Jump to content
Dogomania

Tossa - suczka zapierająca się przed boksem ze wszystkich sił! ZNALAZŁA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Niestety nie mogłam u niej być ostatnio. :( Najpewniej więc nie była na szkoleniu. Wciąż marznie na deskach schroniska i szuka domu..

Posted

Wyszłam wczoraj z Tossą, psina jest po prostu CUDOWNA! Żywa, lgnąca do człowieka i parówek ;) BARDZO spragniona miłości. Rzeczywiście nie chciała wracać do boksu :( ze względu na to, że nie jest wysterylizowana, a była wcześniej w boksie z Muńkiem (!!), to została przeniesiona do pawilonu 7 do boksu 720 odziedziczonego po Zośce ;)

Posted

Klucha napisał(a):
Wyszłam wczoraj z Tossą, psina jest po prostu CUDOWNA! Żywa, lgnąca do człowieka i parówek ;) BARDZO spragniona miłości. Rzeczywiście nie chciała wracać do boksu :( ze względu na to, że nie jest wysterylizowana, a była wcześniej w boksie z Muńkiem (!!), to została przeniesiona do pawilonu 7 do boksu 720 odziedziczonego po Zośce ;)

Wielkie dzięki, że wzięłaś ją na spacer! Bardzo potrzebuje ruchu, a ostatnio miałam pecha i kilka razy nie mogłam być w schronie :(
I przy okazji dzięki za wieści o przenosinach, będę wiedziała gdzie jej szukać :)