*Magda* Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: A ja nie lubię dogo :p chyba serio je porzuce jak sprzedam wystawione rzeczy :D Zawsze możesz wpadać rzadziej, a nie całkiem rezygnować ;) 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Dla mnie się zaczęła praca :P Praca nie zając, nie ucieknie :P Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Tia, ale ciężko zrezygnować, jak się już zaczęło :P mała już śpi i jak zawsze w tym momencie chętnie położyłabym się koło niej :)) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Kiedy wrócą rodzice? Ok. 22.30 Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 2 godziny temu, magdabroy napisał: Co oni tak długo pracuję? Oni? Co Ty ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 11 godzin temu, Aleksa. napisał: Oni? Co Ty ;) To gdzie się po nocach szwendają? :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 4 godziny temu, magdabroy napisał: To gdzie się po nocach szwendają? :D A nie wiem :P Czesc :)) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Cześć Ola :) Przez Ciebie się najadłam jak prosiak na obiad :P Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A zostawiłas cos dla mnie?! Ja nie mam obiadu..czekam na siostrę żeby jechać na jakieś zakupy ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 A zostało :) Bo zrobiłam z pół kilo pieczarek i pół kilo sera :D Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 hejka,jutro mam ruskie,a nikt tak dobrze ich nie gotuje jak moja mamusia :) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 33 minut temu, Oscar Patric napisał: hejka,jutro mam ruskie,a nikt tak dobrze ich nie gotuje jak moja mamusia :) Hej :) O, zjadłabym sobie ruskie pierogi :D Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Wiem, że troszkę opóźniona wiadomość, ale jak to mówią "Lepiej późno niż wcale" :P Z racji tego, że mieliśmy za dużo imion do wyboru (aż 5 :D) i nie mogliśmy dojść do jednogłośnej decyzji, to trzeba było zrobić losowanie :) Karteczki z imionami zostały wrzucone do miski, a losującym był Theodor :) Więc teraz oznajmiam, że COŚ już nie jest COSiem :P COŚ będzie miał na imię Nathan :) Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Wiem, że troszkę opóźniona wiadomość, ale jak to mówią "Lepiej późno niż wcale" :P Z racji tego, że mieliśmy za dużo imion do wyboru (aż 5 :D) i nie mogliśmy dojść do jednogłośnej decyzji, to trzeba było zrobić losowanie :) Karteczki z imionami zostały wrzucone do miski, a losującym był Theodor :) Więc teraz oznajmiam, że COŚ już nie jest COSiem :P COŚ będzie miał na imię Natan :) super,Natan to bardzo ładne imię :) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Czyli mogę powiedzieć, ze brałam udział w wyborze imienia! Super! Natanek :)) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Na to wygląda Ola :D Muszę teraz tylko obczaić, bo wydaje mi się, że niemiecka pisownia jest z "h" ;) P.S. No, będzie Nathan ;) Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Aż mnie ciarki przeszły <3 Super imię !!!! Przez h bo to chyba jest Nathaniel nie ? .... Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Natan a Nataniel to dwa różne imiona :) piękne imię :D Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To jest imię pochodzenia Hebrajskiego i oznacza "podarunek" :D Odpowiedniki imienia Natan w różnych językach angielski – Nathan, Nathanaelniemiecki – Natanfrancuski - Natan, Nathanhiszpański - Natan Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Aguś, dokładniej, to znaczy podarunek od Boga ;) W DE są to dwa różne imiona: Nathan i Nathaniel ;) To tak jak Magda i Magdalena. Niby to samo, a jednak dwa różne imiona :P Co do pochodzenia imienia, to dwóch synów, będą mieć wspólne znaczenie imienia :) Quote
Recommended Posts