*Magda* Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Dzięki dziewczyny. Nie byłyśmy blisko, ale jakoś tak dziwnie jak sobie pomyślę, że jej nie ma :/ Pogrzeb jest jutro o 11, ale nie pójdę, bo będę w drodze na Bawarię :( Quote
marta1624 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Z przyjemniejszych rzeczy- udanego wypadu :) Quote
*Magda* Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Trochę martwi mnie odległość, ale mam nadzieję, że dzidziuś nie będzie się mocno buntował :D Quote
marta1624 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Dzidziuś będzie wirtualnie zwiedzał :D Quote
*Magda* Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Żebym tylko nie zapomniała aparatu zabrać :P Quote
*Magda* Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 A tak z innej beczki, to zastanawiam się czy ja jestem tępa czy biuro przez które (jeszcze) pracuje zatrudnia debili?! Za 2 tygodnie kończy mi się umowa. Poprosiłam, żeby przygotowali mi dokumenty na koniec umowy. Chodzi o to, że jak urodzę, to potrzebuję oficjalny dokument kiedy i dlaczego skończyłam pracę. Taki dokument będę musiała oddać do niemieckiego urzędu, jak będę składać papiery na wychowawcze ;) No i kobita z tego biura co pracuję, napisałam mi 2 zdania, najzwyczajniej w świecie na email. Mówiłam jej, że potrzebuję papier z pieczątką i podpisem. I co ona zrobiła? Zrobiła kopię emaila, który mi wysłała, wkleiła pieczątkę i podpis. I napisała, że takie coś powinno wystarczyć :mdleje: Czy naprawdę tak ciężko jest zrozumieć, co to znaczy: oficjalny dokument, z podpisem i pieczątką?! Napisałam jej teraz, że żaden urząd nie uzna mi email, jako dokument potwierdzający moje zakończenie pracy. Czekam, co mi teraz napisze :D Quote
*Magda* Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Jesteśmy na miejscu jakby kogoś to interesowało :P 1 Quote
Oscar Patric Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 A tak z innej beczki, to zastanawiam się czy ja jestem tępa czy biuro przez które (jeszcze) pracuje zatrudnia debili?! Za 2 tygodnie kończy mi się umowa. Poprosiłam, żeby przygotowali mi dokumenty na koniec umowy. Chodzi o to, że jak urodzę, to potrzebuję oficjalny dokument kiedy i dlaczego skończyłam pracę. Taki dokument będę musiała oddać do niemieckiego urzędu, jak będę składać papiery na wychowawcze ;) No i kobita z tego biura co pracuję, napisałam mi 2 zdania, najzwyczajniej w świecie na email. Mówiłam jej, że potrzebuję papier z pieczątką i podpisem. I co ona zrobiła? Zrobiła kopię emaila, który mi wysłała, wkleiła pieczątkę i podpis. I napisała, że takie coś powinno wystarczyć :mdleje: Czy naprawdę tak ciężko jest zrozumieć, co to znaczy: oficjalny dokument, z podpisem i pieczątką?! Napisałam jej teraz, że żaden urząd nie uzna mi email, jako dokument potwierdzający moje zakończenie pracy. Czekam, co mi teraz napisze :D Quote
Oscar Patric Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 A tak z innej beczki, to zastanawiam się czy ja jestem tępa czy biuro przez które (jeszcze) pracuje zatrudnia debili?! Za 2 tygodnie kończy mi się umowa. Poprosiłam, żeby przygotowali mi dokumenty na koniec umowy. Chodzi o to, że jak urodzę, to potrzebuję oficjalny dokument kiedy i dlaczego skończyłam pracę. Taki dokument będę musiała oddać do niemieckiego urzędu, jak będę składać papiery na wychowawcze ;) No i kobita z tego biura co pracuję, napisałam mi 2 zdania, najzwyczajniej w świecie na email. Mówiłam jej, że potrzebuję papier z pieczątką i podpisem. I co ona zrobiła? Zrobiła kopię emaila, który mi wysłała, wkleiła pieczątkę i podpis. I napisała, że takie coś powinno wystarczyć :mdleje: Czy naprawdę tak ciężko jest zrozumieć, co to znaczy: oficjalny dokument, z podpisem i pieczątką?! Napisałam jej teraz, że żaden urząd nie uzna mi email, jako dokument potwierdzający moje zakończenie pracy. Czekam, co mi teraz napisze :D Tepa baba i nic więcej Quote
mar....ka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 pamiętaj o fotach, szwagier już wie że zostanie chrzestnym :P??? Quote
*Magda* Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 I jak tam? Gdzie? :P pamiętaj o fotach, szwagier już wie że zostanie chrzestnym :P??? Pamiętam, pamiętam ;) Jeszcze nie :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Wstawać śpiochy!!! Moje dziecko, pomimo wczorajszego intensywnego dnia, postanowiło wstać po 6, więc mogę zapomnieć, że się wyśpię :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Hej dziewczyny :) Czekam aż Bogdan wstanie, to zostawiam mu pod opieką młodego i idę na drugi spacerek z Torą i aparatem ;) Zrobię kilka fotek, bo później jedziemy do Monachium i jak wrócimy, to będzie za ciemno na robienie zdjęć :P Quote
mar....ka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 ja też, ja też czekam. Co do spania, widać, że Theo czuje się jak w domu, skoro wstaję o tradycyjnej porze :P Quote
Recommended Posts