*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Angi napisał: Nie jem Nie jem x 2 :P Rozumiem, nie musisz o tym pisać 2x :P Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: A taka bagietka z masełkiem pomidorowym i mięsko z grilla.... Chcę lato :) No, ja też bym zjadła!\ Ale w zimę polecam bruschette :P moja siostra robi czasem, mniam Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Rozumiem, nie musisz o tym pisać 2x :P Dogo zaszalalo ahah :P Nie lubie suszonych pomidorow, ani pomidorow na cieplo. No chyba ze to pomidor z puszki, ale to wlasciwie tylko w sosie.. Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Angi napisał: Dogo zaszalalo ahah :P Nie lubie suszonych pomidorow, ani pomidorow na cieplo. No chyba ze to pomidor z puszki, ale to wlasciwie tylko w sosie.. Mi też dublowało cytaty i musiała wyczyścić "cokkie" :/ Dobrze, że choć takie pomidory jesz :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nie no. Zwyklego surowego pomidora zjem, nawet tak jak jablko :D tak to uwielbiam! W salatce/kanapce/zupa/zupa krem. Ale jak jest caly pomidor, np w jajecznicy.. to mna trzepie. :D brzydzi mnie pomidor ns cieplo. Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: Dobra wy sobie gadajcie ja spadam :) Dobranoc :) 1 Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Też uciekam, papa :) Do jutra Ola :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Jak wszyscy to ja tez :P Pa Angi :P Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: No to cześć :D Cześć :) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Wiem :) I już się cieszę :D Domyślam się hahah :D Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 2.5 tygodnia z dzieckiem, 24h na dobę, w moim stanie, to za dużo :D Quote
Tyśka) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Hej ;) Ależ Wam się o jedzeniu zgadało, aż chce się coś zjeść :) Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Hej Tyś :) Widzisz, my jakieś dziwne jesteśmy, bo tylko o dzieciach, seksie i jedzeniu gadamy :D Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Piątek wieczór, weekendunio się zaczął, a na dogo cisza :( 1 Quote
angineuuka Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 A ja nie lubię dogo :p chyba serio je porzuce jak sprzedam wystawione rzeczy :D Quote
Recommended Posts