Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8101_zps1fb9ee24.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8102_zps94692bf6.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8103_zpsbd78598d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8104_zps6ee7d0b6.jpg[/IMG]

Tyle ;)

Posted

[quote name='*Monia*']Dobre :evil_lol:
Ja bym nieogolona nie pojechała do szpitala. Mało tego to kilka godzin przed wyjazdem na porodówkę chlapałam się w wannie z pełną świadomością że do porodu zostało nie za wiele czasu bo skurcze mi już 12 godzin dokuczały :lol:. Jedyne co to temperaturę wody musiałam mieć niższą bo pani doktor stwierdziła że główka dziecka w gorącej wodzie się przegrzewa, a tak to wszystko jak zawsze.
[B]
Aga[/B] pod koniec częściej będziesz miała wizyty, plus ganianie na ktg. Ja miałam w ogóle masakrę bo bywało że i 3 razy w ciągu tygodnia musiałam jeździć w zimę do szpitala czy przychodni, ale moja lekarka wolała mieć pewność że do końca pójdzie wszystko dobrze.

Ale macie tematy od rana :evil_lol:[/QUOTE]

To ale odważna jesteś , ja bym się pewnie bała że w tej wodzie urodzę :evil_lol:
Moja bratowa nie miała ani razu KTG robionego , jak spytała ginekologa dlaczego to jej odpowiedział że nie jest to obowiązkowe i że nie ma nic niepokojącego w jej ciąży żeby to robić :niewiem:

Zdjęcia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Może lepiej nie pisać , ale moja koleżanka raz stół zarwała w trakcie , z lekka noge złamali buahahaha :evil_lol:[/QUOTE]
Musi w mocniejszy stół zainwestować :D

A zdjęcia śliczne jak zwykle :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']To ale odważna jesteś , ja bym się pewnie bała że w tej wodzie urodzę :evil_lol:
Moja bratowa nie miała ani razu KTG robionego , jak spytała ginekologa dlaczego to jej odpowiedział że nie jest to obowiązkowe i że nie ma nic niepokojącego w jej ciąży żeby to robić :niewiem:

Zdjęcia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja leżałam w wannie na kilka godzin przed porodem ;)

Mi robili ktg 2x w tyg.
A jak miałam umówioną cesarkę na wtorek, to miałam ktg robione w piątek i chcieli mi jeszcze robić w poniedziałek, na dzień przed cc ;) Ale już nie zdążyli, bo w niedzielę Theoś chciał już się nam pokazać :D

Dziękuję :)

Posted

To ja was przebiję i będę rodziła w wannie :evil_lol:

Nie no u nas nie ma możliwości rodzic we wodzie :shake:

Ja też bym wolała urodzić przed terminem , bo po terminie to już nerwówka jest ;)

Posted

[quote name='marta1624']Na pewno będzie ;) Tylko z doświadczenia to już nie szukasz w kapuście? :diabloti:[/QUOTE]

U mnie rośnie kalafior, więc tam będę musiała szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko ja właśnie mam mieszane uczucia czy chcę :oops:[/QUOTE]

To tak jak ja , chciałam dziecko a jak sie okazało że w ciąży jestem to dziwne myśli w głowie , człowiek jest dziwnie skonstruowany , a zwłaszcza jego psychika ;)

Qurwa juz mi prąd co chwile wyłączają bo zaczyna grzmieć :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się martwię tym, że znowu będę miała problemy ze znalezieniem pracy :roll:
To potrafi strasznie człowieka zdołować :([/QUOTE]

no tak to jest problem , ja tez sie boję co to bedzie jak wróce do pracy :roll: czy mi umowe przedłużą i w ogóle :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']I jak człowiek ma żyć, zakładać rodzinę itp. :roll:[/QUOTE]

No nie da się , kiedyś było prościej , ludzie mieli po czworo dzieci i dawali rade , teraz masz dwoje i praktycznie musisz z pracy zrezygnować bo ktoś dziecmi zajac sie musi ....

Posted

Ja bym musiała sobie teraz strzelić bliźniaki, bo ponoć, od 3 dzieci rząd płaci już "pensję" kobiecie i nie musi pracować ;)
Tylko musiałabym tę informację zweryfikować i do tego być w ciąży mnogiej :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym musiała sobie teraz strzelić bliźniaki, bo ponoć, od 3 dzieci rząd płaci już "pensję" kobiecie i nie musi pracować ;)
Tylko musiałabym tę informację zweryfikować i do tego być w ciąży mnogiej :diabloti:[/QUOTE]

ja zawsze chciałam mieć troje dzieci :evil_lol: ale u nas to na pewno takich przepisów nie ma :eviltong:

blizniaki też chciałam a teraz dziekuje Bogu że to ciąża pojedyńcza :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbym choć jedno dziecko z bliźniąt, miała takie jak Theoś, to ja podziękuję :diabloti:[/QUOTE]

ja bym chciała zobaczyc co byś powiedziała po jednym dniu spędzonym z Marysią :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja bym chciała zobaczyc co byś powiedziała po jednym dniu spędzonym z Marysią :evil_lol:[/QUOTE]
Ja już po waszych wpisach zaczynam się zastanawiać czy dziecko to dobry pomysł :D

Posted

[quote name='marta1624']Ja już po waszych wpisach zaczynam się zastanawiać czy dziecko to dobry pomysł :D[/QUOTE]

bardzo dobrze to przemyśl :evil_lol:

[quote name='Pani Profesor']nadrabiam sobie galerię Madzi... ostatnio wielki pająk,a teraz stopy, ciąża i golenie bobra :loveu::loveu:

kocham psie fora :loveu::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Bo u nas to na każdy temat można gadać :evil_lol: tylko o psach coś mało :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']bardzo dobrze to przemyśl :evil_lol:

Bo u nas to na każdy temat można gadać :evil_lol: tylko o psach coś mało :evil_lol:[/QUOTE]
Będę myśleć, ale na razie mam duuużo czasu :D