Romka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Feliks jest małym 7-8 miesięcznym szczeniakiem znalezionym na ulicy w okolicach targowicy.Już samo miejsce znalezienia wskazuje na to,ze Feliksa ,ktoś porzucił przyjeżdżając z okolicznych wsi na targ,co w naszym mieście(i pewnie nie tylko)jest ogólnie przyjętym sposobem pozbywania się niechcianych psiaków.Psiak biegał przerażony... i ze strachu pokazywał zęby i próbował gryżć,nie pozwalając nikomu zbliżyć się do siebie. Przerażonego psiaka znalazła nasza koleżanka i postanowiła przygarnąć go do czasu znalezienia mu domu stałego.Feliks jest zdrowy,zostanie zaszczepiony i odrobaczony a przed adopcją także wykastrowany.Przebywa w Łowiczu.Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65.SZUKAMY DOMU DLA FELIKSA![U]Deklaracje stałe:[/U] [B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł [B][COLOR=darkgreen]- VI[/COLOR][/B], [B][COLOR=darkgreen]VII[/COLOR][COLOR=darkgreen], VIII[/COLOR][/B] [B]UMilki [/B]- 10zł [B][COLOR=darkgreen]- VI, VII, VIII[/COLOR][/B] [B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR], [COLOR=darkgreen][B]VII[/B][/COLOR] [B]Romka [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI, VII, VIII, IX, X, XI[/B][/COLOR] (VII-XI 50zł u Sylwiaso) [B]Tofikowa [/B]- 10zł - [B][COLOR=darkgreen]VI[/COLOR][COLOR=darkgreen], VII[/COLOR][/B] [B]Donata [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI[/B][/COLOR], [B][COLOR=darkgreen]VII[/COLOR][COLOR=darkgreen], VIII[/COLOR][/B] [B]Dionizy Ass [/B]- 10zł - [COLOR=darkgreen][B]VI, VII[/B][/COLOR] [B]uczeń czarnoksiężnika[/B] - 10zł [B]RAZEM: 170zł [COLOR=red]BRAKUJE: 20zł [/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe: [/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł - [COLOR=darkgreen]VI [COLOR=black]Tofikowa - 10zł -[/COLOR] VI [COLOR=black]Dionizy Ass - 100zł - [COLOR=darkgreen]VII [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][COLOR=black][COLOR=darkgreen][COLOR=black](na konto hoteliku)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=darkgreen] [COLOR=black]wydatki - 200zł hotelik maj/czerwiec - 200zł hotelik czerwiec/lipiec - 200zł hotelik lipiec/sierpień [/COLOR][/COLOR] [/B][SIZE=4]Aktualny stan skarbonki[/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen] 30zł [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=black] [SIZE=3]rozliczenie po zapłacie za hotelik na lipiec/sierpień - 100zł ze skarbonki Feliksa (dzisiaj poszedł przelew) + wcześniejsze 100zł od Dionizego[/SIZE] [/COLOR][B] W DRODZE DO DOMU,NARESZCIE![/B] [IMG]http://media.share.ovi.com/m1/s/3085/3a94199e5bb849a994fbbe01cd70266d.jpg[/IMG] [B][COLOR=red] [/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black] [/COLOR][/U][/COLOR] [B][COLOR=red] [/COLOR][/B] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/405/dsc9805e.jpg/"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5500/dsc9805e.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/232/dsc9799.jpg/"][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/8961/dsc9799.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=red][COLOR=black][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]WIĘCEJ ZDJĘĆ FELIKSA POST 455 i dalsze [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR] Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Perdusia ,czy potrzebujesz dla psiaczka karmę?Co powiedziała p.doktor po oględzinach?Kiedy szczepienia i co mówiła na temat sterylizacji?Jeśli jeszcze nic nie ustaliliście,to bardzo proszę ustalcie.Musimy działać jak zawsze.Jak zjawi się Kajka to poprosimy ją bardzo ładnie o ogłoszenia! Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [SIZE=7][COLOR=red]FELIKS,POWRÓCIŁ!!!PRZEBYWA W HOTELIKU U SYLWIASO...[SIZE=4] [COLOR=darkgreen]info od postu [SIZE=5]266[/SIZE][/COLOR][/SIZE] POTRZEBNE DEKLARACJE! [SIZE=4] [COLOR=black]POST ROZLICZENIOWY[/COLOR] [/SIZE] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]Aktualny stan deklaracji [/SIZE][U]Deklaracje stałe:[/U] [B]AniaiJanek oraz znajomi [/B]- 100zł [B]UMilki [/B]- 10zł [B]Skarpeta Łowicka [/B]- 20zł [B]Romka [/B]- 10zł [B]Tofikowa [/B]- 10zł [B]Donata [/B]- 10zł [B]Dionizy Ass [/B]- 10zł [B]RAZEM: 170zł [COLOR=red]BRAKUJE: 30zł [/COLOR][/B][COLOR=red][U][COLOR=black]Deklaracje jednorazowe: [/COLOR][/U][COLOR=black][B]Ares-ka - 20zł[/B] [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] [/COLOR][/B] Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Posty skaczą jak szalone i wszystko jest wywrócone do góry nogami... Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/4bbe6f4c1dc0c7e2d96a0c289864a8e1,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
perdusia1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Na zdjęciach wydaje się trochę większy niż w rzeczywistości. Feliks jest bardzo terytorjalny, obsikał większość rogów w mieszkaniu i moją nogę zaznaczając, że jestem jego. Lubi dzieci. Quote
perdusia1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Romka']Perdusia ,czy potrzebujesz dla psiaczka karmę?Co powiedziała p.doktor po oględzinach?Kiedy szczepienia i co mówiła na temat sterylizacji?Jeśli jeszcze nic nie ustaliliście,to bardzo proszę ustalcie.Musimy działać jak zawsze.Jak zjawi się Kajka to poprosimy ją bardzo ładnie o ogłoszenia![/QUOTE]Szczepienia jeszcze nie ustalone, chciałam żeby najpierw się do nas przyzwyczaił, kastracja to spory koszt więc na tę chwilę... P. doktor stwierdziła, że jest zdrowy, a co do karmy jeśli macie więcej to ja się nie obrażę. Kaję bardzo ładnie proszę o ogłoszenia dla Feliksia:modla:będziemy bardzo wdzięczni:calus: Quote
mamanabank Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Perdusia, nie zostawimy Cię samej z kosztami opieki wet. Trzeba psiaka odrobaczyć i zaszczepić, a potem wykastrować. A po karmę zapraszam do mnie ;-) Romka, może w tytule wątku warto napisać, że zbieramy na szczepienie. Quote
perdusia1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Słuchajcie szczyl udziabał wczoraj dziadka w klejnoty i w łydkę a dziś szurnął na moją mamę i Wojtka. Gówniarz jest źle wychowany, wszedł w kuchni na stół i urządził sobie ucztę, dobrze, że mam weckend wolny, muszę się za gnoja wziąć.:stop: Co to za maniery?:???: Quote
Paula03 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapisuję sobie niewychowanego malucha ;) Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='perdusia1']Słuchajcie szczyl udziabał wczoraj dziadka w klejnoty i w łydkę a dziś szurnął na moją mamę i Wojtka. Gówniarz jest źle wychowany, wszedł w kuchni na stół i urządził sobie ucztę, dobrze, że mam weckend wolny, muszę się za gnoja wziąć.:stop: Co to za maniery?:???:[/QUOTE] No,nieżle,niezle...całkiem sobie dobrze poczyna...koniecznie trzeba go wychowywać,to zwiększa jego szanse adopcyjne... Quote
perdusia1 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Błam z nim dziś u p. doktor dostał tabletkę na odrobaczenie i za dwa tygodnie na szczepienia. Chciałam dziś ale kude wyrwało mi się, że udziabnął dziadka no i się odwlekło. Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Perdusia ,ile jesteśmy winne za wizytę u lekarza? Quote
perdusia1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Romka']Perdusia ,ile jesteśmy winne za wizytę u lekarza?[/QUOTE]A nic.:oops: Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 No to super,pomyślimy jak pomóc przy kastracji... Quote
Romka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Perdusia czy szeleczki są dobre na Feliksa? Quote
perdusia1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Romka']Perdusia czy szeleczki są dobre na Feliksa?[/QUOTE]Kurcze one trochę skomplikowane.:???:Może nas odwiedzicie i pokażecie jak to cudo się zakłada:niewiem: gdzie jest przód a gdzie tył. Quote
Romka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='perdusia1']Kurcze one trochę skomplikowane.:???:Może nas odwiedzicie i pokażecie jak to cudo się zakłada:niewiem: gdzie jest przód a gdzie tył.[/QUOTE] Trzeba wziąć Feliksa na spacerek i odwiedzić Mamanabank... Quote
perdusia1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Przejdę się, bo szeleczki są ciut za małe. Quote
edzia.71 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='perdusia1']Przejdę się, bo szeleczki są ciut za małe.[/QUOTE] W sobotę dam Ci inne szeleczki. Może któreś będą pasowały na tego artystę:lol: Quote
perdusia1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 W tę sobotę niestety mnie nie będzie, jestem w pracy:angryy:(tak w nawiasie mówiąc szukam takiej z wolnymi weekendami), ale może przez Ewę? Quote
argusiowa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1476988930[/url] allegro Feliksa Quote
Recommended Posts