Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edzia.71 napisał(a):
W sobotę dam Ci inne szeleczki. Może któreś będą pasowały na tego artystę:lol:

Aniu zupełnie zapomniała. :oops: Jutro też jedziemy to dam Ewie. Czy smycz tez potrzebujesz?;)

Posted

Nie kochana, smycz mój ociec wytrzasnął skądś, i to automat, ha a szeleczkami się nie przejmuj, bo Feliksio ładnie chodzi na obroży, ale ta mała pierdoła poczuła zew natury, i przed wczoraj piszczał jak szalony.

Posted

Perdusiu, wykastrujemy Felusia. Tylko nie wiem, chyba po szczepieniu, najlepiej zapytaj w lecznicy jak długo po szczepieniu trzeba czekać. A może najpierw kastracja ale to musi określić Pani Wet. Dobrze byłoby wstrzelić się w termin "akcji-kastracji", która jest jeden tydzień w marcu, wtedy jest taniej.

Posted

mamanabank napisał(a):
Paula nie! Tylko nie u weterynarza koło Was, proszę... Z resztą on raczej nie bierze udziału w tej akcji. Szczegóły kiedy jest akcja u p.Mai na Starościńskiej

A dlaczego nie koło tego koło nas? Jeśli mogę wiedzieć :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Dlatego, że to jest bardzo miły Pan :-) ale parę zabiegów spierniczył :-) Wystarczy?

Wystarczy ;)
Ale nie zrozumcie mnie źle, osobiście wolę do niego iść. Nie to, że mam coś do pani Mai, ale zdarzały się tam różne sytuacje z Kati. Trochę się do niej zraziliśmy :)

Posted

Nie wiem, ale przedwczoraj zaczął być smutny. Dziś jest lepiej i dostał tabletki. Po badaniu krwi pani doktor powiedziała, że dobrze bo nie ma babeszji, ale był stan zapalny. A teraz jest dobrze.