Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feliks jest małym 7-8 miesięcznym szczeniakiem znalezionym na ulicy w okolicach targowicy.Już samo miejsce znalezienia wskazuje na to,ze Feliksa ,ktoś porzucił przyjeżdżając z okolicznych wsi na targ,co w naszym mieście(i pewnie nie tylko)jest ogólnie przyjętym sposobem pozbywania się niechcianych psiaków.Psiak biegał przerażony... i ze strachu pokazywał zęby i próbował gryżć,nie pozwalając nikomu zbliżyć się do siebie. Przerażonego psiaka znalazła nasza koleżanka i postanowiła przygarnąć go do czasu znalezienia mu domu stałego.Feliks jest zdrowy,zostanie zaszczepiony i odrobaczony a przed adopcją także wykastrowany.Przebywa w Łowiczu.Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65.SZUKAMY DOMU DLA FELIKSA![U]Deklaracje stałe:[/U]

[B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł [B][COLOR=darkgreen]- VI[/COLOR][/B], [B][COLOR=darkgreen]VII[/COLOR][COLOR=darkgreen], VIII[/COLOR][/B]
[B]UMilki [/B]- 10zł [B][COLOR=darkgreen]- VI, VII, VIII[/COLOR][/B]
[B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR], [COLOR=darkgreen][B]VII[/B][/COLOR]
[B]Romka [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI, VII, VIII, IX, X, XI[/B][/COLOR] (VII-XI 50zł u Sylwiaso)
[B]Tofikowa [/B]- 10zł - [B][COLOR=darkgreen]VI[/COLOR][COLOR=darkgreen], VII[/COLOR][/B]
[B]Donata [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR], [B][COLOR=darkgreen]VII[/COLOR][COLOR=darkgreen], VIII[/COLOR][/B]
[B]Dionizy Ass [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI, VII[/B][/COLOR]
[B]uczeń czarnoksiężnika[/B] - 10zł

[B]RAZEM: 170zł
[COLOR=red]BRAKUJE: 20zł

[/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe:

[/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł - [COLOR=darkgreen]VI
[COLOR=black]Tofikowa - 10zł -[/COLOR] VI
[COLOR=black]Dionizy Ass - 100zł - [COLOR=darkgreen]VII [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][COLOR=black][COLOR=darkgreen][COLOR=black](na konto hoteliku)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=darkgreen]

[COLOR=black]wydatki
- 200zł hotelik maj/czerwiec
- 200zł hotelik czerwiec/lipiec
- 200zł hotelik lipiec/sierpień
[/COLOR][/COLOR]
[/B][SIZE=4]Aktualny stan skarbonki[/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen] 30zł
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=black]
[SIZE=3]rozliczenie po zapłacie za hotelik na lipiec/sierpień - 100zł ze skarbonki Feliksa (dzisiaj poszedł przelew) + wcześniejsze 100zł od Dionizego[/SIZE]
[/COLOR][B]
W DRODZE DO DOMU,NARESZCIE![/B]

[IMG]http://media.share.ovi.com/m1/s/3085/3a94199e5bb849a994fbbe01cd70266d.jpg[/IMG]
[B][COLOR=red]

[/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]
[/COLOR][/U][/COLOR]

[B][COLOR=red]

[/COLOR][/B]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/405/dsc9805e.jpg/"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5500/dsc9805e.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/232/dsc9799.jpg/"][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/8961/dsc9799.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=red][COLOR=black][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]WIĘCEJ ZDJĘĆ FELIKSA POST 455 i dalsze
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR]

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perdusia ,czy potrzebujesz dla psiaczka karmę?Co powiedziała p.doktor po oględzinach?Kiedy szczepienia i co mówiła na temat sterylizacji?Jeśli jeszcze nic nie ustaliliście,to bardzo proszę ustalcie.Musimy działać jak zawsze.Jak zjawi się Kajka to poprosimy ją bardzo ładnie o ogłoszenia!

Posted

[SIZE=7][COLOR=red]FELIKS,POWRÓCIŁ!!!PRZEBYWA W HOTELIKU U SYLWIASO...[SIZE=4] [COLOR=darkgreen]info od postu [SIZE=5]266[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
POTRZEBNE DEKLARACJE!
[SIZE=4]
[COLOR=black]POST ROZLICZENIOWY[/COLOR]
[/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Aktualny stan deklaracji

[/SIZE][U]Deklaracje stałe:[/U]

[B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł
[B]UMilki [/B]- 10zł
[B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł
[B]Romka [/B]- 10zł
[B]Tofikowa [/B]- 10zł
[B]Donata [/B]- 10zł
[B]Dionizy Ass [/B]- 10zł

[B]RAZEM: 170zł
[COLOR=red]BRAKUJE: 30zł

[/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe:

[/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł[/B]
[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red]
[/COLOR][/B]

Posted

Na zdjęciach wydaje się trochę większy niż w rzeczywistości. Feliks jest bardzo terytorjalny, obsikał większość rogów w mieszkaniu i moją nogę zaznaczając, że jestem jego. Lubi dzieci.

Posted

[quote name='Romka']Perdusia ,czy potrzebujesz dla psiaczka karmę?Co powiedziała p.doktor po oględzinach?Kiedy szczepienia i co mówiła na temat sterylizacji?Jeśli jeszcze nic nie ustaliliście,to bardzo proszę ustalcie.Musimy działać jak zawsze.Jak zjawi się Kajka to poprosimy ją bardzo ładnie o ogłoszenia![/QUOTE]Szczepienia jeszcze nie ustalone, chciałam żeby najpierw się do nas przyzwyczaił, kastracja to spory koszt więc na tę chwilę... P. doktor stwierdziła, że jest zdrowy, a co do karmy jeśli macie więcej to ja się nie obrażę. Kaję bardzo ładnie proszę o ogłoszenia dla Feliksia:modla:będziemy bardzo wdzięczni:calus:

Posted

Perdusia, nie zostawimy Cię samej z kosztami opieki wet. Trzeba psiaka odrobaczyć i zaszczepić, a potem wykastrować. A po karmę zapraszam do mnie ;-)

Romka, może w tytule wątku warto napisać, że zbieramy na szczepienie.

Posted

Słuchajcie szczyl udziabał wczoraj dziadka w klejnoty i w łydkę a dziś szurnął na moją mamę i Wojtka. Gówniarz jest źle wychowany, wszedł w kuchni na stół i urządził sobie ucztę, dobrze, że mam weckend wolny, muszę się za gnoja wziąć.:stop: Co to za maniery?:???:

Posted

[quote name='perdusia1']Słuchajcie szczyl udziabał wczoraj dziadka w klejnoty i w łydkę a dziś szurnął na moją mamę i Wojtka. Gówniarz jest źle wychowany, wszedł w kuchni na stół i urządził sobie ucztę, dobrze, że mam weckend wolny, muszę się za gnoja wziąć.:stop: Co to za maniery?:???:[/QUOTE]

No,nieżle,niezle...całkiem sobie dobrze poczyna...koniecznie trzeba go wychowywać,to zwiększa jego szanse adopcyjne...

Posted

Błam z nim dziś u p. doktor dostał tabletkę na odrobaczenie i za dwa tygodnie na szczepienia. Chciałam dziś ale kude wyrwało mi się, że udziabnął dziadka no i się odwlekło.

Posted

[quote name='Romka']Perdusia czy szeleczki są dobre na Feliksa?[/QUOTE]Kurcze one trochę skomplikowane.:???:Może nas odwiedzicie i pokażecie jak to cudo się zakłada:niewiem: gdzie jest przód a gdzie tył.

Posted

[quote name='perdusia1']Kurcze one trochę skomplikowane.:???:Może nas odwiedzicie i pokażecie jak to cudo się zakłada:niewiem: gdzie jest przód a gdzie tył.[/QUOTE]
Trzeba wziąć Feliksa na spacerek i odwiedzić Mamanabank...