łamAga Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Udanej zabawy !!!! :* licze na dużą ilośc fotek po powrocie :P Quote
kalyna Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Chyba faktycznie pogodę mają idealną na taki wyjazd, oby tylko się mocno nie spiekli :lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Nie poznamy ich jak wrócą , będą ciemnoskórzy :D Quote
*Magda* Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Hej laski :) Sorrki, że się nie odezwałam przed wyjazdem, ale nie miałam kiedy :( Sam wypad byłby w 100% udany, gdyby nie mały "wypadek" dziś rano :/ Już byliśmy spakowani. Bogdan cofał, nie zauważył drzewa i zarysował MOJE auto :/ Quote
*Magda* Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Udanej zabawy !!!! :* licze na dużą ilośc fotek po powrocie :P Dziękuję :) Zdjęć mam mało :P Tylko koło 60, bo szkoda było czasu na aparat :P Ciekawe jaką macie temperaturę ;) Temperatura wyśmienita :) Ponad 30 stopni, ale nie było tego w ogóle czuć ;) Chyba faktycznie pogodę mają idealną na taki wyjazd, oby tylko się mocno nie spiekli :lol: Mocno nie, bo spać umiem :D Ale nie ukrywam, że mam plecy lekko szczypiące :/ Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ojjjjj Bodzian sobie przegiął :D a ja tu na fotki przyszłam ! :P Quote
*Magda* Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Bodzian mocno się wku*wił :/ Ale dla mnie auto, to rzecz nabyta ;) Dziś jest, a jutro go nie ma :P Owszem, auto nie wygląda teraz pięknie i straciło na wartości, ale mnie to nie martwi ;) Auto jeździ i nadal spełnia swoje zadanie :) Quote
*Magda* Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 A teraz ja się wku*wiłam! Jakoś 2-3 tyg. temu kupiłam farbę do włosów. Tę co zawsze, czyli Olię od Garniera :) Nie miałam czasu wcześniej farbować kłaków, więc wzięłam się za to dziś, jak młody poszedł spać ;) Otwieram pierwszą paczkę, odżywki po farbowaniu brak :mad: Otwieram drugą paczkę, odżywki po farbowaniu brak :mad: No jasna cholera!!! Gdyby to nie minęło tyle czasu, to bym jutro pojechała do sklepu i złożyła reklamację! A tak, ani paragonu już nie mam, no i dużo czasu minęło :/ Dobrze, że zawsze kupuję 2 farby i miałam jedną odżywkę w szafce, po poprzednim farbowaniu ;) A zdjęć dziś nie będzie, bo zaraz idę spać :P Theodor chodził spać o 23, więc o 3h później niż zwykle ;) Jednak wstawał zaledwie godzinkę później niż w domu :P Quote
Ania :) Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 To wyjazd z małymi przygodami :) a z farbą to moja mama miała też kiedyś pudelko bez odżywki. To teraz czekamy na zdjecia :) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 To jest nic , chociaż farbe miałaś , ja jak raz kupiłm Olie to miałam w środku jakieś dwie inne rzeczy różnych firm , całe szczescie w kasie nie sprawdzali bo by wyszło ze chciałam ukraść , teraz jak kupuje farbe to zawsze zerkam do środka ;) Quote
*Magda* Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Tora aportowała cudzą zabawkę :D Zabawka świetne. Właśnie kupiłam taką samą w necie i czekam aż przyślą ;) Quote
Recommended Posts