Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyluzujcie :P Skoro widziałyście już te foty, to po co ma wstawiać jeszcze raz :P

Zresztą jest dopiero chwilę po 20. Nathan pewni dopiero usypia, a znając Theodora wywalczył zostanie dłużej, bo dzisiaj wolne :P Uwierzcie, że nie tak łatwo czasem u Magdy dorwać lapka :P a jak już dzieci szly spać, to my brałyśmy się za kolacje, więc może Madzia z Bogdanem coś sobie pysznego robią :D :)) Bronie mamuśkę! 

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Wyluzujcie :P Skoro widziałyście już te foty, to po co ma wstawiać jeszcze raz :P

Zresztą jest dopiero chwilę po 20. Nathan pewni dopiero usypia, a znając Theodora wywalczył zostanie dłużej, bo dzisiaj wolne :P Uwierzcie, że nie tak łatwo czasem u Magdy dorwać lapka :P a jak już dzieci szly spać, to my brałyśmy się za kolacje, więc może Madzia z Bogdanem coś sobie pysznego robią :D :)) Bronie mamuśkę! 

Dzięki Ola :*

Nathan już śpi, Theodor siedzi dłużej, a Bogdan pojechał do kolegi na piwo ;)

Jak ta Ola zna mój rozkład dnia, po zaledwie tygodniu u mnie :D

1 minutę temu, Ania :) napisał:

Ja nie widziałam :(

Aniu, daj mi kilka minut, to wrzucę ;)

Posted
Teraz, łamAga napisał:

Ja oglądam tzn słucham :P

Ja mam dźwięk wyłączony, bo Theoś ogląda Masza i Niedźwiedź :P

Teraz, Aleksa. napisał:

A widzisz, jak szybko planu dnia się uczę :D Szkoda, że materiału na egzamin tak szybko nie ogarniam :D

To już Twój problem :P