Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']to dawaj już !!!!!!! :mad:[/QUOTE]

Najpierw wczorajsze foty czekają w kolejce, a potem te z dzisiaj ;) Więc fotki wyżej wymienione będą w piątek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Najpierw wczorajsze foty czekają w kolejce, a potem te z dzisiaj ;) Więc fotki wyżej wymienione będą w piątek :eviltong:[/QUOTE]

uooooooo jezu tyle mam czekać ??:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale Ty nieugięta jestes :eviltong:[/QUOTE]

Mam foty na 2 dni do dodania ;) A nie mam pewności, ze jutro uda mi się cyknąć coś fajnego :shake: Dlatego musisz poczekać :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Mam foty na 2 dni do dodania ;) A nie mam pewności, ze jutro uda mi się cyknąć coś fajnego :shake: Dlatego musisz poczekać :eviltong:[/QUOTE]

poczekam poczekam , moze jutro tez dodam , dzisiaj sie boje jeszcze tego lapka wlaczac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']poczekam poczekam , moze jutro tez dodam , dzisiaj sie boje jeszcze tego lapka wlaczac ;)[/QUOTE]

Nie masz innego wyjścia :eviltong:

[quote name='Angi']a ja nic nie dodam, bo nie zrobiłam ;P[/QUOTE]

Ty rzadko cokolwiek robisz :eviltong:

Posted

Theoś już zaczyna jeździć na poważnym sprzęcie, no no, ciekawe co będzie jak dorośnie :cool3:

Toreczka ma cudny kolor, taki intensywny :loveu: A koniki też cudne, fajne z nich zwierzaki :)

Posted

[quote name='vege*']Theoś już zaczyna jeździć na poważnym sprzęcie, no no, ciekawe co będzie jak dorośnie :cool3:

Toreczka ma cudny kolor, taki intensywny :loveu: A koniki też cudne, fajne z nich zwierzaki :)[/QUOTE]

Nawet mi nie mów, bo nie można z nim przejść koło garażu, jak jest otwarty :shake: Wpada w taką histerię, jakby go ktoś zarzynał :evil_lol:

W tym słoneczku wyszła taka "żywa" ;) Jak jest pochmurno, to wygląda jak jakiś szary zając :D

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet mi nie mów, bo nie można z nim przejść koło garażu, jak jest otwarty :shake: Wpada w taką histerię, jakby go ktoś zarzynał :evil_lol:

W tym słoneczku wyszła taka "żywa" ;) Jak jest pochmurno, to wygląda jak jakiś szary zając :D[/QUOTE]
Moja siostra dostawała histerii jak widziała sklep z zabawkami, miała chyba ze 3 lata :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

koniki:loveu: eh a kiedyś jeździłam sobie(za czasów liceum):roll: