Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam w szpitalu. Pani doktor wszystko pomierzyła i nie ma przeciwwskazań co porodu naturalnego ;) Blizna po tych prawie 4 latach jest mocno zrośnięta, a na szpitalnym usg, waga Nathana wyszła 3700g i powinien bez problemów się wykluć ;) Jedynie, pani doktor zaznaczyła, że gdybym miała już bóle porodowe, nawet w dużych odstępach, a nagle poczułabym ból w miejscu blizny po cesarce, to mam natychmiast przyjeżdżać do szpitala ;)

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, magdabroy napisał:

Byłam w szpitalu. Pani doktor wszystko pomierzyła i nie ma przeciwwskazań co porodu naturalnego ;) Blizna po tych prawie 4 latach jest mocno zrośnięta, a na szpitalnym usg, waga Nathana wyszła 3700g i powinien bez problemów się wykluć ;) Jedynie, pani doktor zaznaczyła, że gdybym miała już bóle porodowe, nawet w dużych odstępach, a nagle poczułabym ból w miejscu blizny po cesarce, to mam natychmiast przyjeżdżać do szpitala ;)

to będzie :przyj (a jak jest po niemiecku???) pewnie strasznie

9 minut temu, magdabroy napisał:

Jak Ty na to wpadłaś? funny.gifjezyk.gif

jestem błyskotliwa heheh

Posted
2 godziny temu, marta1624 napisał:

No to w sumie dobre wieści :)

W sumie dobre ;)

13 minut temu, Aleksa. napisał:

Duży chłopak, po tatusiu :D

Mamusia też do małych nie należy jezyk.gif

Posted
15 godzin temu, Ania :) napisał:

Ja tez mam wysokich rodzicow :p chcialabym byc z 5cm nizsza xd bo jak szpilki zaloze to mam 180cm xd  

Łączę się w bólu :D Mam 173 cm wzrostu :P

Posted
38 minut temu, magdabroy napisał:

Oj dziewczyny, nie przesadzajcie jezyk.gif Jakbyście miały ponad 180cm bez obcasów, to wtedy można się martwić :/

No wtedy to już w ogóle byłaby masakra :P

Posted
16 minut temu, Ania :) napisał:

Majoka ja oddam :p mam 170cm xd 

jakbym tyle miała, to w życiu bym nie oddała- dla mnie idealnie (moja siora ma 168, to niesprawiedliwe, a brat 177- a ja kurdupel)