*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8101_zps1fb9ee24.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8102_zps94692bf6.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8103_zpsbd78598d.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8104_zps6ee7d0b6.jpg[/IMG] Tyle ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='*Monia*']Dobre :evil_lol: Ja bym nieogolona nie pojechała do szpitala. Mało tego to kilka godzin przed wyjazdem na porodówkę chlapałam się w wannie z pełną świadomością że do porodu zostało nie za wiele czasu bo skurcze mi już 12 godzin dokuczały :lol:. Jedyne co to temperaturę wody musiałam mieć niższą bo pani doktor stwierdziła że główka dziecka w gorącej wodzie się przegrzewa, a tak to wszystko jak zawsze. [B] Aga[/B] pod koniec częściej będziesz miała wizyty, plus ganianie na ktg. Ja miałam w ogóle masakrę bo bywało że i 3 razy w ciągu tygodnia musiałam jeździć w zimę do szpitala czy przychodni, ale moja lekarka wolała mieć pewność że do końca pójdzie wszystko dobrze. Ale macie tematy od rana :evil_lol:[/QUOTE] To ale odważna jesteś , ja bym się pewnie bała że w tej wodzie urodzę :evil_lol: Moja bratowa nie miała ani razu KTG robionego , jak spytała ginekologa dlaczego to jej odpowiedział że nie jest to obowiązkowe i że nie ma nic niepokojącego w jej ciąży żeby to robić :niewiem: Zdjęcia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta1624 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']Może lepiej nie pisać , ale moja koleżanka raz stół zarwała w trakcie , z lekka noge złamali buahahaha :evil_lol:[/QUOTE] Musi w mocniejszy stół zainwestować :D A zdjęcia śliczne jak zwykle :loveu: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']To ale odważna jesteś , ja bym się pewnie bała że w tej wodzie urodzę :evil_lol: Moja bratowa nie miała ani razu KTG robionego , jak spytała ginekologa dlaczego to jej odpowiedział że nie jest to obowiązkowe i że nie ma nic niepokojącego w jej ciąży żeby to robić :niewiem: Zdjęcia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja leżałam w wannie na kilka godzin przed porodem ;) Mi robili ktg 2x w tyg. A jak miałam umówioną cesarkę na wtorek, to miałam ktg robione w piątek i chcieli mi jeszcze robić w poniedziałek, na dzień przed cc ;) Ale już nie zdążyli, bo w niedzielę Theoś chciał już się nam pokazać :D Dziękuję :) Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 To ja was przebiję i będę rodziła w wannie :evil_lol: Nie no u nas nie ma możliwości rodzic we wodzie :shake: Ja też bym wolała urodzić przed terminem , bo po terminie to już nerwówka jest ;) Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 A ja mogłam rodzić w wannie, gdybym rodziła naturalnie ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Możę drugie będzie Ci dane rodzić naturalnie ;) Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']Możę drugie będzie Ci dane rodzić naturalnie ;)[/QUOTE] Oby ;) Tylko kiedy to będzie i czy w ogóle będzie :roll: Quote
marta1624 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Oby ;) Tylko kiedy to będzie i czy w ogóle będzie :roll:[/QUOTE] Na pewno będzie ;) Tylko z doświadczenia to już nie szukasz w kapuście? :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='marta1624']Na pewno będzie ;) Tylko z doświadczenia to już nie szukasz w kapuście? :diabloti:[/QUOTE] U mnie rośnie kalafior, więc tam będę musiała szukać :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Oby ;) Tylko kiedy to będzie i czy w ogóle będzie :roll:[/QUOTE] jak będziesz chciała to będzie ;) Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']jak będziesz chciała to będzie ;)[/QUOTE] Tylko ja właśnie mam mieszane uczucia czy chcę :oops: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Tylko ja właśnie mam mieszane uczucia czy chcę :oops:[/QUOTE] To tak jak ja , chciałam dziecko a jak sie okazało że w ciąży jestem to dziwne myśli w głowie , człowiek jest dziwnie skonstruowany , a zwłaszcza jego psychika ;) Qurwa juz mi prąd co chwile wyłączają bo zaczyna grzmieć :mad: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 Ja się martwię tym, że znowu będę miała problemy ze znalezieniem pracy :roll: To potrafi strasznie człowieka zdołować :( Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ja się martwię tym, że znowu będę miała problemy ze znalezieniem pracy :roll: To potrafi strasznie człowieka zdołować :([/QUOTE] no tak to jest problem , ja tez sie boję co to bedzie jak wróce do pracy :roll: czy mi umowe przedłużą i w ogóle :roll: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 I jak człowiek ma żyć, zakładać rodzinę itp. :roll: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']I jak człowiek ma żyć, zakładać rodzinę itp. :roll:[/QUOTE] No nie da się , kiedyś było prościej , ludzie mieli po czworo dzieci i dawali rade , teraz masz dwoje i praktycznie musisz z pracy zrezygnować bo ktoś dziecmi zajac sie musi .... Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 Ja bym musiała sobie teraz strzelić bliźniaki, bo ponoć, od 3 dzieci rząd płaci już "pensję" kobiecie i nie musi pracować ;) Tylko musiałabym tę informację zweryfikować i do tego być w ciąży mnogiej :diabloti: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ja bym musiała sobie teraz strzelić bliźniaki, bo ponoć, od 3 dzieci rząd płaci już "pensję" kobiecie i nie musi pracować ;) Tylko musiałabym tę informację zweryfikować i do tego być w ciąży mnogiej :diabloti:[/QUOTE] ja zawsze chciałam mieć troje dzieci :evil_lol: ale u nas to na pewno takich przepisów nie ma :eviltong: blizniaki też chciałam a teraz dziekuje Bogu że to ciąża pojedyńcza :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 Jakbym choć jedno dziecko z bliźniąt, miała takie jak Theoś, to ja podziękuję :diabloti: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Jakbym choć jedno dziecko z bliźniąt, miała takie jak Theoś, to ja podziękuję :diabloti:[/QUOTE] ja bym chciała zobaczyc co byś powiedziała po jednym dniu spędzonym z Marysią :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']ja bym chciała zobaczyc co byś powiedziała po jednym dniu spędzonym z Marysią :evil_lol:[/QUOTE] Ja już po waszych wpisach zaczynam się zastanawiać czy dziecko to dobry pomysł :D Quote
Pani Profesor Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 nadrabiam sobie galerię Madzi... ostatnio wielki pająk,a teraz stopy, ciąża i golenie bobra :loveu::loveu: kocham psie fora :loveu::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='marta1624']Ja już po waszych wpisach zaczynam się zastanawiać czy dziecko to dobry pomysł :D[/QUOTE] bardzo dobrze to przemyśl :evil_lol: [quote name='Pani Profesor']nadrabiam sobie galerię Madzi... ostatnio wielki pająk,a teraz stopy, ciąża i golenie bobra :loveu::loveu: kocham psie fora :loveu::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Bo u nas to na każdy temat można gadać :evil_lol: tylko o psach coś mało :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']bardzo dobrze to przemyśl :evil_lol: Bo u nas to na każdy temat można gadać :evil_lol: tylko o psach coś mało :evil_lol:[/QUOTE] Będę myśleć, ale na razie mam duuużo czasu :D Quote
Recommended Posts