*Magda* Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Bogdan chce jechać w piątek ;) Ale ja jestem w piątek w pracy do 18 :/ Jak wrócę to będzie 18:20. Nawet gdybyśmy wyjechali natychmiast, to na miejscu jesteśmy koło 20:30 (albo i później!) Jutro będę dzwonić w czasie pracy do tego ośrodka, w którym zawsze rozbijamy namiot i zapytam do której możemy przyjechać, żeby nas zameldowali ;) Jak się zgodzą tak późno wieczorem, to wyjedziemy zarz po mojej pracy. No a jak nie, to ja chcę wyjechać w sobotę rano, tak o 6-7. Ale Bogdan nie chce jechać na tak krótko :/ I to jest właśnie ten 1% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Hmmmm ale niech Cię zrozumie że musisz po pracy sie też ogarnąć !!!! Ja to bym nawet na 1 dzien jechała <marzyciel> Quote
*Magda* Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Jemu chodzi o to, że jak wyjedziemy w sobotę, to zanim dojedziemy, zanim rozłożymy namiot.... ....to będzie popołudnie :/ Więc będziemy mieć tak naprawdę tylko dobę i koniec :P Quote
*Magda* Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Bodzian szuka długiego kabla, żeby się u nich podłączyć i żeby mieć prąd, więc pewnie pojedziemy nawet wtedy, jeśli to będzie sobota rano :P U nas wystarczy rzucić hasło "Jedziemy nad morze" i sprawa załatwiona :D Oboje kochamy morze i jesteśmy zawsze chętni :) Quote
*Magda* Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Czasem jest wkurwiający, tak samo jak Twój, więc nie ma co zazdrościć :P Quote
marta1624 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 I ja zazdroszczę ;) Gdyby nie 600km to i ja bym pojechała, bo morze mi się marzy... Quote
Ptysiak Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nie wiem jak mam Wam to powiedzieć, ale w weekend na 99% mnie nie ma na dogo :P Jedziemy nad morze Nie wiem jak Ci to powiedziec, ale ja nie jade :D Dobr.. tzn dobra noc :P Quote
Ptysiak Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Czasem jest wkurwiający, tak samo jak Twój, więc nie ma co zazdrościć :P Czyli nie jestem sama :D ps. nie wiem co i jak tu cytowacw jednym poscie, jak wklejac obrazki poza miniaturkami i ogolnie zaczyna mnie dogo w... zloscic :) Bardziej niz kiedys... Dobranoc :) Quote
*Magda* Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Marta, ja mam 200km :P Iza, jak chcesz cytować kilka postów, to naciskaj przy każdym "multi cytat". Jak już będziesz miała wybrane wszystkie, które Cię interesują, to klikasz "odpowiedz ... cytowane posty" i w oknie powinnaś mieć wszystkie interesujące Cię posty ;) Quote
łamAga Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 No hejka ;) każdy mąż jest czasami wqurwiający :P Quote
*Magda* Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Cześć :) Rezerwacja nad morzem zrobiona :P Dziś rano robiłam przelew, więc w piątek po pracy wyruszamy Quote
marta1624 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 I ja zazdroszczę :) I namawiam rodziców na wyjazd :D Quote
marta1624 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 No co, tata prawie namówiony :p Tylko na razie muszę zarobić na paliwo :lol: Quote
Recommended Posts