Meeaw Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Niestety nie mogłam u niej być ostatnio. :( Najpewniej więc nie była na szkoleniu. Wciąż marznie na deskach schroniska i szuka domu.. Quote
Klucha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wyszłam wczoraj z Tossą, psina jest po prostu CUDOWNA! Żywa, lgnąca do człowieka i parówek ;) BARDZO spragniona miłości. Rzeczywiście nie chciała wracać do boksu :( ze względu na to, że nie jest wysterylizowana, a była wcześniej w boksie z Muńkiem (!!), to została przeniesiona do pawilonu 7 do boksu 720 odziedziczonego po Zośce ;) Quote
Meeaw Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Klucha napisał(a):Wyszłam wczoraj z Tossą, psina jest po prostu CUDOWNA! Żywa, lgnąca do człowieka i parówek ;) BARDZO spragniona miłości. Rzeczywiście nie chciała wracać do boksu :( ze względu na to, że nie jest wysterylizowana, a była wcześniej w boksie z Muńkiem (!!), to została przeniesiona do pawilonu 7 do boksu 720 odziedziczonego po Zośce ;) Wielkie dzięki, że wzięłaś ją na spacer! Bardzo potrzebuje ruchu, a ostatnio miałam pecha i kilka razy nie mogłam być w schronie :( I przy okazji dzięki za wieści o przenosinach, będę wiedziała gdzie jej szukać :) Quote
Klucha Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nie ma sprawy :) To była przyjemność - Tossa jest cudna! :) Quote
Meeaw Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ja też wiem tyle co Wy, ale cieszę się i mam nadzieję że dobrze trafiła :) Pewnie dowiem się za jakiś czas :> Quote
Recommended Posts