justysiek Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 albo by mi łapy pourywał, coraz cześciej myślę nad ucięciem mu jaj, choc tak chciałam po nim szczeniaka... Theo sto latek od cioci i Kubisia i spełania marzeń!!! całusy!!! Quote
Ptysiak Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Fotki cudne <3 a najfajniejsze znaleziska :D <3 Quote
kalyna Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 To już kawał chłopa jest :D A poszalała, poszalała ;) I łapy po tym weekendzie ok, choć bałam się, że będzie kuleć :/ no czyli te preparaty coś dają jednak :)super :) Quote
*Magda* Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Oj Aga, Aga :P albo by mi łapy pourywał, coraz cześciej myślę nad ucięciem mu jaj, choc tak chciałam po nim szczeniaka... Theo sto latek od cioci i Kubisia i spełania marzeń!!! całusy!!! Spóźnione ale szczere STO LAT! <3 Theoś <3 Dzięki laski :* no czyli te preparaty coś dają jednak :)super :) Widać, że tak :) Quote
*Magda* Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Mam tylko coś takiego z telefonu :P Theodor ogląda bajeczkę z przyjacielem Osiołkiem :) I wizyta u dentysty :D Quote
marta1624 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 O ja,chciałabym tak u dentysty być na luziku :) Quote
*Magda* Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Łeee jaki wyluzowany u tego dentysty :D O ja,chciałabym tak u dentysty być na luziku :) Odważny chłopak <3 Jakby Was dentysta na fotelu woził "góra" "dół", to też byście były na luzie :P Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Musze mojemu dentyscie powiedziec zeby mnie tak powoził moze też bede siedziała na jego fotelu na luzie :D Quote
kalyna Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 On się cieszy, bo jeszcze nie wie co go tam czeka :lol: Quote
*Magda* Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Doberek Laseczki :) Ja tak dziś z rana, bo potem szykowanko do Theodorkowej imprezki :D Quote
Recommended Posts