*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Co niektórzy tutaj twierdzą, że Theodor to aniołek ;) To Wam teraz napiszę jaki dziś numer wywinął :/ Odbieram go z przedszkola, jak zawsze o 14, odkąd nie pracuję. W tym czasie wiele rodziców przyjeżdża po dzieci, więc zanim wyjdą z przedszkola, to muszą pozbierać te zabawki, którymi akurat się bawiły. No i dziś też miały posprzątać. Wszystkie dzieci wzięły się za sprzątanie, a Theodor ciągnie mnie za kurtkę i "mama, chodź do domu!". I tak kilka razy, a ja mu w między czasie powtarzam, że ma iść pomóc posprzątać zabawki innym dzieciom. Młody w ryk i nadal "mama, chodź do domu!". Ja nie ugięta i powtarzam swoje, a Theodor swoje. No i Theodor w nerwach, dał mi plaskacza, a chwilę później zamachnął się na jedną z opiekunek, która zdążył zrobić unik. Nie było innego wyjścia, tylko pani go siłą ode mnie zabrała do sprzątania, a ja wyszłam z pokoju zabaw. Po kilku minutach wróciłam, Theodor zdążył posprzątać, ale oczywiście foch na mamę! I jak mu chciałam ubrać kurtkę i czapkę, to on mi czapkę ściągał i nie chciał założyć. Wkurzyłam się, powiedziałam mu, że w takim razie wychodzę sama, a on zostaje dopóki nie założy czapki! W końcu cały zapłakany, ale z czapką na głowie, wyszliśmy z przedszkola. Jeszcze w przedszkolu powiedziałam mu, że za jego zachowanie i za to że mnie uderzył, w domu idzie do kąta i dziś nie ma żadnych bajek. I tak też się stało. Oczywiście w domu kolejny foch, bo on do kąta nie chce iść. Ale wiedział już, że ze mną nie wygra, zabrał swojego osiołka i siadł w kącie. Po kilku chwilach pozwoliłam mu z niego wyjść. A że ciągle zanosił się płaczem, to poszedł zmęczony się położyć i zasnął. Spał 2h, a w tym czasie ciągle podczas snu jeszcze go "nosiło"z płaczu. Oczywiście jak wstał, to chciał bajeczkę i prosił o nią kilka razy. Ale widział, że nic nie wskóra ani u mnie, ani u tatusia, więc szybko zrezygnował :) Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Dziś przegiął tak, jak nigdy wcześniej :/ Sama miałam mu ochotę walnąć, jak dostałam plaskacza :/ Powstrzymało mnie tylko to, że jakby ode mnie oberwał, na na 100% miałabym Jugendsamt na głowie :( A ja mu dziś kupiłam 2 nowe autka do kolekcji i nowy dzwonek do rowerka. Oczywiście, nawet o tym nie wie, bo po takim numerze ich nie dostał ;) Quote
Aleksa. Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Masakra, ciężko wtedy wytrzymać z nerwów.. ;) Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 ale dobrze, że Jesteś konsekwentna. Mi czasem tej konsekwencji do tej pory brakuje, Łukasz to typ niepokorny...Wiele razy dawałam mu karę na kompa, a potem po paru dniach oddawałam laptopa. Damian ma inny charakter, przed wakacjami jak się wkurzył na Łukasza, to rzucił lapkiem o podłogę....niestety szkoda kompa Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Ola, to jest właśnie to, że nerwy puszczają, a "przy ludziach" nic nie możesz zrobić :/ Quote
angineuuka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ajajaj. Byl jakis powod? Czy tak "o"? Ja kiedys pania w przedszkolu skopalam : Quote
Aleksa. Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 No był powód. Mama mu kazała sprzatać, a on nie chciał ;p Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 4 minuty temu, majoka napisał: ale dobrze, że Jesteś konsekwentna. Mi czasem tej konsekwencji do tej pory brakuje, Łukasz to typ niepokorny...Wiele razy dawałam mu karę na kompa, a potem po paru dniach oddawałam laptopa. Damian ma inny charakter, przed wakacjami jak się wkurzył na Łukasza, to rzucił lapkiem o podłogę....niestety szkoda kompa Szkoda kompa :/ U mnie, nowego już by nie dostał ;) Musiałby żyć bez laptopa :P 2 minuty temu, Angi napisał: Ajajaj. Byl jakis powod? Czy tak "o"? Ja kiedys pania w przedszkolu skopalam : Nie miał powodu. Miał po prostu dziś gorszy dzień i musiał się gdzieś, na kimś wyładować ;) Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: No był powód. Mama mu kazała sprzatać, a on nie chciał ;p Nie tylko mama, bo pani w przedszkolu też ;) 1 minutę temu, marta1624 napisał: O kurde, to Theoś narobił :/ Taki właśnie z niego aniołek :P Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 3 minuty temu, marta1624 napisał: Oj miał gorszy dzień :) Już wczoraj go trochę nosiło :D 1 minutę temu, Angi napisał: Mlodzienczy bunt :D Co się będzie działo jak będzie nastolatkiem?! Quote
Aleksa. Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 nikt nie mówił, że będzie łatwo..będzie coraz gorzej :D Quote
angineuuka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Wtedy ni bedzie musial sprzatac w przedszkolu ahah Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 2 minuty temu, marta1624 napisał: Lepiej nie pytaj :p Dlatego to było pytanie retoryczne ;) Quote
Aleksa. Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Wtedy ni bedzie musial sprzatac w przedszkolu ahah Ale w pokoju ahahhahaha :D :D Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: nikt nie mówił, że będzie łatwo..będzie coraz gorzej :D Strach się bać, jak wyszkoli Nathana :/ 3 minuty temu, Angi napisał: Wtedy ni bedzie musial sprzatac w przedszkolu ahah Będzie musiał, będzie musiał ;) Quote
marta1624 Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Haha Madzia, jako nastolatek to w przedszkolu raczej sprzątać nie będzie :P Quote
angineuuka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Beda sie z Natanem niezle ciulac ahah Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 11 godzin temu, marta1624 napisał: Haha Madzia, jako nastolatek to w przedszkolu raczej sprzątać nie będzie :P To będzie przedszkole dla niegrzecznych nastolatków :) 11 godzin temu, Angi napisał: Beda sie z Natanem niezle ciulac ahah Teraz to pojechałaś :P 11 godzin temu, Aleksa. napisał: Może Nathanek będzie grzeczny :) Tak, na pewno ;) Nikt w to chyba nie uwierzy :D Quote
Recommended Posts