*Magda* Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Ale ja mam zdjęcia Tory z goldenem i labradorem :loveu: Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ja mam zdjęcia Tory z goldenem i labradorem :loveu:[/QUOTE] to dawaj już !!!!!!! :mad: Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='dOgLoV']to dawaj już !!!!!!! :mad:[/QUOTE] Najpierw wczorajsze foty czekają w kolejce, a potem te z dzisiaj ;) Więc fotki wyżej wymienione będą w piątek :eviltong: Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Najpierw wczorajsze foty czekają w kolejce, a potem te z dzisiaj ;) Więc fotki wyżej wymienione będą w piątek :eviltong:[/QUOTE] uooooooo jezu tyle mam czekać ??:roll: Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='dOgLoV']uooooooo jezu tyle mam czekać ??:roll:[/QUOTE] Tak ;) Dziś już zdjęcia były :eviltong: Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Tak ;) Dziś już zdjęcia były :eviltong:[/QUOTE] ale Ty nieugięta jestes :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='dOgLoV']ale Ty nieugięta jestes :eviltong:[/QUOTE] Mam foty na 2 dni do dodania ;) A nie mam pewności, ze jutro uda mi się cyknąć coś fajnego :shake: Dlatego musisz poczekać :eviltong: Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='magdabroy']Mam foty na 2 dni do dodania ;) A nie mam pewności, ze jutro uda mi się cyknąć coś fajnego :shake: Dlatego musisz poczekać :eviltong:[/QUOTE] poczekam poczekam , moze jutro tez dodam , dzisiaj sie boje jeszcze tego lapka wlaczac ;) Quote
angineuuka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 a ja nic nie dodam, bo nie zrobiłam ;P Quote
*Magda* Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='dOgLoV']poczekam poczekam , moze jutro tez dodam , dzisiaj sie boje jeszcze tego lapka wlaczac ;)[/QUOTE] Nie masz innego wyjścia :eviltong: [quote name='Angi']a ja nic nie dodam, bo nie zrobiłam ;P[/QUOTE] Ty rzadko cokolwiek robisz :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 dużo robię, ale nie dodaje bo mi się nie chce tego ogarniać xd Quote
*Magda* Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Bardzo słoneczne dzień dobry :) Lecimy z fotami ;) Quote
*Magda* Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Mam psa, który biega na jednej łapie :evil_lol: Na wielu zdjęciach, Tora ma tylko jedną łapę na ziemi ;) Quote
*Magda* Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 I na koniec zdjęcia koników robione przez szybę w aucie ;) Quote
vege* Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Theoś już zaczyna jeździć na poważnym sprzęcie, no no, ciekawe co będzie jak dorośnie :cool3: Toreczka ma cudny kolor, taki intensywny :loveu: A koniki też cudne, fajne z nich zwierzaki :) Quote
*Magda* Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='vege*']Theoś już zaczyna jeździć na poważnym sprzęcie, no no, ciekawe co będzie jak dorośnie :cool3: Toreczka ma cudny kolor, taki intensywny :loveu: A koniki też cudne, fajne z nich zwierzaki :)[/QUOTE] Nawet mi nie mów, bo nie można z nim przejść koło garażu, jak jest otwarty :shake: Wpada w taką histerię, jakby go ktoś zarzynał :evil_lol: W tym słoneczku wyszła taka "żywa" ;) Jak jest pochmurno, to wygląda jak jakiś szary zając :D Quote
vege* Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='magdabroy']Nawet mi nie mów, bo nie można z nim przejść koło garażu, jak jest otwarty :shake: Wpada w taką histerię, jakby go ktoś zarzynał :evil_lol: W tym słoneczku wyszła taka "żywa" ;) Jak jest pochmurno, to wygląda jak jakiś szary zając :D[/QUOTE] Moja siostra dostawała histerii jak widziała sklep z zabawkami, miała chyba ze 3 lata :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 koniki:loveu: eh a kiedyś jeździłam sobie(za czasów liceum):roll: Quote
Recommended Posts