Nathan będzie na świecie. Wydaje mi się, że dla niego na tą chwilę, ten braciszek jest mało realny, bo ciągle w brzuchu ;)

Posted

W poniedziałek jadę do szpitala, bo lekarz będzie mierzył dokładnie Nathana i mnie, żeby mieć pewność, że po poprzedniej cesarce mogę rodzić teraz naturalnie. Wcale się nie zdziwię, jak kilka godzin później, zjawię się tam ponownie :D