Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Wszystkie w boksie się na niego rzuciły, nie wiadomo jak. Przeżył jeszcze trochę, doktor go ratował, ale stracił za dużo krwi i straszne się zestresował.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On teraz jest szczęśliwy....
Jestem zła na siebie, na rodziców, gdybyśmy go adoptowali nie stałby się to....:placz: Jestem ciekawa reakcji mamy, muszę jej o tym powiedzieć :shake:

Posted

Temida, jak z robieniem zdjęć w schronie? Ręczyłam u Holendrów, a teraz ta pomoc przepadnie. Szkoda by było. Skoro wtedy udało Ci się zrobić z nie tą karmą co trzeba, to teraz naprawdę nie da rady zrobić kilku zdjęć z rzeczami od nich i psami? Chyba jest to wykorzystywane w schronie.

Posted

Soemko jadę w czwartek. W chwili obecnej było tłumaczenie, że zdjęcia są na stronie i nie ma potrzeby, aby ktoś inny je robił.
Rzeczy są wykorzystywane, może nie wszystko tak jak sobie życzyłam, czyli legowisk nie ma w kojcach, tylko w budynku na izolatkach.
Zrobię jeśli pozwolą.

Posted

Ale to już jest wogóle wkurzajace to nie oni załatwili te rzeczy i jeszcze mają odwagę zabraniac zrobić zdjęcia. Co za bezmózgowie.
Trzymam kciuki abyś mogła zrobić te zdjęcia, więc niech mają dobry nastrój to pozwolą :)

Posted

Melduję się po powrocie z krótkiego urlopu. Widzę, że potrzebna była osoba do wizyty przedadopcyjnej, ale juz ktoś jest. Jakby co to oczywiście służę pomocą. Wiadomość o Nestorze- prawdziwy szok.

Posted

[quote name='Marzka35']Melduję się po powrocie z krótkiego urlopu. Widzę, że potrzebna była osoba do wizyty przedadopcyjnej, ale juz ktoś jest. Jakby co to oczywiście służę pomocą. Wiadomość o Nestorze- prawdziwy szok.[/QUOTE]
Marzku dzięki, bo chyba się przyda, przekażę zainteresowanym:)

Posted

[COLOR=red][B]Zapraszam na wątek uratowanej Fokusi, ślicznej sznaucerki:[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212066-Sznaucerka-Fuksia-mog%C5%82a-straci%C4%87-%C5%82apk%C4%99-TERAZ-POTRZEBNA-POMOC-i-DS[/url]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/14/201g10725.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/831/201g10725.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Temida']Soemko jadę w czwartek. W chwili obecnej było tłumaczenie, że zdjęcia są na stronie i nie ma potrzeby, aby ktoś inny je robił.
Rzeczy są wykorzystywane, może nie wszystko tak jak sobie życzyłam, czyli legowisk nie ma w kojcach, tylko w budynku na izolatkach.
Zrobię jeśli pozwolą.[/QUOTE]
No i jak?..

Posted

Przeczytałam ten artykuł i jestem w szoku :crazyeye:, bo gdyby zainteresowano się jakie warunki będzie miał pies od razu wyszłaby sprawa że ta rodzina potrzebuje pomocy i normalny mające serce człowiek postarałby się aby uzyskali niezbędną pomoc. :shake::-(
To poprostu chore.... :angryy::mad:
Ten drugi przypadek. to też szok buda dla psa na klatce i nikt nie zareagował ??? :angryy: Nie rozumię tego ... :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Marycha35']To się nie mieści w głowie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu to schronisko działa cały czas w taki sposób??? Kto ma w tym interes????[/QUOTE]
Głupota prymitywów większa niż niejedna ustawa .... zasadnicza przewiduje. Co gorsza na takie przypadłości to tylko chirurg ma sposób - tylko, że to jest karalne. Dotkniesz chwasta, a za człowieka odpowiesz.

Posted

ZAPRASZAM NA NOWY BAZAREK OGŁOSZENIOWY DLA NELI:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212460-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-17.08-do-21.00[/url]